Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga põhjatsoon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minugi poolest,

Kui ridade vahelt oskasid lugeda siis ütlesin Teie kohta päris positiivselt.

Olge siis kontratega ettevaatlikud.

Esimesed arvutused olid tehtud Teie viigi pealt ja mis siis...

PS! EBS mängust koidab mulle ainult üks keskväljal pidevalt vigu tegev mängija kes polnud ka kohtunikuga üldse nõus, kes see võis olla? Pakun Alfonso't

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
      Minugi poolest,

Kui ridade vahelt oskasid lugeda siis ütlesin Teie kohta päris positiivselt.

Olge siis kontratega ettevaatlikud.

Esimesed arvutused olid tehtud Teie viigi pealt ja mis siis...

PS! EBS mängust koidab mulle ainult üks keskväljal pidevalt vigu tegev mängija kes polnud ka kohtunikuga üldse nõus, kes see võis olla? Pakun Alfonso't
      Täitsa sain Su positiivsusest aru, very gut!!!
      aga ega EBS-il poleks kahe lisamängu vastu Tallinna Unitedega kah eriti miskit!!! Saakski hooaega vähe pikemaks venitada.

Kommentaar

Vaatan liidu lehelt, et kohtunikuks on märgitud Bachmann kes peaks vist olema Trummi mängija ehk siis Olympicu duubel. Siis teil ju küll vingelt ära sebitud, või mis?

Kui ma eksin siis Sorry!!!

Kommentaar

olen ka isegi pühapäeva hommikul kohal kui vaja??

Kommentaar

Algselt postitas rparss Vaata postitust
            olen ka isegi pühapäeva hommikul kohal kui vaja??
            seda oleks meil väga vaja, aja end kohale jah

Kommentaar

EBS ongi selline võistkond kes on tiimitunnetuse peal on oma punktid saanud, sest olgem ausad, isegi Olympicul on rohkem jalgpalli trennis käinuid kui meil.

Rapla ja Olympicu oleme korra ahju pannud. Samas kaotanud endast kindlasti tase madalamatele teamidele - Enter, Lival ja Kuuse (tegelikult on ka Olympic meist tasemelt nõrgem), kelle mäng püsib paari staari najal, kes oskavad skoorida. Meil kahjuks see aasta Ründajad puudusid, kõik läksid 2. liigasse, sealt ka statistika, et üle 2 värava pole meie mängus löönud. Vahel kasutame lihtsalt duubli ründajaid, kes hooaja esimesel poolel kahjuks avastamata jäid.

Aga Rapla kohta niipalju, et järgmine aasta Teil vist enam punkte saada meilt ei õnnestu, sest tegemist on liiga tugeva vastasega Teie jaoks. Ja Taavi sina ära kilka siin mingeid pealtvaataja kommentaare, kui oled mees tule platsile, mitte ära tolgenda Kreekas. Raiskad meie riigi raha EU arengutki pidurdava majandusega, äkki aitadki neid järjele.

Ja keskväljal vigade tegemise kohta ütlen nii, et see on kompromissitu võitlus, mida suudab teostada üksnes suur tahtejõud ja revolutsiooniline hing.

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
                Samas kaotanud endast kindlasti tase madalamatele teamidele - Enter
                Esimene mäng Enteri vastu oli näha jah, kui palju tugevamad te olite - Enter võitis 6-2?

Igaljuhu Alfonso, kui sa veel aru pole saanud, siis su huumor on end ammu-ammu juba ammendanud.

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
                  Vaatan liidu lehelt, et kohtunikuks on märgitud Bachmann kes peaks vist olema Trummi mängija ehk siis Olympicu duubel. Siis teil ju küll vingelt ära sebitud, või mis?

Täiesti metsas ikka, niimoodi pannakse hoop allapoole vööd, helistan igaksjuhuks liitu ja kindlasti käsin vaatlejad kohale saata, siin lõhnab küll mingi kokkumängu järgi.

Kommentaar

Algselt postitas Neth Vaata postitust
                    Esimene mäng Enteri vastu oli näha jah, kui palju tugevamad te olite - Enter võitis 6-2?

