Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Koeru - SK 10 3:2 (2:1)

Kommentaar

JK Türi Ganvix - FC Flva II 9:0
      Tippspordis pisiasju ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas a12345 Vaata postitust
        hea lugeda et koeru on suutnud võidu saada,see hooaeg päris raskeks kujunenud aga teades neid siis ronivad nad sellest mustast august veel auga välja
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Türi - Elva 9:0 (6:0)

Saime siis korraliku sauna. Mängust suurt midagi rääkida pole. Türil mõned päris ilusad väravad. Me ikka esimene poolaeg põlesime ja teisel polnud pinget enam. Aga järgmiseks mänguks tuleks kogu sats kokku saada. Täna puudu terve poolkaitseliin ja ründajad. Ootame siis koduimängu Karksiga. Ja kohtunik OK!

Kommentaar

Karksi : FCF Järva-Jaani 3:3
            *Mängu seis ei ole ennem selge kui kohtunik on andnud lõpuvlile*

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              hea lugeda et koeru on suutnud võidu saada,see hooaeg päris raskeks kujunenud aga teades neid siis ronivad nad sellest mustast august veel auga välja

Kuuldavasti pole Koerus vilega kõik korras keegi ehk täpsustaks ja pooled SK10 mängijad olevat ära lõhutud.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Kuidas hotcocacola mängu hindad siis... ekspert
                Olen see kes olen

Kommentaar

Põlva Lootos - Liverpool 2:4
                  http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

SK10-ne arusaamad jalgpalli mängimisest ei haakunud just mitte alati kohtuniku arusaamadega, aga edasine kommentaar oleks rohkem pärast lahingut rusikatega vehkimine.

Tegemist oli kindlasti kummalise väljakuga, st. Kambjas on see kindlasti suurem ja mõnevõrra stabiilsem muru, vahepeal tundus nagu mängitaks E-klassi vanuste väljakul.

Mängust jäi kripeldama ka asjaolu, et kui üks meie mees taotakse sedavõrd ära, et ta tuleb vigastatuna välja vahetada, siis taolist jalgpalli mängis 80-ndate keskel Uruguay meeskond.

Kindlasti senistest vastastest kõige mustema mänguga, aga edu neile sellegipoolest – järgmiseks korraks otsime oma teerull-kaagid välja, oleme suuremal väljakul ja ehk on ka ilusam kohtunik - seega koduväljaku eelis on järgmine kord meil.

see peaks kõik ütlema
                    järgmine mäng on meil Põltsamaaga Kambjas

Kommentaar

saate sauna seal kambjas!
                      >> JK Põltsamaa Sport III liiga meister 2007 <<

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        Kuuldavasti pole Koerus vilega kõik korras keegi ehk täpsustaks ja pooled SK10 mängijad olevat ära lõhutud.
                        Kui ma ei eksi siis kollaste kaartide ja vigade järgi oli ikkagi lõhkuvamaks pooles SK 10!

Kommentaar

&#196;rgem n&#252;&#252;d siin pisardama kah hakka...vahel v&#245;ib t&#245;esti valus olla

Kommentaar

Kui ma ei eksi siis kollaste kaartide ja vigade järgi oli ikkagi lõhkuvamaks pooles SK 10!

asi oligi selles, et kui Koeru lõhkus, siis kaarte polnud näha....

kes mängul polnud, ärge kommige, kuna Seda pidi oma silmaga nägema, mis seal toimus!

Kommentaar

Ei usu et &#252;ks pool rohkem l&#245;hkus kui teine, kui sul on midagi kohtunikule &#246;elda siis &#252;tlegi kohtunikule. Aga ei usu et ka see &#252;leliia p&#245;hjendatud oleks, kohtunik kindlasti eksis aga vaevalt, et liiga palju &#252;hele poole

Platsil on siiski 2 v&#245;istkonda ja m&#228;ngupilt on nende m&#245;lema koost&#246;&#246;

Kommentaar

naljatilk

Kommentaar

Working...
                                X