Mis ma ütlen, Saue te mängite hästi, aga ju te pole siis 2.liigaks valmis, eriti veel kui teil pidevalt mehi puudu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3 Liiga põhjatsoon 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustOlympic sai vist ka tänases külmas vihmas valusalt sugeda liidrilt,ise ei olnud kohal,teab keegi lähemalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustOlympic sai vist ka tänases külmas vihmas valusalt sugeda liidrilt,ise ei olnud kohal,teab keegi lähemalt...
soliidne mäng kuid milleks vaja möliseda omavahel...muidu väga sümpaatne võistkond kes kindlasti on II liiga ülemisel poolel järgmine aasta
Kommentaar
-
Algselt postitas annikalli Vaata postitustmuidu väga sümpaatne võistkond kes kindlasti on II liiga ülemisel poolel järgmine aasta
Kommentaar
-
Algselt postitas Neth Vaata postitustSport on igati sümpaatne sats, aga usun et sa ülehindad neid. Kahe liiga tasemevahe on väga suur, suurem kui mina eelnevalt arvasin.
Kommentaar
-
Algselt postitas annikalli Vaata postitustta ei ole nii suur...tõsiselt...olen käinud neid mänge vaatamas väga palju...ainuke jama on selles et II liigas ida poolsed mängud vilistatakse kõik ära...sibulate värk...aga spordi väljavaated ju head...paar lisavenda satsi ning mängima...ararat ju paned väga võimsalt seal
Kommentaar
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustLival sai revan˛i eelmise mängu eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustLV mehed on päris muljetavaldava tõusu teinud. Alles mõne kuu eest oldi tabeli viimaste hulgas.2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustnu aga selge oli see,et mängisid nad kevadvooru alla oma võimete.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar