Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noh eks järgmine hooaeg toimetavad seda teised inimesed ja asi korras. Praegu panin alles seda protokollide saatmise postitust tähele. Et miks mitte sellega algust teha? Enamikel inimestel on kodus internet või vähemalt võimalus seda kasutada ja minu teada kohtunikud on inimesed. Alustada võib ju ka lihtsa maili saatmisega, aga parem oleks luua muidugi mingi veebipõhine süsteem, mis ise koostaks ka statistika. Igaljuhul jääks ju selle abil kõva summa raha alles, sest ühe protokolli saatmine pole tõesti kallis, aga kui võtta kõik mängud ja kõikides madalamates liigades ja terve aasta peale, siismingi summa sealt ikka koguneb ju.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
      Ma saan aru, et urmar on asja korralikult kätte võtnud ja tahab, et keegi tema tööd ka loeks, aga selline Soccerneti mahategemine ja enda kiitmine on jalgpalliliidu koduka eelnevate aastate seisukorda arvestades väga silmakirjalik.

Jah, Soccernetil on praegu probleeme madalamate liigadega, aga küll me need probleemid lahendame, sinul pole vaja sellepärast muretseda.

Ja sulle teadmiseks: Soccernetis tehakse tööd 100% entusiasmist.
      Ei, ma usun, et kõik madalamate liigade huvilised loevad liidu kodukat, muidu nad ju ei saagi tulemusi teada ja tabelit. Ma eriti ei usu, et nad kõik kodus ise tabelit peavad.
      Ma ei püüa kedagi maha teha, ma lihtsalt ei saa aru, miks te seda teete, entusiasmist, nagu räägite, aga just entusiasmi ei jätku, kuna töö pooleli.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
        tükk aega ei olnud ejlil üldse mingit normaalset lehte, nüüd, kui miskit on tehtud, on rind nii kummis kui olla saab
        See jutt on siin selleks, et sinusuguseid närvi ajada, ootame Martini ka veel ära, ei teagi, kus ta on. Pras muidugi sõna ei võta, sest enamus liigade tabeleid, mis pooleli, peaks tema pidama, aga puudub entusiasm.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
          Noh eks järgmine hooaeg toimetavad seda teised inimesed ja asi korras. Praegu panin alles seda protokollide saatmise postitust tähele. Et miks mitte sellega algust teha? Enamikel inimestel on kodus internet või vähemalt võimalus seda kasutada ja minu teada kohtunikud on inimesed. Alustada võib ju ka lihtsa maili saatmisega, aga parem oleks luua muidugi mingi veebipõhine süsteem, mis ise koostaks ka statistika. Igaljuhul jääks ju selle abil kõva summa raha alles, sest ühe protokolli saatmine pole tõesti kallis, aga kui võtta kõik mängud ja kõikides madalamates liigades ja terve aasta peale, siismingi summa sealt ikka koguneb ju.
          See ei ole nii lihtne. Statistika tuleks teha ikkagi paberprotokolli järgi, võimalus oleks ju faksida, aga ka seal võib probleeme tulla, kuna faksid ei pruugi läbi minna, ja kui laupäeva-pühapäeval peetakse 70 mängu, siis ummistub ilmselt ka kõige kaasaegseim faksiaparaat. Vähemalt võib ummistuda. Tee siis kindlaks, mis protokoll tuli läbi ja mis ei tulnud.

Kommentaar

Ja samuti näeb EJLis ilusasti ära, et peale 5. vooru oli Liverpool alles 8. kohal, lõpuks tegi läbi üüratu tõusu. Kui see huvitav ei ole, eks ma võin siis need vahetabelid alati ära ka kustutada.

Kommentaar

Eks sa tee, kui sul nii suured võimed on. Ühesõnaga jah peale nende tabelite pole seal lehel suurt midagi. Kui inimestel oleks valida soccerneti ja jalgpalliliidu kodulehe vahel, siis olen suht kindel, et 95% valiks soccerneti.

Kommentaar

No ega ma polegi väitnud, et soccernetti vaja pole. Jumala pärast te saate ikka alati valesti aru. Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et neid tabeleid pole mõtet pidada, kui see raske on ja entusiasmi ei jätku. Selline tunne tekib, et soccernet oleks teil justkui kodus, aga et EJList õigeid tabeleid vaadata, selleks tuleks kuskile sõita, aga ei viitsi.
                Ah, lähen nüüd igatahes siit lehelt minema, eks õhtul vaata edasi.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  See vana legend vist ei peagi enam päriselt paika, et soccernetis tehakse tööd entusiasmist

Kas karviku süsteem on ikka veel kibestunud, et nad viisakalt üle türa saadeti kui nad soccernet.ee portaali ära tahtsid osta? Tundub küll nii, vähemalt sinu juttu lugedes.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

soccernet võiks ka noorte tabeleid pidada. väga palju postitusi on lihtsalt tulemused. leidub ju aktiivseid noori, kes viitsiks järge hoida ja tabeli jaoks infot otsida (näiteks Indrek).

