Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    ei usu, osad tulemused saab ta ikka EJList. Ja kui Lootose kodukas tahab EJLile millegipärast ära panna, siis olgu pealegi, ega mina ei hakka selle pärast nahast välja pugema, et lootosele, kes vaid oma liigaga tegeleb, ära panna.
    Ma tõepoolest ei mõista mis sul viga on, mis ärapanemisest sa räägid ??? Kas see on keelatud kui üks klubi oma tegemiste vastu ISE KA huvi tunneb ? Mis liigadesse puutub, siis on Lootos kajastanud oma liigat kauemgi kui soccernet, ent me ei hakka kellelegi midagi nina alla hõõruma. Lisaks oleme püüdnud oma noortevõistkondade liigade kohalt olla lihtsalt operatiivsed. Paljud L-Eesti klubid loevad meie lehte ja pole meie süü, et jalgpall.ee veel nädalaid hiljem tulemusi ega tabeleid ei uuenda.
    Kui nüüd mainimiseks läks, siis on nii mitmedki kohtunikud oma protokolli täites Lootose kodulehelt abi saanud
    Kui nüüd kriitikat teha siis niipalju, et vaatamata korduvatele palvetele pole soccerneti adminnid suutnud nimekirja lisada uut Lootose logo ... aga ju siis on ka vana piisavalt kena

lisan igaks juhuks ka siia ...
    299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
      Ma tõepoolest ei mõista mis sul viga on, mis ärapanemisest sa räägid ??? Kas see on keelatud kui üks klubi oma tegemiste vastu ISE KA huvi tunneb ? Mis liigadesse puutub, siis on Lootos kajastanud oma liigat kauemgi kui soccernet, ent me ei hakka kellelegi midagi nina alla hõõruma. Lisaks oleme püüdnud oma noortevõistkondade liigade kohalt olla lihtsalt operatiivsed. Paljud L-Eesti klubid loevad meie lehte ja pole meie süü, et jalgpall.ee veel nädalaid hiljem tulemusi ega tabeleid ei uuenda.
      Kui nüüd mainimiseks läks, siis on nii mitmedki kohtunikud oma protokolli täites Lootose kodulehelt abi saanud
      Kui nüüd kriitikat teha siis niipalju, et vaatamata korduvatele palvetele pole soccerneti adminnid suutnud nimekirja lisada uut Lootose logo ... aga ju siis on ka vana piisavalt kena

lisan igaks juhuks ka siia ...
      Ära nüüd Sina ka hakka otsast peale. Lootose kodukast oli juttu siis, kui erko mainis, et olete kiiremad ja pole mul Lootose vastu midagi. Kogu küsimus on ikkagi selles, et soccernet ei suvatse madalamate liigade turniire oma lehel lõpule viia ja ma ei suuda taibata, miks nad seda ei tee. Muud midagi, kogu ärapanemine on siin tekkinud mingil imelikul põhjusel, kuna välja on ilmunud arulagedad asjamehed, nagu rein ja see neandertaallane, kes üritavad midagi kibestumisest rääkida. Ehk mõni veel. Muud midagi.

Kommentaar

Kogu küsimus on ikkagi selles, et soccernet ei suvatse madalamate liigadeturniire oma lehel lõpule viia ja ma ei suuda taibata, miks nad seda ei tee.
        möh?
        Ja mina nii julgelt sõna ei võtaks sinu asemel, sest Rein on kindlasti solvunud minu poolvennaks tembeldamisest. Samas on normaalsem kellegi tundmatu poolvend olla kui kahe isa laps olla nagu sinu puhul ilmneb.
        Aga saada PM-räägime
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
          möh?
          Ja mina nii julgelt sõna ei võtaks sinu asemel, sest Rein on kindlasti solvunud minu poolvennaks tembeldamisest. Samas on normaalsem kellegi tundmatu poolvend olla kui kahe isa laps olla nagu sinu puhul ilmneb.
          Aga saada PM-räägime
          Pole mul midagi rohkem rääkida.

Kommentaar

Lootose logo on muideks juba päris ammu üleval nii portaali kui ka foorumi andmebaasides, sorri et eraldi ei teatanud.

Urmar, sul ei ole vaja oma südant meie pärast valutada. Ma saan aru, et Soccerneti probleemid lähevad sulle väga hinge, aga ei ole vaja nädal aega järjest ühte jama korrutada. On probleem, parandame ära. Punkt.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
              Urmar, sul ei ole vaja oma südant meie pärast valutada. Ma saan aru, et Soccerneti probleemid lähevad sulle väga hinge, aga ei ole vaja nädal aega järjest ühte jama korrutada. On probleem, parandame ära. Punkt.
              No oleks siis võinudki kohe öelda, et on probleeme ja pealegi lugu on aktiivne vaid neljandat päeva, nädalaga veel tegemist pole. Pealegi pean ma koguaeg selgitama, et pole siin tegemist mingi kibestumisega, vaid probleem on oluline. Minu käest küsiti, miks mängib üleminekumänge III põhja meeskondadest keskerakond, aga mitte Tondi? Kas keskid ostsid koha endale?

Ja mul on väga kahju, et on mõned sellised, kes üritavad üpris tihti kõigis mingit kurja kätt või teabmida näha. Sellistele tuleb vahel vastulööke anda.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                Lootose logo on muideks juba päris ammu üleval nii portaali kui ka foorumi andmebaasides, sorri et eraldi ei teatanud.
                Võtan kriitika tagasi minu praak.

