Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

üleminekumängud 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ei saand siis concordialt kotte sappa kui kaotasite ja langesite teiseks? ja kui rakverele üleminekumängud kaotasite? puhtalt kotid sabas
    ei ole lihtsalt mõtet enne õhtut hõisata!

Kommentaar

Algselt postitas tugisammas Vaata postitust
      ei saand siis concordialt kotte sappa kui kaotasite ja langesite teiseks? ja kui rakverele üleminekumängud kaotasite? puhtalt kotid sabas
      ei ole lihtsalt mõtet enne õhtut hõisata!
      Kuule, sa saa üle ükskord. Saite mindud oma esiliigasse, siis oleks aeg oma mokk maas hoida . Ole õnnelik ,et sinna saite.

Kommentaar

Tore lasteaed!

Kommentaar

Algselt postitas rand Vaata postitust
          Tore lasteaed!
          Sajaga ta on
          Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas rand Vaata postitust
            Tore lasteaed!
            3klass, loodusõpetus.

Kommentaar

Pühapäeval kohtume
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust

Tegu on madalamate liigade teemaga
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

tegu on üleminekumänguga

Kommentaar

VIRUMAA JK RAKVERE - VILJANDI JK TULEVIK II 1:0

Kuda mängupilt oli siis?

Kommentaar

Mul sama küsimus? Kas keegi võiks mängust väikse ülevaate teha ,sest Flora kodukalt on näha ,et rohkelt anti sinepiplaastrit ja isegi üks punane.
                      Isiklikult tahaks Rakveret tuleval aastal Esiliigas näha.
                      FCF Forever

Kommentaar

Kohe mängu alguses haaras initsatiivi Viljandi ja surve oli päris kõva.Tekitasid palju ohtlikke olukordi. poolaja poole peal juba mäng võrsdsustus ja rakverel hakkas tekkima võimalusi ning poolaja viimasel minutil lõi Aava 1-0. Teine poolaeg mõlemal võistkonnal oli ikka parajalt võimalusi. ei mäleta täpselt aga kuskil lõpu poole aeti Polluks närvi ja sai alguses kollase ning siis kohe teise otsa sest lõi vastast peaga.mängu lõpp kulges viljandi surve all kuid väravat ei suudetud lüüa.
                        ja see ka, et viljandi tabas kahel korral posti ning lõid ka tsenderdusest ühe värava mis jäeti lugemata kuna ryndaja tegi vea.

Kommentaar

Algselt postitas H12 Vaata postitust
                          Kohe mängu alguses haaras initsatiivi Viljandi ja surve oli päris kõva.Tekitasid palju ohtlikke olukordi. poolaja poole peal juba mäng võrsdsustus ja rakverel hakkas tekkima võimalusi ning poolaja viimasel minutil lõi Aava 1-0. Teine poolaeg mõlemal võistkonnal oli ikka parajalt võimalusi. ei mäleta täpselt aga kuskil lõpu poole aeti Polluks närvi ja sai alguses kollase ning siis kohe teise otsa sest lõi vastast peaga.mängu lõpp kulges viljandi surve all kuid väravat ei suudetud lüüa.
                          ja see ka, et viljandi tabas kahel korral posti ning lõid ka tsenderdusest ühe värava mis jäeti lugemata kuna ryndaja tegi vea.
                          Aitüma! Lühike aga asjalik ülevaade.Mõned faktid ja kohe asi palju selgem
                          Selle põhjal tundub ,et Viljandis läheb raskeks võitluseks.
                          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Mul sama küsimus? Kas keegi võiks mängust väikse ülevaate teha ,sest Flora kodukalt on näha ,et rohkelt anti sinepiplaastrit ja isegi üks punane.
                            Isiklikult tahaks Rakveret tuleval aastal Esiliigas näha.
                            Isiklikult võiks sa Levadia fänniks siiski hakkata, mitte mängida Flora fänni,või mida iganes,silmakirjatseja:S
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Täna said meeskonnad palju kaarte ja selle tulemusena peavad esialgu mitteametlike andmete põhjal järgmise mängu vahele jätma Tulevikul Normann ja Mark Orav ning Rakverel Laidam ja Polluks.

Kommentaar

Working...
                              X