Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milleks Soccernetti madalamate liigade statistika?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    teemasi on siin piisavalt vähe, et ma jõuaks kõiki kommentereida, kui midagi öelda on.

ja selle teemaga, mulle ei meeldi sinu haukumine võõra puu all.
    Ja muudkui tuled ja haugud? Mina küsisin viisakalt, et miks need tabelid pooleli on ja sinusugused käivad siin pidevalt haukumas. Mõttetu mees, kes sinu arvamust üldse selles teemas vajab ?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Ja muudkui tuled ja haugud? Mina küsisin viisakalt, et miks need tabelid pooleli on ja sinusugused käivad siin pidevalt haukumas. Mõttetu mees, kes sinu arvamust üldse selles teemas vajab ?
      mida mina sul haugun, mine tegele jalgpalli liidu probleemidega. Viisakas pole sa siin teemas olnudki.
      sinujaoks võin ma ka kõige mõttetum mees olla, ei hooli.

Kommentaar

eks urmari jaoks oleme me kõik, kes siin foorumis suu lahti teeme, alamad. diagnoosi ei ole talle mõtet panema hakata, saadeb meid endid arsti juurde
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Miks ma ennast kaitsma pean, mind lihtsalt huvitab, miks nad siis ikka lõpetamata on? Kas see on siis nii raske?
          ei ole raske ja aega läheb kindlasti vähem kui jalgpalliliidul interneti olemasolu avastamisele kulus

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
            ei ole raske ja aega läheb kindlasti vähem kui jalgpalliliidul interneti olemasolu avastamisele kulus
            Tubli on, aga varsti saab kuu täis. Jalgpalliliit tänu Flora kodukale oli internetis igatahes enne soccerneti Eesti varianti. See pole öeldud uhkeldamiseks, lihtsalt nii oli. Kui ikka oli? Kes teab täpsustada?

Kommentaar

Urmar kurat,

miks mulle Juks täna FC Flora pressika saatis(FC FLORA PRESSITEADE
              02/11/2007 FC Flora ja NIKE sõlmivad homsel Meistriliiga põnevusmängul kokkuleppe edasiseks koostööks jne ... bla bla bla...)?
              Ma oma arust küll pole Flora listis, et neid saata. EJLi omas olen. Tundub, et FLORA kasutab kurjalt ära EJLi listi. Kas ka teistel klubidel on õigus selles listis olevatele aadressidele meil saata?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Urmar kurat,

miks mulle Juks täna FC Flora pressika saatis(FC FLORA PRESSITEADE
                02/11/2007 FC Flora ja NIKE sõlmivad homsel Meistriliiga põnevusmängul kokkuleppe edasiseks koostööks jne ... bla bla bla...)?
                Ma oma arust küll pole Flora listis, et neid saata. EJLi omas olen. Tundub, et FLORA kasutab kurjalt ära EJLi listi. Kas ka teistel klubidel on õigus selles listis olevatele aadressidele meil saata?

Kui sind ei ole flora listis, siis sind ei ole olemaski. Kuid miks oled EJLi listis? See viga tuleks vist jah ära parandada.

Kommentaar

Kui sind ei ole flora listis, siis sind ei ole olemaski. Kuid miks oled EJLi listis? See viga tuleks vist jah ära parandada.
                  Tundub ikkagi, et EJL on FC Flora "tütarettevõte" kust mujalt Flora mulle teab pressikat saata. Igatahes on inetu kui Flora kasutab EJL listi.

Tropp oled sa ikkagi, urmarikene. Teiste apsakate kallal oled kõva mees ilkuma, aga enda omadest kuuldes mängid lolli. Edu sulle igatahes. Tore on teada millised toredad inimesed Floras töötavad. Mis teha, koer pidi ikka peremehe moodi olema.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    ...aga enda omadest kuuldes mängid lolli...
                    ei pruugi mängida

Kommentaar

Urmar kas sa oled tõesti debiilik või?
                      Devil juhtis tähelepanu, et sa halad vales kohas ja seda juba küllalt kaua, saada mail tegijatele , äkki saad vastuse. Aga ei, kloun peab ju ikka edasi kiunuma ja idiootsust suust välja ajama.
                      Saan aru, et su elu moto on "õnn rakkus pihkudes" aga otsi selle moto ellu viimiseks mõni muu koht kus debiilsustega tähelepanu võita.
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tegelikult on teema täiest õigel kohal ja oleks asjalik, kui ei käidaks siin teemast mööda õiendamas. Kusjuures minu poolt oli tegu täitsa siira küsimusega, et kui mingit asja tehakse, siis tuleks ikka lõpuni teha. Mina olen ikka korrektselt toimetama. Kahju, et neandertaallased teemat risustavad, aga siin pole mul küll midagi teha.

Kommentaar

Oma täiesti siira küsimuse oleksid võinudki mõttetu hala asemel Devili poolt osutatud meili aadressile kirjutada, mitte mitu lehte halada "miks, miks, miks?"
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                            Sa võiksid vahelduseks tunnistada ka, kui midagi tõepoolest valesti on või kahe silma vahele jäänud.
                            Kallis dareth, ütle siis, kus ma midagi varjata olen püüdnud. Sinust meenub selline naljakas lugu, kus sa ühte EJLi lehe uudist mitu kuud järjest refrešisid ja siis süüdistasid, et uusi tulemusi ei laeku. Sellisel juhul pole ma tõesti kuidagimoodi süüdi. Ja aidata ka ei saanud, kuna kannatasid vaikides.

Kommentaar

Rein, Devi ja Urmar. Püüdke olla. Saage kokku n.t. Viitnal. Miks? See on enamvähem keskpunkt trassil Tallinn-Rakvere. Ja rääkige asjad selgeks.
                              Selle teema algatuse põhjus on kõigile vähegi mõtlevatele inimestele selge.Ärge ajage juuksekarva pooleks. Sama soovitus ka Urmarile(teiste teemade juures)

Olen veendunud ,et leiate ka teemasi milles Teie geniaalsed mõtted kattuvad.

Kui mõni kirjaviga sisse tuli siis see ongi toreduse pärast.

Kommentaar

Tahtsin lihtsalt kysida Urmar, et kas sulle selle pideva antireklaami eest EJL-le ja FC Florale palka ka makstakse? Kui makstakse, siis assotseerub mulle esimesena Hitler/Goebbels suhe, edasi v6ib igayks ise m6elda..

Vabandan tapitahtede puudumise yle, kuna elan valismaal.

Kommentaar

Working...
                                X