Samas lisaks omalt poolt teema lõpetuseks, et jalgpalliinfo kandjatena mahuvad ühele platsile kenasti ära nii soccernet.ee, jalgpall.ee kui fclootos.ee. ... ja veel mitmed teisedki
                Eks igaüks ole tegija omas kategoorias
                299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                  Võtan kriitika tagasi minu praak.

Samas lisaks omalt poolt teema lõpetuseks, et jalgpalliinfo kandjatena mahuvad ühele platsile kenasti ära nii soccernet.ee, jalgpall.ee kui fclootos.ee. ... ja veel mitmed teisedki
                  Eks igaüks ole tegija omas kategoorias
                  Lõpetan veelkord.
                  Nimelt üritasin ma arvata, et kui asja lõpuni ei viida, siis polegi justkui mõtet seda teha. Nüüd, kui tulemused umbes tunniga jalgpall.ee-s ilmuvad, ei ole ju normaalne, et kuskil kaks nädalat hiljem ikka veel lõppu ei ole.

Näiteks ei tee mina tabeleid noorteliigadest, kuna ma ei jõua neid tulemusi kokku korjata. Vähemalt kahel viimasel aastal on nii olnud. Loota on, et ehk järgmisel hooajal hakkab ka noorte liigade tulemusi kiiremini ilmuma. Eks näis.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    möh?
                    Ja mina nii julgelt sõna ei võtaks sinu asemel, sest Rein on kindlasti solvunud minu poolvennaks tembeldamisest.

Ei ole solvunud

Solvunud oleks kui keegi mind urmari poolvennaks peaks .
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Ei ole solvunud
                      Uh, kohe kergemaks läks.

Kommentaar

Uh, kohe kergemaks läks.
                        Käisid sital?

Tegelt vist lõid pihku
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma olen nõus, aga mis neandertaallastega ikka teha. Mina olen lõpetanud.
                          Lõpetan veelkord.
                          Nimelt üritasin ma arvata, et kui asja lõpuni ei viida, siis polegi justkui mõtet seda teha. Nüüd, kui tulemused umbes tunniga jalgpall.ee-s ilmuvad, ei ole ju normaalne, et kuskil kaks nädalat hiljem ikka veel lõppu ei ole.

Näiteks ei tee mina tabeleid noorteliigadest, kuna ma ei jõua neid tulemusi kokku korjata. Vähemalt kahel viimasel aastal on nii olnud. Loota on, et ehk järgmisel hooajal hakkab ka noorte liigade tulemusi kiiremini ilmuma. Eks näis.
                          Kolmas kord lubad veel lõpetada?

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                            Kolmas kord lubad veel lõpetada?
                            Kas peaks sulle ka veel selgitama? Ehk saad isegi aru.

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                              Soccernet on madalamate liigade tabeleid pidanud juba üle 5 aasta.
                              Tegelikult võiksid sa ainuüksi peale seda lauset kappi tagasi minna ja selle seestpoolt lukku panna.
                              Aga sellegipoolest - tere tulemast internetti EJL!
                              Mitmed aastad on raha kasseeritud, tore et nüüd lõpuks ka info kättesaadavaks tehti
                              Väga aamen selle jutu peale.

Üks on kindel, Soccernetti kasutan ma tihti, aga seda eelkõige foorumi seisukohalt. Tabelid mind üldjuhul ei koti. Samas tean väga hästi, et tõenäoliselt saan ma viimase info tabelite kohta pigem jalgpall.ee-st kui seoccernet.ee-st.

Üldjuhul lähen ma mingi kindla tulemuse või viimaste uudiste järgi, seega foorum.soccernet.ee-sse ja kui sealt infot ei saa siis uurin jalgpall.ee-st tulemusi ja siis soccernet.ee-sse.(Nii on olnud umbes poolteist aastat või aasta)

Aga kui tabelid on natuke ajast maas, ei tähenda, et siia foorumisse on vaja kohe selline teema teha. On old ka jalgpall.ee tabelid ajast maas, ei tehtud sellejaoks siin teemat ma usun, jalgpall.ee-s seda võimalust nkn pole. On olnud ka siuksed tegijad nagu soccernet.com maas nädala/kaks tabelitega nagu serie A ja france league 1.
                              Eelkõige arvestaks siis, et tegijad teevad seda entusiasmist ja pole kõikvõimsad ja IMO peaksid tabelid alatiseks Soccernet.ee portaali osaks jääma. Mis siis, et pole alati kõige uuemad. ei meeldi, andke vigadest teada, või tehke ise.

Soccernet.ee on siiski üks tänuväärseimaid asju eesti jalgpallis, nii et suumulk kinni!

edit: ahjaa, kui inimene ei saa tänapäeval infot kätte, siis on ta loll ja saamatu mats (infot kas on või pole). Kui infi pole siis on ta loll, et otsib üldse .

Kommentaar

Ei,Devil,väga hea teema on tegelt.Iga kriitika viib edasi.Mida kiirem ja operatiivsem info,seda parem.Seda Urmar üritab praegu teha.Andku kuuma ja ka temal on arenemisruumi.Oleme selles suhtes ajas tagasi läinud,sest 10 aastat tagasi olid ETV tekstitv-s saadaval madalamate liigade tulemused,väravalööjad jne.Uhke tunne oli sõpradega õlut juua ja telekas see lehekülg ette jätta,kus su nimi kirjas

Selles suhtes õigus,et kui teha,siis teha,sest vastasel juhul hakkavad inimesed otsima mujalt,näiteks võistkondade kodulehelt ja Soccerneti pakutu jääb unustusehõlma.Konkurents.Tore,et jalgpall.ee on suure sammu edasiarengu suunas teinud.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X