Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas arli Vaata postitust
    Mihkel Keinast .. kui ma ei eksi!

ütleme nii et lasi mängu suht alguses juba käest ära .. minu nägemus oleks olnud, et kohe mängu alguses oleks pidanud mõned kollased ära andma .. siis oleks ehk mängijad natuke austavamalt kaasmängijatesse suhtunud. Juhtus aga see et mäng läks lõpu poole ikka väga inetuks!
    Ma küll konkreetset mängu ei näinud aga oma seitsme-aastase liigakogemuse põhjal võin öelda, et kaasmängijatesse austus kas on või ei ole. Kollane kaart ei muuda siin sittagi. Tavaliselt lällavad ja lõhuvad ikka ühed ja samad mehed.
    Aga noh, kohtunikku on alati kõige kergem süüdistada.
    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
      palju neid siis alguses platsil oli, kui "mõned" hakkasid kaklema ja lõpetati ikka 10-kesi ?
      kas Suur Isa Edgar ei käinud oma mehi maha rauhustamas? või jätkusid Edgari valitjate maradööritsemine jalka väljakul edasi?

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
        SK Talinna Sport - Keskerakonna JK 3 : 2 (2 : 2)

Sport väravad: Arbeiter,Matt,Kaiva

Sport koosseis:Jakovlev, Alas, Tokko, Lepiku, Zirk, Hinn(Kaasik), Pari, Carvalho, Tiago, Matt(Kaiva), Arbeiter(Berendson)

Sport Hoiatused: Tokko

Ei hakka pikalt-laialt kirjutama...väga tasavägine mäng oli.Keskerakonnal oli viimasel minutil võimalus ka viigistada,kuid pall lendas latist välja. Erakondlased lõpetasid kümnekesi,kuna mõned nendest otsustasid kaklema hakata.Kohtunik(kes ise mängib Piraaja IIs) oli pime, loll ja arg.Kui sa kallis vilemees oled ka selle foorumi kasutaja ja loed seda - Loodan, et said ka ise aru kui sita vilepartii sa seekord esitasid.....
        Jube vihane oled ikka kohtuniku peale - ma ei julge teie mängu vilistama tullagi!!! Viimased 20 min tegi küll normaalseid otsuseid - kahjuks rohkem mängu ei näinud.

Kommentaar

Algselt postitas mooses Vaata postitust
          Jube vihane oled ikka kohtuniku peale - ma ei julge teie mängu vilistama tullagi!!! Viimased 20 min tegi küll normaalseid otsuseid - kahjuks rohkem mängu ei näinud.
          jah .. siis hakkas kindlakäelisemalt vilistama kui mäng juba käest ära oli läinud. selleks et mäng püsiks kohtuniku kontrolli all .. selleks peab algusest peale vilistama nii, et mehed saaksid aru kus maal on piir!

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
            perse mis mehed teil mängivad?
            Portugaallane ja prantslane.
            Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Keskerakonnaga ongi raske vilistada, sest seal ikka väga togimishimulised mängijad.
              Ja Sporti ma ei kommenteeriks, teile ainult liiga tehakse, aga teie tehtud vead on korrektsed.

Kommentaar

Pole sel Keskil häda midagi,normaalselt,võitluslikult ja suht puhtalt mängivad.Ammu kokkumänginud tiim,ei tohiks neid raske vilistada olla ühti.
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                  Pole sel Keskil häda midagi,normaalselt,võitluslikult ja suht puhtalt mängivad.Ammu kokkumänginud tiim,ei tohiks neid raske vilistada olla ühti.
                  Minu meelest ka on seal ainult üks selline kuju kes plõksib ja tihti jõhkralt sisse sõidab ennast ega teisi säästmata.Sama tüüp kellega ilms eelmise hooaja avamängus oma luu murdis.See kes rahvatantsu põlvikutega mängib Tegelt on tal kedrad mingi nööriga kinni seotud ja siis otsad lehvivad nagu tutid jalgade ümber.
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Pildikesed

Shekka siit mis toimus Spordi ja Keskerakonna mängus...ehk leiate ennastki...

Edu kõigile...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                      Ja Sporti ma ei kommenteeriks, teile ainult liiga tehakse, aga teie tehtud vead on korrektsed.

Ma olen ka kuulnud linnalegende HR.Arbeiteri näitlemisoskuse kohta

Kommentaar

Algselt postitas Eugen Vaata postitust
                        Ma olen ka kuulnud linnalegende HR.Arbeiteri näitlemisoskuse kohta
                        Noo ta on ju kõikide näitlejate ema ka platsil

Kommentaar

Kes lasi naised platsile?

Kommentaar

päris kena kutt filistas
                            irw
                            a noored jäävadki sitaks alla kõigile ju

Kommentaar

RSK Kuuse- Tondi 2-5 (1-3)
                              Kuuse väravad:Leetma,K.Liiv

Ei olegi nagu midagi rääkida

Kommentaar

Liidu lehel juba kirjas,et Enter-Olympic 3-2.Kuradi sitasti...
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X