Ma ei ole ju kunagi eitanud oma vigasid, aga ma ikkagi ei saa aru sellest, miks need tabelid teil ikkagi valmis pole tehtud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa ei ole ju kunagi eitanud oma vigasid, aga ma ikkagi ei saa aru sellest, miks need tabelid teil ikkagi valmis pole tehtud.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa ei ole ju kunagi eitanud oma vigasid, aga ma ikkagi ei saa aru sellest, miks need tabelid teil ikkagi valmis pole tehtud.The other line moves faster.
Kommentaar
-
Miks neid tabeleid ei võiks siis tagantjärgi korda teha? Just see ongi ainus põhjus. Ei midagi muud.
Nii loll ei saa ju keegi olla, et arvata justkui sooviksin, et kõik ainult liidu kodukat passiks. Kuigi raix püüab näidata, et ta on nii loll, ei usu ma seda ühtigi. Mina ei usu ka seda, et kõik, kes siin minu algmõttest aru ei taha saada, nii lollid ongi. Lihtsalt karjainstinkt mängib teile vingerpussi.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustOh, oleks ma seda vaid aimanud, kui keeruline on karjale selgeks teha, mida öelda tahan, siis poleks küll seda ette võtnud.
edit: see, et tabelid on uuendamata said kõik juba ammu aru, ära ürita sellega ennast kaitsta.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAga uuri edasi
See on kõik mis sul öelda on?
Lootsin ikka, et vastad midagu muud. Näiteks- jah, sul on õigus ja viga on sees. Proovime edaspidi selliseid asju mitte läbi lasta. Eks see ole juba teie süsteemi omapära- mängiti ju II liiga satsi vastu. Eks siis tehti haltuurat. Nagu ka mu arust ei olnud meeskonda juhendamas peatreener. See näitab ka juba suhtumist. Või oli tal ka keset nädalat tähtsamaid tegemisi nagu paljudel fännidel keda staadionil polnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustpeab mainima, et sinu lollus on suht hämmastav.
edit: see, et tabelid on uuendamata said kõik juba ammu aru, ära ürita sellega ennast kaitsta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSee on kõik mis sul öelda on?
Lootsin ikka, et vastad midagu muud. Näiteks- jah, sul on õigus ja viga on sees. Proovime edaspidi selliseid asju mitte läbi lasta. Eks see ole juba teie süsteemi omapära- mängiti ju II liiga satsi vastu. Eks siis tehti haltuurat. Nagu ka mu arust ei olnud meeskonda juhendamas peatreener. See näitab ka juba suhtumist. Või oli tal ka keset nädalat tähtsamaid tegemisi nagu paljudel fännidel keda staadionil polnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMiks ma ennast kaitsma pean, mind lihtsalt huvitab, miks nad siis ikka lõpetamata on? Kas see on siis nii raske?
tabelid ei saagi kunagi valmis ... oled rahul?
või siis
sa kurdad oma probleemi vales kohas näiteks, ... info@soccernet.ee-sse kirjuta, või vastava tabeli haldajale, sest meid näiteks nii väga ei huvita
Kommentaar
-
einoh, kui kellelgi mingeid pretensioone on, tuleb teha screenshot, muidu jälle "unise peaga vaatasid, kontrolli üle" või "pole näinud - pole olnud"I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitusteinoh, kui kellelgi mingeid pretensioone on, tuleb teha screenshot, muidu jälle "unise peaga vaatasid, kontrolli üle" või "pole näinud - pole olnud"
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustsa kurdad oma probleemi vales kohas näiteks, ... info@soccernet.ee-sse kirjuta, või vastava tabeli haldajale, sest meid näiteks nii väga ei huvita
Nojah, tüüpiline lugu, ei huvita, aga muudkui vaidled. Mine siis mõnele huvitavale teemale kommenteerima
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNojah, tüüpiline lugu, ei huvita, aga muudkui vaidled. Mine siis mõnele huvitavale teemale kommenteerima
ja selle teemaga, mulle ei meeldi sinu haukumine võõra puu all.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar