Algselt postitas annikalli
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas wwunts Vaata postituston ta üldse kunagi kaine olnud?winners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustSaues tunduvad üldse mingid joodikud ja kohtunike äraostjad olevat.
Kommentaar
-
Olympicu mõõdukama poole esindajana pean ütlema, et minu subjektiivse arvamuse kohaselt on Saue näidanud küll väga eeskujulikku suhtumist nende paari mõruda pilli allaneelamisel. Pole keegi midagi vabandanud ega millegi üle kurtnud, ei väljakul, ega ka foorumis. Väga 5+.
Mis puutub sellesse Saue viimase aja kergesse libisemisse, siis julgeks eeldada, et siin põhjused psühholoogilised. Muidugi, eks tõeliseid põhjuseid teavad ainult sauekad ise. Kuid ma arvan, et madalates liigades pole ühtegi satsi, kes jalga paratamatult veits sirgu ei laseks pärast nii pikka kaotusteta seeriat nagu Sauel oli. Kui võidud järjest tulevad, hakkavad mehed asju lõdvalt võtma, isegi kui seda endale ei tunnista. Ja valusal kombel on ainukene viis sellest august välja tulla see, kui kaotatakse mõned mängud, mida kaotada ei tohiks. Saue õnneks on need kaotused tulnud nüüd suvepuhkuse hakul, niiet hea võimalus puhkuse ajal uue motivatsiooniga rind kummi ajada ja head seeriat jätkata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustvedas jah et suvepuhkus algas, muidu oleks saue enamuselt valusa paki saand. Krt see ajakava on nii ebaõiglane
Kommentaar
-
kle prox, puujalad õeldud, siis peaksid ka teadma kuidas ma mängin. Kardan et kogemusi ja oskusi on minul sinust küll hunnikutes rohkem. Teades sind kui sisutühja jutulinnukest, siis ütlen, et üks paras perdilla sa oled ja jäädki selleks, kuna oled drhouse
Kommentaar
-
Algselt postitas prox Vaata postitustOlympicu mõõdukama poole...Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustKui sinu jutu teise poolega võib üldjoontes nõustuda,siis esimese poole koha pealt on sul kõrv lukus olnud,pisut.Saue on hea meeskond,kiire,tehniline ja sümpaatne,oskuste ja tahtmise poolest madistaks vabalt ka teises liigas-ehk nad sinna ka jõuavad.Sestap oligi kummaline kohtumise lõppedes kuulata nende pingilt:kurat,meil oli 20-30 võimalust,neil 4...????!!!!No mida asja,see ei olnud ju absoluutselt nii,vähemalt teisel poolajal,mida mina nägin.1:4 kaotatud mängu järgselt ei ole ilus end nagu poisike õigustada,ja veel teiste arvelt.Olen ennegi kuulnud,kuidas nad kümneid ja kümneid võimalusi ühes mängus luhtavad,olgu nad siis võitjad,viikijad või kaotajad.Nüüd ma seda enam lihtsalt ei usu.Aga võibolla on asi ka selles kinni,et vahepeal pikalt võite noppinutena on enesekindlus mäekõrguseks kasvanud.Ega see paha polegi,kuid peaasi,et see nüüd kõikuma ei löödud.Edu Sauele,teile on vahel teravat sõna vaja,siis tuleb jälle
Kommentaar
-
kui tahate,et teist ei jääks vale mulje,siis leppige kokku,kes on adkvaatne persoon teie teamist ja see konkreetne inimene kajastab ka meeskonna tegemisi.Seda inimest on ka võimalik hiljem kritiseerida ja ülejäänud on järelikult tühikargajad.See käib kõigi kohta k.a meie kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustvedas jah et suvepuhkus algas, muidu oleks saue enamuselt valusa paki saand. Krt see ajakava on nii ebaõiglane
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust01.07. 19.00 LiVal Sport - SK Tallinna Sport Lasnamäe KJH kunstm2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar