Noh eks järgmine hooaeg toimetavad seda teised inimesed ja asi korras. Praegu panin alles seda protokollide saatmise postitust tähele. Et miks mitte sellega algust teha? Enamikel inimestel on kodus internet või vähemalt võimalus seda kasutada ja minu teada kohtunikud on inimesed. Alustada võib ju ka lihtsa maili saatmisega, aga parem oleks luua muidugi mingi veebipõhine süsteem, mis ise koostaks ka statistika. Igaljuhul jääks ju selle abil kõva summa raha alles, sest ühe protokolli saatmine pole tõesti kallis, aga kui võtta kõik mängud ja kõikides madalamates liigades ja terve aasta peale, siismingi summa sealt ikka koguneb ju.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?
Collapse
X
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustMa saan aru, et urmar on asja korralikult kätte võtnud ja tahab, et keegi tema tööd ka loeks, aga selline Soccerneti mahategemine ja enda kiitmine on jalgpalliliidu koduka eelnevate aastate seisukorda arvestades väga silmakirjalik.
Jah, Soccernetil on praegu probleeme madalamate liigadega, aga küll me need probleemid lahendame, sinul pole vaja sellepärast muretseda.
Ja sulle teadmiseks: Soccernetis tehakse tööd 100% entusiasmist.
Ma ei püüa kedagi maha teha, ma lihtsalt ei saa aru, miks te seda teete, entusiasmist, nagu räägite, aga just entusiasmi ei jätku, kuna töö pooleli.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusttükk aega ei olnud ejlil üldse mingit normaalset lehte, nüüd, kui miskit on tehtud, on rind nii kummis kui olla saab
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustNoh eks järgmine hooaeg toimetavad seda teised inimesed ja asi korras. Praegu panin alles seda protokollide saatmise postitust tähele. Et miks mitte sellega algust teha? Enamikel inimestel on kodus internet või vähemalt võimalus seda kasutada ja minu teada kohtunikud on inimesed. Alustada võib ju ka lihtsa maili saatmisega, aga parem oleks luua muidugi mingi veebipõhine süsteem, mis ise koostaks ka statistika. Igaljuhul jääks ju selle abil kõva summa raha alles, sest ühe protokolli saatmine pole tõesti kallis, aga kui võtta kõik mängud ja kõikides madalamates liigades ja terve aasta peale, siismingi summa sealt ikka koguneb ju.
Kommentaar
-
No ega ma polegi väitnud, et soccernetti vaja pole. Jumala pärast te saate ikka alati valesti aru. Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et neid tabeleid pole mõtet pidada, kui see raske on ja entusiasmi ei jätku. Selline tunne tekib, et soccernet oleks teil justkui kodus, aga et EJList õigeid tabeleid vaadata, selleks tuleks kuskile sõita, aga ei viitsi.
Ah, lähen nüüd igatahes siit lehelt minema, eks õhtul vaata edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee vana legend vist ei peagi enam päriselt paika, et soccernetis tehakse tööd entusiasmist
Kas karviku süsteem on ikka veel kibestunud, et nad viisakalt üle türa saadeti kui nad soccernet.ee portaali ära tahtsid osta? Tundub küll nii, vähemalt sinu juttu lugedes.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Hea küll, ega ma ei hakka siin tuuleveskitega võitlema, selgitan vaid nii palju, et uue vooru tulemused ei lähe tõesti kohe üles vastava liiga kalendrisse, vaid esialgu uude uudisesse, millel pealkiri nt. Mad. liigade järjekordne voor. Alles siis, kui kõik mängud läbi on ja uued tabelid valmis, siis copin nad igaühe oma õigele kohale.
Seega need, kes väitsid, et tulemusi ei tulnud kohe, neil võib õigus olla, kuna vastava liiga kalendris ei olnud tõesti uusi tulemusi veel sees.
PS: naiste hirm, ära parem loe, nagunii saad jälle valesti aru ja oled nii kibestunud, et süüdistad mind kibestumises.
Kommentaar
-
Teemapüstitus on oma eesmärgi täitnud. Diskussioon on toimunud, arvamused öeldud. Jalgpall.ee on saanud reklaami, soccernet.ee natuke põhjendamatut kriitikat.
Väga positiivne, et jalgpall.ee on asja käsile võtnud ja loodame, et seal jätkub entusiasmi ka edaspidi. Soccernet.ee puhul oleks vist vaja mingit vastutavat kontrollijat, kes aeg-ajalt tabelid üle vaataks ja siis vabatahtlikutele täitjatele ergutava teate saadaks või täitja asendaks.
Samas ei maksa unustada, et alles oli aeg, kus jalgpall.ee lehel valitses pimedus (mänguprotokollid/tulemused ilmusid paarinädalase hilinemisega) ja soccernet.ee oli ainuke valguskiiri jalgpallihuviliste jaoks. Nüüd, kui mõlemad arenevad ja natuke ka omavahel võistlevad pole küll mõtet kumbagi maha teha või oodata ulmelisi lahendusi, reaalajas ülekandeid või mängutulemuste ülikiiret uploadi. Oleme rahul sellega, mis meil on ja kasutame mõlemat.
Tänan tähelepanu eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNo ega ma polegi väitnud, et soccernetti vaja pole. Jumala pärast te saate ikka alati valesti aru. Juhtisin lihtsalt tähelepanu, et neid tabeleid pole mõtet pidada, kui see raske on ja entusiasmi ei jätku. Selline tunne tekib, et soccernet oleks teil justkui kodus, aga et EJList õigeid tabeleid vaadata, selleks tuleks kuskile sõita, aga ei viitsi.
Ah, lähen nüüd igatahes siit lehelt minema, eks õhtul vaata edasi.
Tegelikult võiksid sa ainuüksi peale seda lauset kappi tagasi minna ja selle seestpoolt lukku panna.
Aga sellegipoolest - tere tulemast internetti EJL!
Mitmed aastad on raha kasseeritud, tore et nüüd lõpuks ka info kättesaadavaks tehti
Kommentaar
-
Tähtis ei olegi, kes mille poolt on, vaid see, et soccernet vastavat infot ei uuenda! Mulle meeldis kah soccerneti saidil tulemusi ja tabeliseise vaadata, kuid viimase aja tegutsemise põhjal ütleks seda, et nad ei hooli oma lugejatest/külastajatest! Tuleb siis infot mujalt otsida!
Kommentaar
-
Algselt postitas Carramba Vaata postitustTähtis ei olegi, kes mille poolt on, vaid see, et soccernet vastavat infot ei uuenda! Mulle meeldis kah soccerneti saidil tulemusi ja tabeliseise vaadata, kuid viimase aja tegutsemise põhjal ütleks seda, et nad ei hooli oma lugejatest/külastajatest! Tuleb siis infot mujalt otsida!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar