Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei ole ju kunagi eitanud oma vigasid, aga ma ikkagi ei saa aru sellest, miks need tabelid teil ikkagi valmis pole tehtud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Ma ei ole ju kunagi eitanud oma vigasid, aga ma ikkagi ei saa aru sellest, miks need tabelid teil ikkagi valmis pole tehtud.
      aga miks see sind nii kangesti kotib........sul on ju oma struktuur.ee
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Lihtsalt statistika peaks ikkagi korrektne olema. Uue hooaja algus on ju kaugel, siis probleem ilmselt lahenebki, kuna pannakse uue hooaja andmed sisse, aga senini on paha, kui valed andmed on.

Kommentaar

No kurat, tundub, et sa pole just kõige teravam pliiats karbis. Mis sulle kogu aeg arusaamatuks jääb?! See, et soccerneti portaalis on mõni tabel jäänud uuendamata ja kuna liidu kodukal tabelid enam-vähem esimest aastat pea kombes ja tulemused nädala aega varem üleval kui enne, siis nüüd tunned, et võid siin hakata teravat tõmbama?! Kui midagi peaks sind kottima on see, et liidu kodukas oleks korras, mitte see, et jalkafännide saidil mõned vead ja natuke uuendamata. Kas sul pole midagi teha, et pühendad siis suuri kirjatükke teemal "probleemid soccerneti töös"? Tööandja ikka teab seda, et tööajast tegeled sellega?! Et siis liidus kõik korras, sait laitmatu, süsteemid töötavad?! Või üritad, et fännid hakkaksid rohkem liidu saidil käima, praegust liidu kodukat on ju võimatu üldse millegi muuga reklaamida peale selle tabeli jutu. Hooaeg ka enamusel läbi, nüüd vist tõsised kellad majas, pole ju enam mingit põhjust kellegil seda elupõnevat liidu saiti uurida?! Või kurat milles lugu, paari tabeli pärast ei saa ju üks klemm sellist jura ajada?!
          The other line moves faster.

Kommentaar

Miks neid tabeleid ei võiks siis tagantjärgi korda teha? Just see ongi ainus põhjus. Ei midagi muud.
            Nii loll ei saa ju keegi olla, et arvata justkui sooviksin, et kõik ainult liidu kodukat passiks. Kuigi raix püüab näidata, et ta on nii loll, ei usu ma seda ühtigi. Mina ei usu ka seda, et kõik, kes siin minu algmõttest aru ei taha saada, nii lollid ongi. Lihtsalt karjainstinkt mängib teile vingerpussi.

Kommentaar

Oh, oleks ma seda vaid aimanud, kui keeruline on karjale selgeks teha, mida öelda tahan, siis poleks küll seda ette võtnud.

Kommentaar

Oh, oleks ma seda vaid aimanud, kui keeruline on karjale selgeks teha, mida öelda tahan, siis poleks küll seda ette võtnud.
                peab mainima, et sinu lollus on suht hämmastav.

edit: see, et tabelid on uuendamata said kõik juba ammu aru, ära ürita sellega ennast kaitsta.

Kommentaar

Aga uuri edasi

See on kõik mis sul öelda on?

Lootsin ikka, et vastad midagu muud. Näiteks- jah, sul on õigus ja viga on sees. Proovime edaspidi selliseid asju mitte läbi lasta. Eks see ole juba teie süsteemi omapära- mängiti ju II liiga satsi vastu. Eks siis tehti haltuurat. Nagu ka mu arust ei olnud meeskonda juhendamas peatreener. See näitab ka juba suhtumist. Või oli tal ka keset nädalat tähtsamaid tegemisi nagu paljudel fännidel keda staadionil polnud.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                    peab mainima, et sinu lollus on suht hämmastav.

edit: see, et tabelid on uuendamata said kõik juba ammu aru, ära ürita sellega ennast kaitsta.
                    Miks ma ennast kaitsma pean, mind lihtsalt huvitab, miks nad siis ikka lõpetamata on? Kas see on siis nii raske?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      See on kõik mis sul öelda on?

Lootsin ikka, et vastad midagu muud. Näiteks- jah, sul on õigus ja viga on sees. Proovime edaspidi selliseid asju mitte läbi lasta. Eks see ole juba teie süsteemi omapära- mängiti ju II liiga satsi vastu. Eks siis tehti haltuurat. Nagu ka mu arust ei olnud meeskonda juhendamas peatreener. See näitab ka juba suhtumist. Või oli tal ka keset nädalat tähtsamaid tegemisi nagu paljudel fännidel keda staadionil polnud.
                      Kahjuks ei ole ma selle probleemiga kursis, kuna ei koostanud seda kava ja mängul ka ei viibinud. See on kõik mis mul öelda ja ühtlasi tänan, et viisakalt vastasid.

Kommentaar

Miks ma ennast kaitsma pean, mind lihtsalt huvitab, miks nad siis ikka lõpetamata on? Kas see on siis nii raske?
                        miks sa ennast kaitsma pead?, sest sinu nn hallatavatel lehtedel on rohkem vigu ja arenguruumi.

tabelid ei saagi kunagi valmis ... oled rahul?

või siis

sa kurdad oma probleemi vales kohas näiteks, ... info@soccernet.ee-sse kirjuta, või vastava tabeli haldajale, sest meid näiteks nii väga ei huvita

Kommentaar

einoh, kui kellelgi mingeid pretensioone on, tuleb teha screenshot, muidu jälle "unise peaga vaatasid, kontrolli üle" või "pole näinud - pole olnud"
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                            einoh, kui kellelgi mingeid pretensioone on, tuleb teha screenshot, muidu jälle "unise peaga vaatasid, kontrolli üle" või "pole näinud - pole olnud"
                            kui hommikul 50a naine voodis on ... pole screenshoti vaja

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                              sa kurdad oma probleemi vales kohas näiteks, ... info@soccernet.ee-sse kirjuta, või vastava tabeli haldajale, sest meid näiteks nii väga ei huvita

Nojah, tüüpiline lugu, ei huvita, aga muudkui vaidled. Mine siis mõnele huvitavale teemale kommenteerima

Kommentaar

Nojah, tüüpiline lugu, ei huvita, aga muudkui vaidled. Mine siis mõnele huvitavale teemale kommenteerima
                                teemasi on siin piisavalt vähe, et ma jõuaks kõiki kommentereida, kui midagi öelda on.

ja selle teemaga, mulle ei meeldi sinu haukumine võõra puu all.

Kommentaar

Working...
                                X