Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nonii härrased III liiga lõunatsoonist. Järva-Jaani tänab teid meeldiva hooaja eest. Kahju, et ärkasime alles teises ringis, kuid no mis teha, pole seda stabiilsust ja eks korralik treenergi kuluks ära.
    Viimased aastad on muidugi näidanud, et meist te nii kergelt lahti ei saa. Küll on liigad laienenud ja küll on meeskonnad loobunud, kindlasti on sel aastal ka meile kuskil midagi varuks ja saame uuel aastal taas koos madistada :P
    Üldiselt olid satsid sümpaatsed, mõned tõrvatilgad on ikka siin seal sees olnud, kuid eks neid ole kõigil.
    Edukat talve hooaega ja ehk mõne meeskonnaga kohtume ka saalis.

Olge vaprad
    Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

SK10 - Rummu Dünamo 1:0 Esimene üleminekumäng
      Olen see kes olen

Kommentaar

Kuulsin et SK 10 oli väga väga palju võimalusi mida ei suudetud ära realiseerida
        edu neile nädala pärast

Kommentaar

See paljude realiseerimata võimaluste hulk on jah, kahjuks õige. Ju meil on nädal aega sihikut seada, aga üsna kindlasti tuleb raske mäng. Agendid töötavad...

Kommentaar

25. oktoobril toimub Ahjal, Ahja keskkooli spordisaalis futsali turniir.

Edasine info ja registreerimine toimub meili teel.
            Sander.Kilk@transcom.ee

Regatud on 7 meeskonda , on veel meeskondi , kes tahaksid osaleda?

osalemistasu on 400.-

turniir algab 9:30

turniir lõppeb kell 17:00

Kommentaar

Algselt postitas Straight Vaata postitust
              .
              Edukat talve hooaega ja ehk mõne meeskonnaga kohtume ka saalis.

Olge vaprad
              Millal JJ sees trenni tegema hakkab?
              Või juba teete?

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
                Millal JJ sees trenni tegema hakkab?
                Või juba teete?
                kuna välimängud läbi ja ilmad pimedad, siis teist nädalat oleme sees juba jah.
                Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

FC Abja teeb hetkel kordnädalas saalitreeningu ja kolm korda ikka väljas nov kespaigani
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Straight Vaata postitust
                    kuna välimängud läbi ja ilmad pimedad, siis teist nädalat oleme sees juba jah.

Mis aegadel te olete?
                    Kui võtate siis tuleks ka vahel ajaks palli taga.

Kommentaar

10.Suitsupõrsaturniiri võitis JK Kotkad,seega heastasid alagrupis saadud 1:2 kaotuse FC ABJA I võistkonnalt võiduks 2:1
                      3.koha sai JK Liverpool Pub,kes alistas Jõgeva Nooruse.

FC ABJA II võistkond sai 7.koha. Kokku osales turniiril 11.võistkonda.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        10.Suitsupõrsaturniiri võitis JK Kotkad,seega heastasid alagrupis saadud 1:2 kaotuse FC ABJA I võistkonnalt võiduks 2:1
                        3.koha sai JK Liverpool Pub,kes alistas Jõgeva Nooruse.

FC ABJA II võistkond sai 7.koha. Kokku osales turniiril 11.võistkonda.
                        Jalgpall on ka taktikamäng,peale selle mis on platsil näha ning tulemus ja kes on kohal ,on abijöud ka mujal ¨yhenduses.M¨önele mehele oli see juba 4 pörsas viiest mida syya.
                        loodame et tuleb ka 11 jne suitsupörsa turniir.
                        Edu korraldajatele.

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                          Jalgpall on ka taktikamäng,peale selle mis on platsil näha ning tulemus ja kes on kohal ,on abijöud ka mujal ¨yhenduses.M¨önele mehele oli see juba 4 pörsas viiest mida syya.
                          loodame et tuleb ka 11 jne suitsupörsa turniir.
                          Edu korraldajatele.
                          Nu kahjuks andis teie võidule kaasa kohtuniku eksimus aga ok,misseals ikka järgmine aasta võtame ära,oli ju FC ABJA I võistkond turniiri noorim
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Nu kahjuks andis teie võidule kaasa kohtuniku eksimus aga ok,misseals ikka järgmine aasta võtame ära,oli ju FC ABJA I võistkond turniiri noorim
                            ma mõtlesin et nyyd pole enam ühtegi vabandust sellele võidule , aga näe tuli ikka üks .
                            ärme üldse hakka ajama et reegleid tehti turniiri käigus ümber selle punase kaardi suhtes mitmeid kordi ..
                            usun et parim meeskond võitis , usun et kotkad tahtsid ka seda võitu teistest enam .

Kommentaar

vasalemmast on siis tulemuseks teatatud rummu - sk10 2:1
                              seega kahe mängu kokkuvõttes võõrsil väravaga meie edasi

Kommentaar

Tundub, et SK 10 jääb paigale. 1:4 kaotust on võõrsil ikka raske tagasi mängida. Kuidas mängupilt muidu oli?

Kommentaar

Working...
                                X