Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas big_fat_boss Vaata postitust
    Urmar - kas üleminekumängude protid ka kodulehele ilmuvad? Kui ilmuvad (tore oleks), siis nt üleminekumäng II ja III liiga võistkonna vahel ilmuks siis millise liiga all?
    Paar väikest EJL kodulehe puhul häirivat asja:
    miks on lingid tihtilugu teksti kõrval, kui tekst ise võiks olla link?
    kaua püsib aadress kujul jalgpall.struktuur.ee - ehk millal saab struktuurist lahti?
    miks mitte võtta kasutusele tabelite puhul automaatset uuendamist nii kui mänguseisu on täiendatud - võimaldaks näidata live tabelit vooru toimumise ajal kui ka hoiaks ära inimlikud eksimused tabeli tegemisel? (sel hooajal nt oli paaril korral II E/N tabelis väravatevahe valesti - ei midagi hullu, aga kergelt ärahoitav)
    miks mitte teha vasakul asuv menüü pisut laiemaks - mõjub äärmiselt amatöörlikult kui osa linke ei mahu menüüsse ära - ja EJL-l ei sobi ju ennast nii näidata..
    uudised võiksid olla RSS voona, et nt oleks võimalik neid kas otse oma arvutisse tõmmata - või nt luua klubi lehele komponent, mis näitaks EJL lehel ilmuvate uudiste pealkirju ja tooks sel viisil külastatavust kodukale?
    Aitab vist kah praeguseks
    Mitte virisedes, vaid soovides kodulehte pisut paremana näha
    Eks see leht ongi selline algeline, äkki järgnevaks hooajaks muutub midagi? Üldiselt mulle selline meeldibki, aga ilmselt midagi muutub ja siis ilmselt juba põhjalikult.

Kommentaar

Ei ole kindel, kas see koolipoisi tasemel tehtud koduleht ühele organisatsioonile kõlbab

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Kindlasti olen ma vaba, miks üldse kahelda?
        Veel üks küsimus - kas su arvuti ja mailboks on töökorras ?
        299195

Kommentaar

rein unustas õhtul taha keerata, oligi hommikul maas.

Miks Flora staadioni kell keerati vahetult enne mängu õigeks??? Tundub, et teie süsteem ei tööta korralikult. Sa peaksid selle kohustuse endale võtma.

Samuti tekkis mul küsimus kuidas Flora üldse sai 1/8 finaali. Eilne mängukava väidab järgmist- 1/64 finnalis võitis Tabasalu FC Flora Järva jaanit 2:1 ja Tartu Quattromed kaotas FC Florale 0:8. 1/32 finaali mängis Tabasalu kaks korda FC Reaali võideti 7:1 ja Tallinna EBS Teami 0:4. Kava järgi on Floral 1/32 finaal mängimata. 1/16 finaalis võitis kava järgi FC Flora SK Tallinna Sporti 10:0 ja Tabasalu võitis taas Tallinna EBS Teami 0:4.

Nüüd mul tekkis küsimus, et miks Flora 1/32 finaali ei mänginu ja Tabasalu pidi kahe satsiga mängima? Ning miks Tabasalu kohtus nii 1/32 finaalis kui 1/16 finaalis EBS iga?????
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Miks Flora staadioni kell keerati vahetult enne mängu õigeks??? Tundub, et teie süsteem ei tööta korralikult. Sa peaksid selle kohustuse endale võtma.

Samuti tekkis mul küsimus kuidas Flora üldse sai 1/8 finaali. Eilne mängukava väidab järgmist- 1/64 finnalis võitis Tabasalu FC Flora Järva jaanit 2:1 ja Tartu Quattromed kaotas FC Florale 0:8. 1/32 finaali mängis Tabasalu kaks korda FC Reaali võideti 7:1 ja Tallinna EBS Teami 0:4. Kava järgi on Floral 1/32 finaal mängimata. 1/16 finaalis võitis kava järgi FC Flora SK Tallinna Sporti 10:0 ja Tabasalu võitis taas Tallinna EBS Teami 0:4.

Nüüd mul tekkis küsimus, et miks Flora 1/32 finaali ei mänginu ja Tabasalu pidi kahe satsiga mängima? Ning miks Tabasalu kohtus nii 1/32 finaalis kui 1/16 finaalis EBS iga?????

Aga uuri edasi

Kommentaar

Sa oled ikka ka paras tohmakas. See on ju Eesti jalgpalli postiivne programm. Kahjuks sa ei tea seda, sest urmar keelgub programmi teistele näitamast, sest Eesti jalgpalli vaenlased luusivad ringi ja võivad programmi endale võtta.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Aga mul on ka küsimus(ed), kui EJLi positiivne programm ikka lubab. Miks kajastab Flora leht EJLi, Eesti jalgpallurite jms tegemisi operatiivsemalt (LIVE, kiired uudised) ja pareminikui jalgpall.ee?

Eelmisest tulnevalt - kas jalgpall.ee on Flora lehe mingi noorem vend, kust pärast võib tulemusi otsida, kui operatiivsed asjad huvi ei paku?
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ahaaa...ma arvasin kohe, et mingi jama on!Ühesonaga sohk??Tabasalu on siis edasi??

Kommentaar

Üldiselt võiks siin ikka teemast kinni pidada, tuletan veelkord meelde, et teemaks on probleemid soccerneti töös. Isegi tänaseks ei ole osad madalamate liigade tabelid soccernetis lõpuni viidud. Kuidas saab selline korralagedus üldse aset leida?

Kommentaar

Üldiselt võiks siin ikka teemast kinni pidada, tuletan veelkord meelde, et teemaks on probleemid soccerneti töös. Isegi tänaseks ei ole osad madalamate liigade tabelid soccernetis lõpuni viidud. Kuidas saab selline korralagedus üldse aset leida?
                      masendav inimene.

Kommentaar

Et siis sina võid teiste tööd kritiseerida, aga sinu tööd ei või keegi?

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                          Et siis sina võid teiste tööd kritiseerida, aga sinu tööd ei või keegi?
                          urmari taktika - keegi juhib vigadele tähelepanu, urmar läheb ja parandab ära, seejärel ütleb, et kõik on algusest peale õigesti olnud ja soovitab kritiseerijal ennast välja magada ( on ka kindlasti lõpus).

Kommentaar

Saage ometi aru, et teemaks on probleem, et tulemused on valed, kogu lugu,

Kommentaar

Algselt postitas urmar
                              Kahju, et selliseid kommentaare nagu see siin on, üldse kirjutada võib. See inimene on tõesti masendav. Kas ta on lihtsalt loll, või maksab keegi lolluse eest? Kes teab, mis tõust see peppe on?
                              Kahju, et selliseid kommentaare nagu see siin on, üldse kirjutada võib. See inimene on tõesti masendav. Kas ta on lihtsalt loll, või maksab keegi lolluse eest? Kes teab, mis tõust see urmar on?

Kommentaar

Saage ometi aru, et teemaks on probleem, et tulemused on valed, kogu lugu,
                                Sa võiksid vahelduseks tunnistada ka, kui midagi tõepoolest valesti on või kahe silma vahele jäänud.
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X