Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
    väga väikseskoorilised mängud olid see voor....:/
    mis ime ?
    Mitte kõik Karksi-Põltsamaa 4:0 lisaks veel käimas Põlva ja Järva Jaani mäng
    Olen see kes olen

Kommentaar

Põlva FC Lootos - FCF Järva Jaani SK 3:2 (0:1)
      Olen see kes olen

Kommentaar

7.juuli kell 15.00 Männiku st.

FC Levadia Juunior - JK Karksi tegemist siis sõprusmänguga,kuna FC Levadia Juuniori all mängivad eelmisel hooajal JK Karksi eest veel pallinud mängumehed,siis otsustatigi korralik mäng endiste ja JK Karksi noorekoosseisu vastu jõudu proovida.
        Olen see kes olen

Kommentaar

türi pidas treening kohtumise fc flora meistriliiga võistkonnaga ja võitis 9:1

ja et te väga nüüd higistama ei hakkaks siis mainin ära et tegu oli fcf esindus naiskonnaga
          NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

tublid poisid, kas oli lahe naistega hullata mingit püherdamist ei toimunud
            www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
              tublid poisid, kas oli lahe naistega hullata mingit püherdamist ei toimunud
              lahe ikka,aga suurt püherdamist ei olnud jah kahjuks:P
              NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                7.juuli kell 15.00 Männiku st.

FC Levadia Juunior - JK Karksi tegemist siis sõprusmänguga,kuna FC Levadia Juuniori all mängivad eelmisel hooajal JK Karksi eest veel pallinud mängumehed,siis otsustatigi korralik mäng endiste ja JK Karksi noorekoosseisu vastu jõudu proovida.
                Levadia Juunior sai siis 6:3 võidu seekord,Karksi väravad Krister Reinholm(2)ja Andrei Ott
                Olen see kes olen

Kommentaar

tulemas on viljandi linna kahe meeskonna kohtumine JK Kodugaas - Liverpool Pub

kahjuks ise seekord osa võtta ei saa aga tahaks loota et Kodugaas teeb Liverpoolile tuule alla

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
                    tulemas on viljandi linna kahe meeskonna kohtumine JK Kodugaas - Liverpool Pub

kahjuks ise seekord osa võtta ei saa aga tahaks loota et Kodugaas teeb Liverpoolile tuule alla
                    Hehe .. tahaks loota vastupidist ... aga eks siis parem võidab
                    http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Pärast väsitavat puhkust näeb esimene voor välja niisugune:

22.07.2007 12:00 Koeru SK - Põlva FC Lootos 1:3
                      22.07.2007 12:00 Võru Kuperjanovi JK - JK Karksi 2:2
                      22.07.2007 12:00 Põltsamaa JK Sport - Jõgeva SK Tähe 1:3
                      22.07.2007 12:00 FCF Järva-Jaani SK - Türi Ganvix JK 0:4
                      21.07.2007 12:00 Tartu SK 10 Premium - FC Elva II 3:3
                      21.07.2007 12:00 Viljandi JK Kodugaas - FC Liverpool Pub 2:x
                      JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

22.07.2007 12:00 Koeru SK - Põlva FC Lootos 2:5
                        22.07.2007 12:00 Võru Kuperjanovi JK - JK Karksi x:x
                        22.07.2007 12:00 Põltsamaa JK Sport - Jõgeva SK Tähe 1:4
                        22.07.2007 12:00 FCF Järva-Jaani SK - Türi Ganvix JK 1:5
                        21.07.2007 12:00 Tartu SK 10 Premium - FC Elva II 5:3
                        21.07.2007 12:00 Viljandi JK Kodugaas - FC Liverpool Pub 3:3
                        COME ON YOU REDS !

Kommentaar

22.07.2007 12:00 Koeru SK - Põlva FC Lootos 1-2
                          22.07.2007 12:00 Võru Kuperjanovi JK - JK Karksi 4-1
                          22.07.2007 12:00 Põltsamaa JK Sport - Jõgeva SK Tähe X-X
                          22.07.2007 12:00 FCF Järva-Jaani SK - Türi Ganvix JK 0:4
                          21.07.2007 12:00 Tartu SK 10 Premium - FC Elva II 2-0
                          21.07.2007 12:00 Viljandi JK Kodugaas - FC Liverpool Pub 3-2
                          “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Viljandimaa derby kodugaas vs. liverpool lõppes siis 0:0

Kommentaar

SK-10 - FC Elva II 4:4 (1:2)

Väga huvitav mäng oli. Saime napilt mingi eksperimentaalkoosseisu kokku, kuid läks päris hästi ja suht võrdne mäng oli. Kahju muidugi, et 4:1 eduseisu ikka maha oskasime mängida, kuid väravas oli ka väljakumängija. Tänud vastasele mängu eest ja kohtunik oli ka enam-vähem, kui üks ränk eksimus, millest vastased värava said välja arvata.

Kommentaar

Algselt postitas smith Vaata postitust
                                SK-10 - FC Elva II 4:4 (1:2)

Väga huvitav mäng oli. Saime napilt mingi eksperimentaalkoosseisu kokku, kuid läks päris hästi ja suht võrdne mäng oli. Kahju muidugi, et 4:1 eduseisu ikka maha oskasime mängida, kuid väravas oli ka väljakumängija. Tänud vastasele mängu eest ja kohtunik oli ka enam-vähem, kui üks ränk eksimus, millest vastased värava said välja arvata.
                                Hea töö Martin!
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X