Kommentaar

Hea küll, ega ma ei hakka siin tuuleveskitega võitlema, selgitan vaid nii palju, et uue vooru tulemused ei lähe tõesti kohe üles vastava liiga kalendrisse, vaid esialgu uude uudisesse, millel pealkiri nt. Mad. liigade järjekordne voor. Alles siis, kui kõik mängud läbi on ja uued tabelid valmis, siis copin nad igaühe oma õigele kohale.
                      Seega need, kes väitsid, et tulemusi ei tulnud kohe, neil võib õigus olla, kuna vastava liiga kalendris ei olnud tõesti uusi tulemusi veel sees.

PS: naiste hirm, ära parem loe, nagunii saad jälle valesti aru ja oled nii kibestunud, et süüdistad mind kibestumises.

Kommentaar

Teemapüstitus on oma eesmärgi täitnud. Diskussioon on toimunud, arvamused öeldud. Jalgpall.ee on saanud reklaami, soccernet.ee natuke põhjendamatut kriitikat.

Väga positiivne, et jalgpall.ee on asja käsile võtnud ja loodame, et seal jätkub entusiasmi ka edaspidi. Soccernet.ee puhul oleks vist vaja mingit vastutavat kontrollijat, kes aeg-ajalt tabelid üle vaataks ja siis vabatahtlikutele täitjatele ergutava teate saadaks või täitja asendaks.

Samas ei maksa unustada, et alles oli aeg, kus jalgpall.ee lehel valitses pimedus (mänguprotokollid/tulemused ilmusid paarinädalase hilinemisega) ja soccernet.ee oli ainuke valguskiiri jalgpallihuviliste jaoks. Nüüd, kui mõlemad arenevad ja natuke ka omavahel võistlevad pole küll mõtet kumbagi maha teha või oodata ulmelisi lahendusi, reaalajas ülekandeid või mängutulemuste ülikiiret uploadi. Oleme rahul sellega, mis meil on ja kasutame mõlemat.

Tänan tähelepanu eest.

Kommentaar

Mina olen mölema aktiivne kasutaja (ehk siis jalgpall.ee ja soccernet.ee) ja ka MÖLEMA poolt!
                          Tänan tublisid tegijaid!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            No ega ma polegi väitnud, et soccernetti vaja pole. Jumala pärast te saate ikka alati valesti aru. Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et neid tabeleid pole mõtet pidada, kui see raske on ja entusiasmi ei jätku. Selline tunne tekib, et soccernet oleks teil justkui kodus, aga et EJList õigeid tabeleid vaadata, selleks tuleks kuskile sõita, aga ei viitsi.
                            Ah, lähen nüüd igatahes siit lehelt minema, eks õhtul vaata edasi.
                            Soccernet on madalamate liigade tabeleid pidanud juba üle 5 aasta.
                            Tegelikult võiksid sa ainuüksi peale seda lauset kappi tagasi minna ja selle seestpoolt lukku panna.
                            Aga sellegipoolest - tere tulemast internetti EJL!
                            Mitmed aastad on raha kasseeritud, tore et nüüd lõpuks ka info kättesaadavaks tehti

Kommentaar

Tähtis ei olegi, kes mille poolt on, vaid see, et soccernet vastavat infot ei uuenda! Mulle meeldis kah soccerneti saidil tulemusi ja tabeliseise vaadata, kuid viimase aja tegutsemise põhjal ütleks seda, et nad ei hooli oma lugejatest/külastajatest! Tuleb siis infot mujalt otsida!

Kommentaar

Algselt postitas Carramba Vaata postitust
                                Tähtis ei olegi, kes mille poolt on, vaid see, et soccernet vastavat infot ei uuenda! Mulle meeldis kah soccerneti saidil tulemusi ja tabeliseise vaadata, kuid viimase aja tegutsemise põhjal ütleks seda, et nad ei hooli oma lugejatest/külastajatest! Tuleb siis infot mujalt otsida!
                                No näed, mõni lugeja saab ikka aru ka, millest ma rääkida tahtsin.

Kommentaar

Working...
                                X