Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ek Vaata postitust
    Soccernet on madalamate liigade tabeleid pidanud juba üle 5 aasta.
    Tegelikult võiksid sa ainuüksi peale seda lauset kappi tagasi minna ja selle seestpoolt lukku panna.
    Aga sellegipoolest - tere tulemast internetti EJL!
    Mitmed aastad on raha kasseeritud, tore et nüüd lõpuks ka info kättesaadavaks tehti
    Soccerneti juures olen ma tähele pannud, et aegajalt toimub lehe kujunduse uuendamine, pärast on vana info kadunud, rääkimata sellest, et saaks vaadata viimase viie aasta tulemusi. Kõik on ahju aetud. Ainult vägev ringkaitse toimib, nagu midagi julged ette heita või uurida. Et keegi need tabelid korda teeks, seda muidugi ei ole. Vabatahtlik värk.

Kommentaar

Usu või ära usu, aga jah siin olen ma sinuga nõus, et kui on kogutud andmeid, siis võiks neid ka välja näidata. Küsimus nii urmaile kui ka soccerneti tabeli uuendajatele, kas tee koostate ja arvutate neid tabeleid käsitsi või on teil ka selleks mingi programm abiks?

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
        Usu või ära usu, aga jah siin olen ma sinuga nõus, et kui on kogutud andmeid, siis võiks neid ka välja näidata. Küsimus nii urmaile kui ka soccerneti tabeli uuendajatele, kas tee koostate ja arvutate neid tabeleid käsitsi või on teil ka selleks mingi programm abiks?
        Mina teen neid käsitsi ja tegelikult on see vägagi hea variant ja saab isegi kiiremini valmis, kui mõnda tabelit , mis ma olen teinud nii, et päris ise arvutama ei pea.

Kommentaar

Kuna ma Tuleviku lehe jaoks plaanin seda teha, et excelis mängutulemusi sisse lüües muudab ise tabelit, siis võin seda faili millalgi jagada ka, aga ennem tuleb see valmis teha.

Kommentaar

Peab mainima, et Pras pole ikka veel suvatsenud oma vabatahtlikke ülesandeid, st. madalate liigade tabeleid, lõpuni viia.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Peab mainima, et Pras pole ikka veel suvatsenud oma vabatahtlikke ülesandeid, st. madalate liigade tabeleid, lõpuni viia.

Kuule väikse tilliga taun, mine upita oma oma ego mujal.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Üldiselt liigub asi paremuse poole.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Kuule väikse tilliga taun, mine upita oma oma ego mujal.

Üldiselt liigub asi paremuse poole.
                  Mismõttes nagu?
                  Penis enlargement?
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    Mismõttes nagu?
                    Penis enlargement?
                    Neandertaallane ei saa aru. Selles mõttes, et mõned liigad on veel Soccerneti andmetel oma tabeliga lõpuni jõudnud.

Kommentaar

Neandertaallane oled ju sina.
                      Ma täpsustama ei hakka aga vihjeks võiksid ikka tsiteerimist ka vaadata...
                      Või noh-lootusetu variant, seega võta vaid Reinu soovitust kuulda!
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        Neandertaallane oled ju sina.
                        Ma täpsustama ei hakka aga vihjeks võiksid ikka tsiteerimist ka vaadata...
                        Või noh-lootusetu variant, seega võta vaid Reinu soovitust kuulda!
                        Sina ikka Siberist oled neandertaallane. Ja Rein on su poolvend. Aga ole pealegi pealegi, ega ma kade pole.

Kommentaar

Sina ikka Siberist oled neandertaallane. Ja Rein on su poolvend. Aga ole pealegi pealegi, ega ma kade pole.
                          väga nõrk..
                          Aga nagu ma ütlesin siis lootusetu värk
                          Ma tean, et sa vastad midagi idiootset aga loobu sellest parem!
                          edit: Sai ju öeldud...
                          edit2 :julged sõnavõtud, tahad täpsustada?
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Idioot oled ikka sina ja pole siin midagi vaielda.

Kommentaar

Lasteaed...
                              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas manifest Vaata postitust
                                Lasteaed...
                                Ma olen nõus, aga mis neandertaallastega ikka teha. Mina olen lõpetanud.

Kommentaar

Working...
                                X