Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas philou Vaata postitust
    tore, raix, et sul meisse usku on

minu ennustus siis:

elva - karksi 4:1
    võru - põlva 1:1
    sk10 - põltsamaa 3:2
    järva jaani - koeru 0:4
    liverpool - türi 1:3

Karksil siis laup mängus Elva II vastu 4 meest juures aga endiselt pole põhi vv d kes endiselt ravib rangluu vigastust.Võib ehk öelda,et Karksil hakkab minema ja punkte hakkatakse võtma
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      Karksil siis laup mängus Elva II vastu 4 meest juures aga endiselt pole põhi vv d kes endiselt ravib rangluu vigastust.Võib ehk öelda,et Karksil hakkab minema ja punkte hakkatakse võtma
      tore siis ju, aga meie vastu muidugi pole vaja teil mingeid punkte võtta
      JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

Algselt postitas ant Vaata postitust
        tore siis ju, aga meie vastu muidugi pole vaja teil mingeid punkte võtta

Ikkagi oleks soov vähemasti ühele Viljandi võiskonnale ära teha aga eks näeb,mis sellest saab.
        Olen see kes olen

Kommentaar

issand jumal..kasvage suureks no..rate ja orkuti aadressid..hahahahahahha..mida veel..

Kommentaar

Algselt postitas juku8
            Tartus - Veski 63, Aardla 9a-19 (vahel siin vahel seal)
            Palamusel - Viru 12
            Rate.ee - S-and-3r
            orkut.com - Sander Kilk

(neti adred sellepärast et äkki tahad helistada ka, numbrit võid küsida kui tahad, saad telefoni teel ka lohutada, naguinii sa Tartus eriti ei käi)
            Issaaaand kui nunnu.... soccerneti vahendusel tekivad esimesed(??) paarikesed.. peaks vist tegema kusagile offtopicusse teema, et kes soccerneti foorumi kaudu kokku saanud... ikkagi nunnu.. !

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
              tore, raix, et sul meisse usku on

minu ennustus siis:

elva - karksi 4:1
              võru - põlva 1:1
              sk10 - põltsamaa 3:2
              järva jaani - koeru 0:4
              liverpool - türi 1:3

sorry
              ma arvestan hetkest kodugaasi & teie vormi .
              Te olete viimastes voorudes mitmeid kordi edu maha mänginud, aga eks ma ikka looda, et te võtate kodugaasilt punkte ning ei lase neil täiseduga jätkata !

Kommentaar

Algselt postitas juku8
                Palamusel - Viru 12
                Rate.ee - S-and-3r
                orkut.com - Sander Kilk

(neti adred sellepärast et äkki tahad helistada ka, numbrit võid küsida kui tahad, saad telefoni teel ka lohutada, naguinii sa Tartus eriti ei käi)
                hea töö sander

Kommentaar

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  sorry
                  ma arvestan hetkest kodugaasi & teie vormi .
                  Te olete viimastes voorudes mitmeid kordi edu maha mänginud, aga eks ma ikka looda, et te võtate kodugaasilt punkte ning ei lase neil täiseduga jätkata !
                  Tore et ka teistel JK Kodugaasisse usku on.Vorm on hea ja lähme võtame mis meile antakse.Loodame et meile seda kahte väravat ei lööda.

Kommentaar

Algselt postitas juku8
                    Palamusel - Viru 12
                    Rate.ee - S-and-3r
                    orkut.com - Sander Kilk

kle ülivalemees see foorum on ikka jalgpalli jaoks mitte mingi feimi kogumiseks,proovi olla nüüd,aga edu siiski
                    NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

feimi kogumiseks on http://www.rate.ee

Kommentaar

Kuperjanovi JK - Põlva Lootos 2:3 (0:1)
                        Kupi väravad: Kuragin, Kiviloo

Tänane lahing Väimelas oli nagu kõik meie selle hooaja mängud - järjekordne võidetav mäng, mille kaotasime. Käesolev hooaeg on selles suhtes ikka täiesti absurdne olnud... Mäng oli iseenesest mõnus ja sõbralik nagu Põlvaga ikka. Võimaluste poolest oli suhteliselt võrdne, samuti oleks mängupildi järgi vast viiki pakkunud. Põlva läks mängu 3 korda juhtima, meie suutsime 2 korda viigistada - seega jäi taaskord veidikene puudu, et punktid kätte saada. Loodetavasti hakkab õnn meile lõpuks ka veidikene naeratama hooaja lõpu poole...

Kommentaar

kodugaas mängis 3:3 viiki..niiet jätkame 6 võidu ja 1 viigiga..

Kommentaar

kodugaas - tähe

Tähe läks juhtima aga siis tekkis meil tüüpiline nõrkusehetk ja kodugaas läi 3 väravat 10mindi jookusl ja poolajaks 3:1 kodugaas ees. teine poolaeg oli rahulikum kui esimene ja tähe vast hoidis palli rohkem ja kodugaas rohkem kontrate peal. aga suutsime 10mintsa enne lõppu ikka viigi peale välja võidelda. mäng kokkuvõttes oli võitluslik ja suht võrdne, kohtunik mudugi lasi asja kohati liiga jõuliseks ja mõlemale poole ei vilistanud selgeid vigu ära. aga kodugaasile maksid vist vahetused natuke kätte, sest arvati et võit on olemas ja hakati vahetusi tegema aga pärast vahetusi tulid vastuväravad ja kokkuvõttes suht õiglane viik.

Kommentaar

FC Elva II - Karksi JK 3:0(3:0)
                              Täiesti aiatahaessa poolaaeg Karksilt lausvihm vict rikkus tuju aga teine poolaeg oli Karksi vast natuke aktiivsem aga nagu tavaks, ei ole ,kes i täpi peale paneks.kohtunik muidugi ei kannata kriitikat vahtis suuremalt jaolt keskjoone juures,tänu sellele lõi Elva II üle otsajoone olnud pall teise värava aga ise süüdi pidanuks olukorra lõpuni mängima,kokku võteks parem võiskond siiski võitis edu edaspidiseks Elva II

Karksil selles mängus puudu põhikeskaitsija,väravavaht paremäärepoolik ja ründaja.
                              Olen see kes olen

Kommentaar

kodugaaas tähe 3:3.mäng oli hea.mõlemapoolsete võimalustega.vahetusi saab teha ainult nende meestega kes on.Oleks pidanud edu hoidma aga kokkuvõttes väärisid meeskonnad viiki,no tähe natuke rohkem.tänud.vabandust et ei saanud peale mängu sauna pakkuda,vast järgmine aasta.

Kommentaar

Working...
                                X