Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas annikalli Vaata postitust
    no mille põhjal ma seda siis kirjutan...tundub et kui üks mees kirjutab niimoodi siis järelikult ta räägib võistkonna eest!
    see mees rääkib rohkem enda eest tema ei ole kooli lõpuga seoses just eriti tihti trenne külastanud ja ei oska öelda palju ta viimasel kuul üldse kaine on olnud

Kommentaar

on ta üldse kunagi kaine olnud?

Kommentaar

Algselt postitas wwunts Vaata postitust
        on ta üldse kunagi kaine olnud?
        Jaanipäeval olin
        winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Saues tunduvad üldse mingid joodikud ja kohtunike äraostjad olevat.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            Saues tunduvad üldse mingid joodikud ja kohtunike äraostjad olevat.
            Ära nüüd üle pinguta seal oma kapipoes!

Kommentaar

Olympicu mõõdukama poole esindajana pean ütlema, et minu subjektiivse arvamuse kohaselt on Saue näidanud küll väga eeskujulikku suhtumist nende paari mõruda pilli allaneelamisel. Pole keegi midagi vabandanud ega millegi üle kurtnud, ei väljakul, ega ka foorumis. Väga 5+.

Mis puutub sellesse Saue viimase aja kergesse libisemisse, siis julgeks eeldada, et siin põhjused psühholoogilised. Muidugi, eks tõeliseid põhjuseid teavad ainult sauekad ise. Kuid ma arvan, et madalates liigades pole ühtegi satsi, kes jalga paratamatult veits sirgu ei laseks pärast nii pikka kaotusteta seeriat nagu Sauel oli. Kui võidud järjest tulevad, hakkavad mehed asju lõdvalt võtma, isegi kui seda endale ei tunnista. Ja valusal kombel on ainukene viis sellest august välja tulla see, kui kaotatakse mõned mängud, mida kaotada ei tohiks. Saue õnneks on need kaotused tulnud nüüd suvepuhkuse hakul, niiet hea võimalus puhkuse ajal uue motivatsiooniga rind kummi ajada ja head seeriat jätkata.

Kommentaar

vedas jah et suvepuhkus algas, muidu oleks saue enamuselt valusa paki saand. Krt see ajakava on nii ebaõiglane

Kommentaar

vedas jah et suvepuhkus algas, muidu oleks saue enamuselt valusa paki saand. Krt see ajakava on nii ebaõiglane
                  Järjekordset Alfosno šedöövrit lugedes tekkis mõte, et siit saaks hea materjali dr House sarja produtsentidele ühe episoodi jaoks. Müstiline keiss, kus imetohtri hoole alla tuuakse noor poiss, kelle "differential diagnosis" sisaldab siis muuhulgas "acute personality disorder" ja "wooden legs". Meditsiiniliselt materjali küll ja küll.

Kommentaar

kle prox, puujalad õeldud, siis peaksid ka teadma kuidas ma mängin. Kardan et kogemusi ja oskusi on minul sinust küll hunnikutes rohkem. Teades sind kui sisutühja jutulinnukest, siis ütlen, et üks paras perdilla sa oled ja jäädki selleks, kuna oled drhouse

Kommentaar

Algselt postitas prox Vaata postitust
                      Olympicu mõõdukama poole...
                      Kui sinu jutu teise poolega võib üldjoontes nõustuda,siis esimese poole koha pealt on sul kõrv lukus olnud,pisut.Saue on hea meeskond,kiire,tehniline ja sümpaatne,oskuste ja tahtmise poolest madistaks vabalt ka teises liigas-ehk nad sinna ka jõuavad.Sestap oligi kummaline kohtumise lõppedes kuulata nende pingilt:kurat,meil oli 20-30 võimalust,neil 4...????!!!!No mida asja,see ei olnud ju absoluutselt nii,vähemalt teisel poolajal,mida mina nägin.1:4 kaotatud mängu järgselt ei ole ilus end nagu poisike õigustada,ja veel teiste arvelt.Olen ennegi kuulnud,kuidas nad kümneid ja kümneid võimalusi ühes mängus luhtavad,olgu nad siis võitjad,viikijad või kaotajad.Nüüd ma seda enam lihtsalt ei usu.Aga võibolla on asi ka selles kinni,et vahepeal pikalt võite noppinutena on enesekindlus mäekõrguseks kasvanud.Ega see paha polegi,kuid peaasi,et see nüüd kõikuma ei löödud.Edu Sauele,teile on vahel teravat sõna vaja,siis tuleb jälle
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                        Kui sinu jutu teise poolega võib üldjoontes nõustuda,siis esimese poole koha pealt on sul kõrv lukus olnud,pisut.Saue on hea meeskond,kiire,tehniline ja sümpaatne,oskuste ja tahtmise poolest madistaks vabalt ka teises liigas-ehk nad sinna ka jõuavad.Sestap oligi kummaline kohtumise lõppedes kuulata nende pingilt:kurat,meil oli 20-30 võimalust,neil 4...????!!!!No mida asja,see ei olnud ju absoluutselt nii,vähemalt teisel poolajal,mida mina nägin.1:4 kaotatud mängu järgselt ei ole ilus end nagu poisike õigustada,ja veel teiste arvelt.Olen ennegi kuulnud,kuidas nad kümneid ja kümneid võimalusi ühes mängus luhtavad,olgu nad siis võitjad,viikijad või kaotajad.Nüüd ma seda enam lihtsalt ei usu.Aga võibolla on asi ka selles kinni,et vahepeal pikalt võite noppinutena on enesekindlus mäekõrguseks kasvanud.Ega see paha polegi,kuid peaasi,et see nüüd kõikuma ei löödud.Edu Sauele,teile on vahel teravat sõna vaja,siis tuleb jälle
                        mitte teravat sõna vaid teravat napsu

Kommentaar

kui tahate,et teist ei jääks vale mulje,siis leppige kokku,kes on adkvaatne persoon teie teamist ja see konkreetne inimene kajastab ka meeskonna tegemisi.Seda inimest on ka võimalik hiljem kritiseerida ja ülejäänud on järelikult tühikargajad.See käib kõigi kohta k.a meie kohta.

Kommentaar

Sauekad välkusid täna Pärnu rannas nagu noored nugised, nii et suvepuhkus on asjaette läinud.Pealegi karistati kohamängudes naaber valda ka veel

Kommentaar

01.07. 19.00 LiVal Sport - SK Tallinna Sport Lasnamäe KJH kunstm
                              2002 FC EBS Team
                              2003 FC Nimeta
                              2004 FC Nimeta
                              2005 FC Nimeta
                              2006 Tallinn United FC
                              2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
                                01.07. 19.00 LiVal Sport - SK Tallinna Sport Lasnamäe KJH kunstm
                                Lival võitis 2 - 1
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X