Igaljuhu Alfonso, kui sa veel aru pole saanud, siis su huumor on end ammu-ammu juba ammendanud.
                    Pole aru saanud ja sina oled titt, mida sa pinised siin ainult, foorum on loodud positiivsete inimeste jaoks.

Enter on kõige mõttetum tiim siin üldse, nagu mingi vorstitehas kus on suur kaadrivoolavus. Kaduge ruttu 4. liigasse, haisete juba siin.

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust

miks ma küll ei imesta........
                      2002 FC EBS Team
                      2003 FC Nimeta
                      2004 FC Nimeta
                      2005 FC Nimeta
                      2006 Tallinn United FC
                      2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Taavi nüüd ma sain aru mida sa ennem siin ridade vahel kirjutasid. Te olete äraostetavad ja väga nõme team. Niimoodi kodus kaotada ja meie vastu võitsite, issand jumal, kuidas nii võib.

Teie peaks hoopis väljakukkuma siit liigast.

Atli 1:3 Kuuse

Kommentaar

Pole aru saanud ja sina oled titt, mida sa pinised siin ainult, foorum on loodud positiivsete inimeste jaoks.

Enter on kõige mõttetum tiim siin üldse, nagu mingi vorstitehas kus on suur kaadrivoolavus. Kaduge ruttu 4. liigasse, haisete juba siin.
                          No kui see oli parim, mis sa suudad, siis tunnen sulle kaasa.

Ja kuna ma Enterisse ei kuulu, siis kaks viimast lauset jätavad mind täiesti külmaks.

Kommentaar

Taavi nüüd ma sain aru mida sa ennem siin ridade vahel kirjutasid. Te olete äraostetavad ja väga nõme team. Niimoodi kodus kaotada ja meie vastu võitsite, issand jumal, kuidas nii võib.

Teie peaks hoopis väljakukkuma siit liigast.

Atli 1:3 Kuuse

Kle kes on äraostetavad???? Lihtsalt täna ei olnud meie päev, kehtib vanasõna, kui ise ei löö, siis lyyakse sulle ja täna suutis Kuuse omad võiamlused ära realiseerida ja meie ründajad seda kahjuks ei suutnud. Ütleme nii et ei olnud täna meie päev. Kuuse sai teenitud võidu.
                            Kuuse suuvär annab muidugi soovida, pole ammu nii "kauneid" sõnu kuulnud. Eks järgmine aasta madistame edasi

Kommentaar

Jah nii ta tõesti on, ütlesin teise poolaja võimaluste järel kohe,et kui nüüd ära ei löö siis varsti lüüakse meile endal ja nii ta läks, kaks karistuslööki.Esimene oli eriline õnnekas muidugi ja teise puhul tunnistas vv pärast, et ei viitsinud hüpata Kuuse esimene oli 1-1 olukord ja neid võimalusi pakkusime neile veelgi aga ei osatud ära lüüa. Enda 20'st nurgalöögist pidanuks 1-2 ikka ära koksama.

Vahet pole, mäng oli põnev ja kuuse pingilt tulev möla ei häirinud.

Kommentaar

Taavi, aitäh korraliku mängu eest. Täitsa tore laupäeva hommik. Alguses ma mõtlesin küll, et kurat nii vara ja mingi nõme Rapla kuumaastik. Tegelikult polnud kellaajal viga midagi ja staadion oli kah täitsa ok. Päris konarlik, aga lahe staadion. Sai ühe mängu hooajast ka murul mängida. Atli oli kah korralik vastane, mõnus sats. Kohtunikuks oli Härra Tutk isiklikult - maheda vilepartii tegi.

Mängust: suutsime osa oma võimalustest ära lüüa ja nii võit tuligi. Mõnusa mölina ja sõimu saatel, aga tuli. Poolele meie satsile oleks psühholoogi vaja.

Samas Atlil oli oma 20 nurgalööki, kuid ainult 1 nendest realiseeriti ära. Ikka juhtub. Eks saali- ja väliturniiridel näeb.

Kommentaar

Working...
                                X