Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
    Selles mõttes ma küll nõus ei ole, et kui vahetust kirjas pole, siis seda nagu ei olekski olnud. Mind täitsa huvitab, kuidas oleks mõnel rahvusvahelisel teleülekandega mängul talitatud, kui kohtunik oleks meeltesegadushoos jätnud vahetuse märkimata... tehtud vaikselt parandus, kohtunik pagendusse saadetud või seletatud vaatajatele, et nägite viirastust, tegelikult vahetust polnud.
    Sellele mängijale ehk Viiklaiule on see kohtumine kahtlemata suur sündmus - poiss tegi meistriliigas debüüdi ja miskise apsaka pärast jääb see statistikas kajastamata.
    Ei tea, kas 27. septembril seda käsitleti või mitte, fakt eksimuse kohta on fakt.
    Pele raamatus oli selline lugu, et Santos mängis mingi Lõuna-Ameerika karika kordusmängu viiki, kuid hiljem tuli välja, et kohtunik märkis protokolli vastaste võidu ja toimuski lisamäng. Nii palju siis protokollide võimust.

PS: kas meeskonna esindaja ei kontrolli enne alla kirjutamist protokolli üle?

Kommentaar

Kaugel-kaugel Aafrikas oli ükskord nii et poole mängu pealt läks ühe meeskonna treener vastasmeeskonna kapteni juurde rahapakk kaasas aga... mida kuradit need Lõuna-Ameerikas ja Aafrikas juhtunud asjad siia puutuvad?

või siiski - kui kunagi Eestis sarnane altkäemaksujuhtum aset leiab, on Urmaril Aafrika lugu varnast võtta ja probleem lahendatud

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Pele raamatus oli selline lugu, et Santos mängis mingi Lõuna-Ameerika karika kordusmängu viiki, kuid hiljem tuli välja, et kohtunik märkis protokolli vastaste võidu ja toimuski lisamäng. Nii palju siis protokollide võimust.
        PS: kas meeskonna esindaja ei kontrolli enne alla kirjutamist protokolli üle?
        Njah, ei tahaks uskuda, et Eesti jalgpall on praegu eelmises sajandis
        Aga protokollide osas pole vist saladust, et kui pole väga vaja vaadata ehk pole olnud miskiseid konfliktseid hetki, siis seda ka ei tehta. Kuigi fakt on, et osade kohtunike kogu oskus seisneb selles, et pärast mängu otsitakse meeskonna esindaja üles, et allkiri protokollile saada.
        Selle mängu osas võiks mõtiskleda, et kuidas siis inspektor nii udu on, et nägi olematut vahetust...

Kommentaar

Teate, ma arvan, et mul on mõtekas see arutelu Teile usaldada.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Teate, ma arvan, et mul on mõtekas see arutelu Teile usaldada.
            Mis siin ikka edasi arutleda. Täna käin korra liidust läbi ja kui muudavad ära, on väga tore, kui ei muuda, mis siis ikka.

Kommentaar

Urmar,

miks Flora leht maas on?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Urmar,

miks Flora leht maas on?
                Ma ei ole küll urmar, aga millest sa räägid?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Ma ei ole küll urmar, aga millest sa räägid?
                  Mingi hetk oli ta igatahes maas.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Urmar,

miks Flora leht maas on?
                    vene riigiduuma häkkerid

Kommentaar

Mingi hetk oli ta igatahes maas.
                      rein unustas õhtul taha keerata, oligi hommikul maas.

Kommentaar

Teema pealkirja võiks juba ümber muuta Soccernet ja tema kasutajad vs. urmar ja tema fcflora.ee ja jalgpall.ee

Kommentaar

Urmar kuule,

miks tänasel karikamängul on piletihind 50 eeku? Või nii populariseerib Flora jalgpalli??? Isegi U-17 mängu piletid olid 25 eeku.

Loodetavasti tuleb täna täismaja.

Kommentaar

Urmar - kas üleminekumängude protid ka kodulehele ilmuvad? Kui ilmuvad (tore oleks), siis nt üleminekumäng II ja III liiga võistkonna vahel ilmuks siis millise liiga all?
                            Paar väikest EJL kodulehe puhul häirivat asja:
                            miks on lingid tihtilugu teksti kõrval, kui tekst ise võiks olla link?
                            kaua püsib aadress kujul jalgpall.struktuur.ee - ehk millal saab struktuurist lahti?
                            miks mitte võtta kasutusele tabelite puhul automaatset uuendamist nii kui mänguseisu on täiendatud - võimaldaks näidata live tabelit vooru toimumise ajal kui ka hoiaks ära inimlikud eksimused tabeli tegemisel? (sel hooajal nt oli paaril korral II E/N tabelis väravatevahe valesti - ei midagi hullu, aga kergelt ärahoitav)
                            miks mitte teha vasakul asuv menüü pisut laiemaks - mõjub äärmiselt amatöörlikult kui osa linke ei mahu menüüsse ära - ja EJL-l ei sobi ju ennast nii näidata..
                            uudised võiksid olla RSS voona, et nt oleks võimalik neid kas otse oma arvutisse tõmmata - või nt luua klubi lehele komponent, mis näitaks EJL lehel ilmuvate uudiste pealkirju ja tooks sel viisil külastatavust kodukale?
                            Aitab vist kah praeguseks
                            Mitte virisedes, vaid soovides kodulehte pisut paremana näha

Kommentaar

Urmar, üks isiklik küsimus ka - oled sa oma otsustes vaba ?
                              299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE Vaata postitust
                                Urmar, üks isiklik küsimus ka - oled sa oma otsustes vaba ?
                                Kindlasti olen ma vaba, miks üldse kahelda?

Kommentaar

Working...
                                X