Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Oleme selles suhtes ajas tagasi läinud,sest 10 aastat tagasi olid ETV tekstitv-s saadaval madalamate liigade tulemused,väravalööjad jne.Uhke tunne oli sõpradega õlut juua ja telekas see lehekülg ette jätta,kus su nimi kirjas

Kas ikka olid väravalööjad? Ma hädiselt mäletan, et otsisin sealt tulemusi ja asi eriti hästi ei klappinud, aga et seal väravalööjad ka olid, seda ei tahaks hästi uskuda.

Kommentaar

Umm ok, kriitika viib tõesti edasi, nõus. Aga teema ülesehitus on pask, sest algusest kohe jäi mulje, nagu 'soccernetti pole vaja töötajad ei teeni oma palka välja ja hakake nyyd, vaid jalgpall.ee-d kasutama'

Saan aru, et nii ei mõeldud, kuid teema ülesehitus oleks võinud natuke viisakam ja aupaklikum olla. ala soccerneti tabelite uuendamine on soiku jäänud, mida ette võtta, et asja parandada.

teksti Tv on nyyd küll iganend asi(kunagi sai isegi kasutatud info otsimiseks), see et tol ajal oli uks oli lihtne põhjus, internet pold levinud, samas on neti levik olnud nii massiline, et igayks võib enda kohta midagi internetist näidata.

mingit kibestumust ega disrispekti mitte välja lugeda, sest nagu mainisin, kasutan ka ise jalgpall.ee-d kui vaja.

Kui millegi üle viriseda siis on sel hooajal olnud pigem rannajalgpalli pool ja seda igas veebilehes.

Kommentaar

Ma olen ikkagi sellisel arvamusel, et püstitasin teema väga delikaatselt ja kui olen vahel teravusteni läinud, siis on liigselt provotseeritud.
        Kogu asi oli selles, et liigade kajastamine oli liigse viivitusega, kusjuures tulemused olid ju täiesti kättesaadavad.

Kommentaar

dingdongdingdong personal life without supervisors.
          tagajärg, eks kõik areneb ja vahepeal on mõõnad.

aga sellest said kõik aru juba, et sa allud provotseerimistele, ära prokssõduri juurde 9ndal mail mine .

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Kas ikka olid väravalööjad? Ma hädiselt mäletan, et otsisin sealt tulemusi ja asi eriti hästi ei klappinud, aga et seal väravalööjad ka olid, seda ei tahaks hästi uskuda.
            100 % olid.Ma olin seal ise ühel real Tondi JK (tollal I.F.K.) mängija judomaadlejast Budõliniga.Hästi on meeles,sealt sai ju uljas "jalkakarjäär" alguse
            Väravalööjad-kaardisaajad-kohtunikud-staadion-kellaaeg-poolaja tulemus jm. väiksem asjalik statistika peaks ka alati juurde jõudma,kogu info ühesõnaga.

Rannavärk on mõnus,seda tuleks tõesti rohkem upitada,saavad kahevahel olijad tõuke tegemiseks-mängimiseks.
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
              dingdongdingdong personal life without supervisors.
              tagajärg, eks kõik areneb ja vahepeal on mõõnad.

aga sellest said kõik aru juba, et sa allud provotseerimistele, ära prokssõduri juurde 9ndal mail mine .
              ja-ja. Sina ja pronkssõdur.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                100 % olid.Ma olin seal ise ühel real Tondi JK (tollal I.F.K.) mängija judomaadlejast Budõliniga.Hästi on meeles,sealt sai ju uljas "jalkakarjäär" alguse
                Väravalööjad-kaardisaajad-kohtunikud-staadion-kellaaeg-poolaja tulemus jm. väiksem asjalik statistika peaks ka alati juurde jõudma,kogu info ühesõnaga.

Rannavärk on mõnus,seda tuleks tõesti rohkem upitada,saavad kahevahel olijad tõuke tegemiseks-mängimiseks.
                Ju siis olid, aga see pidi siis kõva viivitusega olema, sest kust neid tulemusi nii kähku saadi?

Kommentaar

See on küll veidi norimise moodi, aga III põhjas peab Atli eespool Kuuset olema. Võite Taavile küll ära teha, aga mitte seal.

Kommentaar

Ja III Idas peab Strommi 8. ja TJK II 9. olema.

Kommentaar

Kui juba "norimiseks" läks, siis mul on küsimus 22. vooru Meistriliiga mängu Kalev-TVMK kohta.

Algses protokollis oli m&#228;rgitud Kalevi koosseisus 87. minutil vahetus Kranberg<->Viiklaid, aga ametlikust protokollist EJL-i lehel on see kuhugi kadunud. K&#228;isin ka ise seda m&#228;ngu vaatamas ja olen 95% kindel, et Kalev tegi l&#245;pu eel vahetuse. Tr&#252;kiviga?

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                        Kui juba "norimiseks" läks, siis mul on küsimus 22. vooru Meistriliiga mängu Kalev-TVMK kohta.

Algses protokollis oli märgitud Kalevi koosseisus 87. minutil vahetus Kranberg<->Viiklaid, aga ametlikust protokollist EJL-i lehel on see kuhugi kadunud. Käisin ka ise seda mängu vaatamas ja olen 95% kindel, et Kalev tegi lõpu eel vahetuse. Trükiviga?
                        Alguses inspektor mainis. Aga protokollis seda vahetust kirjas ei ole. Sellepärast muutus tuligi. Midagi pole teha, paber määrab kõik.

Kommentaar

Alguses inspektor mainis. Aga protokollis seda vahetust kirjas ei ole. Sellepärast muutus tuligi. Midagi pole teha, paber määrab kõik.
                          nu see on küll meistriliiga kohta suht uskumatu, et taoline vahetus on protokollist välja jäänud - ma vist isegi tegin ühe foto meistriliigas debüüdi teinud Viiklaidist

Kommentaar

kui nii suured ja r&#228;medad prohmakad on sees, siis pole edaspidi &#252;ldse m&#245;tetki jalgpall.ee'd lugeda ja uskuda

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                              kui nii suured ja rämedad prohmakad on sees, siis pole edaspidi üldse mõtetki jalgpall.ee'd lugeda ja uskuda
                              Ikka on mõtet uskuda. Kahjuks pole seda vahetust kirjas, seega vist teda ei olegi? Arutelu sellel teemal oli meil 27. septembril, sellest ajast ka selline protokoll üleval. Kahju, et nii hilja ärkasite.

Kommentaar

Ikka on mõtet uskuda. Kahjuks pole seda vahetust kirjas, seega vist teda ei olegi? Arutelu sellel teemal oli meil 27. septembril, sellest ajast ka selline protokoll üleval. Kahju, et nii hilja ärkasite.
                                Selles mõttes ma küll nõus ei ole, et kui vahetust kirjas pole, siis seda nagu ei olekski olnud. Mind täitsa huvitab, kuidas oleks mõnel rahvusvahelisel teleülekandega mängul talitatud, kui kohtunik oleks meeltesegadushoos jätnud vahetuse märkimata... tehtud vaikselt parandus, kohtunik pagendusse saadetud või seletatud vaatajatele, et nägite viirastust, tegelikult vahetust polnud.
                                Sellele mängijale ehk Viiklaiule on see kohtumine kahtlemata suur sündmus - poiss tegi meistriliigas debüüdi ja miskise apsaka pärast jääb see statistikas kajastamata.
                                Ei tea, kas 27. septembril seda käsitleti või mitte, fakt eksimuse kohta on fakt.

Kommentaar

Working...
                                X