Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Probleem on selles, et pooled liigad, kus hooaeg ammu (10 päeva tagasi) läbi, on turniiritabelid siiamaani pooleli, kuid tundub, et need tabelid kedagi ei huvitagi, kuna EJLi omad on ju olemas.
    Kui vihjad jalgpall.ee saidile, kus näiteks IV liiga tabelid on uuendamata juuni lõpust, siis ma küll selle üle eriti ei rõõmusta. Osade liigade tabeleid käi vaata soccernetis, osasid jalgpall.ee-s. No ei ole tõesti minu ettekujutus korrektsest asjaajamisest.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Näha on, et enamus siinkirjutajaid on vanas kinni. Jalgpall.ee tabelid ilmuvad koheselt peale vooru lõppu. Tulemused ilmuvad hiljemalt tunni möödudes mängu lõppemisest. Mõnel erandjuhul, kui ma ise mängu vaatamas olen, võib vahe olla kuni 3 tundi, kuid mitte mingil juhul rohkem.

Probleem on selles, et pooled liigad, kus hooaeg ammu (10 päeva tagasi) läbi, on turniiritabelid siiamaani pooleli, kuid tundub, et need tabelid kedagi ei huvitagi, kuna EJLi omad on ju olemas.
      sina saad karvikult palka, soccerneti tabeleid uuendatakse omast vabast ajast.

kui sa nii kõva mees oled, siis toksi parem protokollid kiiremini sisse, et kaarte ja väravalööjaid puudutav info operatiivselt netist kättesaadav oleks. see, et kohtunikud protokolle ära toonud pole, ei ole vabandus. siis tee nii, et protokollid kohe peale mängu ära tuuakse või postiga ejli saadetakse

Kommentaar

OT, aga kas ainuke võimalus protokolli kohale jõudmiseks liitu on post? Kas seal keegi internetist pole kuulnud?

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
          Kui ma tulen soccernetti uudiseid ja foorumit lugema, siis oleks hea ka kui ma siit ennast huvitava liigatabeli leiaks. Tõesti peab mainima, et III lõuna liiga tabeli kallal küll nuriseda ei saaks.
          Sinu lemmiklubi just langes 1 koha võrra, kui Liverpool Pubi mõelda.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
            Kui vihjad jalgpall.ee saidile, kus näiteks IV liiga tabelid on uuendamata juuni lõpust, siis ma küll selle üle eriti ei rõõmusta. Osade liigade tabeleid käi vaata soccernetis, osasid jalgpall.ee-s. No ei ole tõesti minu ettekujutus korrektsest asjaajamisest.
            Mis juttu sa nüüd räägid, mis tabelid uuendamata on? Täiskasvanute liigades sellist lugu küll pole. Anna andeks, see on sul küll idioodi jutt.

Kommentaar

Nojah nüüd lugesin seda jah, aga see oleks arvatavasti nii või naa juhtunud kui see vahelejäätud mäng ka ära toimub. Kuigi see ei ole siin teema praegu.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                sina saad karvikult palka, soccerneti tabeleid uuendatakse omast vabast ajast.

kui sa nii kõva mees oled, siis toksi parem protokollid kiiremini sisse, et kaarte ja väravalööjaid puudutav info operatiivselt netist kättesaadav oleks. see, et kohtunikud protokolle ära toonud pole, ei ole vabandus. siis tee nii, et protokollid kohe peale mängu ära tuuakse või postiga ejli saadetakse
                See vana legend vist ei peagi enam päriselt paika, et soccernetis tehakse tööd entusiasmist, aga ükskõik, mismoodi tehakse, kui 10 päeva peale turniiri lõppu on tabelis 2 vooru puudu, on see ebanormaalne. Seega on see tabel mõttetu! Võite seda pidada, ega keegi ei saa ju keelata. Tahate jälgida valesid tabeleid, see teeb teile au.

Kommentaar

kas skänneri peab ka võimaldama?

Kommentaar

Ma ikka ei saa aru, kuidas te saate tabeleid soccernetist jälgida ja veel rahul olla, kui seal on valed andmed, st. turniirid lõpetamata. IV liiga läänest edasipääsejaid ikka teate?
                    Darrethist saan muidugi aru, soccernetis on Dägo 8. kohal, palju parem vaadata, kui Jalgpall.ee-s, kus ollakse viimased. Kas hiidlased tahavadki elada ajast kuu aega maas?

Kommentaar

Hullult lahe on siis uhkustada nüüd sellise asjaga. Teadmiseks sulle, et III liiga lõuna tabel ja mängud jõuavad kiiremini tavaliselt Lootuse kodulehele.

Kommentaar

IV liiga põhi tabel on korrektne, Kristjan Lukk on korrektne.
                        III lääs on korras, Siim Pulst on tegija!
                        III lõuna ka norm, vaid viimane disklaff on sisestamata. Lauri Hilep ka tegija.
                        Ülejäänud tsoonid on stagneerunud.
                        Naiste liigad on vist korrektsed.
                        II liigat tsoone toimetab korrektselt Miko.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                          Hullult lahe on siis uhkustada nüüd sellise asjaga. Teadmiseks sulle, et III liiga lõuna tabel ja mängud jõuavad kiiremini tavaliselt Lootuse kodulehele.
                          ei usu, osad tulemused saab ta ikka EJList. Ja kui Lootose kodukas tahab EJLile millegipärast ära panna, siis olgu pealegi, ega mina ei hakka selle pärast nahast välja pugema, et lootosele, kes vaid oma liigaga tegeleb, ära panna. Et saan III lõuna tulemuse teada ja kuigi samal ajal mängitakse veel 20 mängu, hakkan kohe III lõuna tabelit vorpima.

Kommentaar

Darrethist saan muidugi aru, soccernetis on Dägo 8. kohal, palju parem vaadata, kui Jalgpall.ee-s, kus ollakse viimased. Kas hiidlased tahavadki elada ajast kuu aega maas?
                            Hehe, meie liigakohta tean ma väga hästi ja seda, mille alusel meeskonnad tabelis reastatakse.

Aga tõepoolest, pean vabandama. Mind eksitas mulle harjumatu süsteem, mille kohaselt on igal mänguvoorul oma alamlehekülg. Võtsin kunagi teadmiseks, et IV lääne tabelit näeb aadressil http://jalgpall.struktuur.ee/1792, ning kortsutasin kulmu, kui refreshimise peale portaal mitu kuud sama teavet näidanud on. "Kontrollisin" ka teised IV liigad üle (/1791, /1790 ja /1789) ega taibanud, et vale puu all haugun.

edit: ja muideks see, et soccernetis oleme märgitud tabelis kaheksandaks, on tabelikoostajate viga
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Ma saan aru, et urmar on asja korralikult kätte võtnud ja tahab, et keegi tema tööd ka loeks, aga selline Soccerneti mahategemine ja enda kiitmine on jalgpalliliidu koduka eelnevate aastate seisukorda arvestades väga silmakirjalik.

Jah, Soccernetil on praegu probleeme madalamate liigadega, aga küll me need probleemid lahendame, sinul pole vaja sellepärast muretseda.

Ja sulle teadmiseks: Soccernetis tehakse tööd 100% entusiasmist.

Kommentaar

tükk aega ei olnud ejlil üldse mingit normaalset lehte, nüüd, kui miskit on tehtud, on rind nii kummis kui olla saab

Kommentaar

Working...
                                X