Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
    Ja mina mõtlesin juba ,et Lullu on foorumist kadunud kavalpea tegid hoopis uue konto.

Kle ma jah veitsa ärritusin , kui seal liialt sõna hakkasid võtma, pole ikkagi ilus kohtuniku peale karjuda.

Mängijad ei mõista ,et kohtunikult vigade,kaartide ja mille veel nõudmine on endale augu kaevamine, vilega tegelane on ka inimene mitte robot.

Täna oli ju 5+ vile (ennast kiitmast ma ei väsi selleks kasutan ma jalgu ,käsi)

T
    see on sinu versioon ei old vilel äda midagi lihtsalt naljakas on et kuidas sa ennast õigustad ja lased provatseerida

Kommentaar

Jk Tondi -RSK KUUSE 3-2 (0-0)
      Kuuse väravad:A.Alaväli ja K.Liiv

Mängust ka veits.Esimene poolaeg oli suht keskväljavõitlus,üksikud momendid mõlemalt pool,aga midagi väga ohtlikku ei toimunud.Teist poolaega alustas Tondi teravamalt ja meil oli suht peata olek 20 min ja meile löödi 3 kolli.Siis tuli vahetusest noor 16 a. ründaja ja esimesest puutest ristnurka 3-1. 1 min. pärast teisest puutest värava sööt ja 3-2.Olime mängus tagasi,aga ei suutnud ära suruda.Tondi nagu hetkeks tundus suht abitu,aga toibusid ja nõelasid teravate kontratega.Meie poolt üldiselt hea mäng,aga vastased olid paremad.

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
        kas kalevi st. kasutamine kell 10 hommikul on tausta v?
        Minu meelest on hea mängida hommikul mäng kohe ära ja terve päev vaba. Lõunaaegsete mängdega ei jõua ei hommikul ega õhtul midagi tarka teha.

Ps. Kõik ei purjuta reedeti.

Kommentaar

Täiesti haige kuidas Saue vingub. Esimest korda ei olnud Nuuma meie mängus kohtunik ja kohe sau Saue sisuliselt lutti. Ainus asi mis EBS-l tegemata jäi oli värava viimistlus.

Kahju, kindlad 3 punga läksid kaduma, teinekord sellistele "kuserottidele" (üks tüüp haises konkreetselt) enam ei kaota.
          Lõpetage lalisemine ja üritage hooaeg lõpuni mängida...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
            Täiesti haige kuidas Saue vingub. Esimest korda ei olnud Nuuma meie mängus kohtunik ja kohe sau Saue sisuliselt lutti. Ainus asi mis EBS-l tegemata jäi oli värava viimistlus.

Kahju, kindlad 3 punga läksid kaduma, teinekord sellistele "kuserottidele" (üks tüüp haises konkreetselt) enam ei kaota.
            Lõpetage lalisemine ja üritage hooaeg lõpuni mängida...
            Saue ei oska kaotada ka...

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
              Saue ei oska kaotada ka...
              Kohtrunik oli ilmselt alfonso boyfriend.
              winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

26.08. 17.00 Keskerakonna JK - SK Tallinna Sport Lasnamäe KJH kunstm
                tulemus?

Kommentaar

26.08. 17.00 Keskerakonna JK - SK Tallinna Sport Lasnamäe KJH kunstm
                  tulemus?
                  Keskerakonna JK - SK Tallinna Sport 0-3

Kommentaar

Algselt postitas mailer Vaata postitust
                    Keskerakonna JK - SK Tallinna Sport 0-3
                    Spordi eest tegi kübara Arbeiter.
                    2002 FC EBS Team
                    2003 FC Nimeta
                    2004 FC Nimeta
                    2005 FC Nimeta
                    2006 Tallinn United FC
                    2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas Ajuvaba Vaata postitust
                      Minu meelest on hea mängida hommikul mäng kohe ära ja terve päev vaba. Lõunaaegsete mängdega ei jõua ei hommikul ega õhtul midagi tarka teha.

Ps. Kõik ei purjuta reedeti.
                      seda minagi. aga saue omadel vist masendav elu, et vaja reede õhtul nina täis tõmmata.
                      ja lisaks, et sel kellaajal ei ole staadion tasuta. ja veel sedagi, et erinevalt laagrist ei pea kalevis kuudis riietuma.

Kommentaar

Kodumängud laupäeva hommikuti kell 8.00 siis 60% võitu garanteeritud ja saab ka vilepartii enda kaela võtta,sest eesti kohtunikud nii vara ei liigu.
                        Ma armastan jalgpalli!

Kommentaar

Kohtrunik oli ilmselt alfonso boyfriend.
                          Pede teema vist nii hingelähedane mõnele...

Kommentaar

Saue loobus II liiga kohast pärast 2:5 kaotust Tondile.

Mäng hakkas Saue jaoks ideealselt. Esimesed 20 minutit mängiti justkui õpiku järgi, sööt käis,kaitse töötas,loodi teravusi ning juhiti pärast kaht ilusat kauglööki 2 väravaga. Saue hoidis initsatiivi edasi, kuid JÄRSKU lagunes Saue mäng nagu kaardimaja tormi käes. Poolajale mindi seisul 2:1 ning II poolaeg oli Saue mäng võrreldav E1 klassi poiste mänguga. Ühesõnaga PERSES

Kommentaar

II poolaeg oli Saue mäng võrreldav E1 klassi poiste mänguga. Ühesõnaga PERSES
                              Kui see E-klassiga võrdlemine pidi vaimukus olema, siis on mul endal vist kehv naljasoon. Kalevis kell 10 hommikul selles vanuses poiste mänge vaadates on neid lausa rõõm vaadata. Kahjuks te ei saanud Tondile kaotust vist liiga varajase mänguajaga põhjendada.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                                Kui see E-klassiga võrdlemine pidi vaimukus olema, siis on mul endal vist kehv naljasoon. Kalevis kell 10 hommikul selles vanuses poiste mänge vaadates on neid lausa rõõm vaadata. Kahjuks te ei saanud Tondile kaotust vist liiga varajase mänguajaga põhjendada.
                                eiei Raimo,seekord algas mäng liiga hilja....kõik olid juba purjus
                                2002 FC EBS Team
                                2003 FC Nimeta
                                2004 FC Nimeta
                                2005 FC Nimeta
                                2006 Tallinn United FC
                                2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Working...
                                X