Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sa Kuld võiksid kasutada selle infi saamiseks ka muid kanaleid. Mis seal ikka, mäng oli suhteliselt loominguline ja üldiselt ei saa öelda, et oleks sedavõrd üle olnud, pigem kasutas Tabasalu ära omad võimalused, meie mitte.
    Mingit väga üleliigset möla ei olnud, võinuks olla isegi vähem vilet kui kohtunik andis, seega hoiti mängu eos kontrolli all. Väravate tekkimist ei hakka kirjeldama - tulid need pigem laviinina, sest esimese poolaja SK10 võitis.

Kommentaar

Algselt postitas Lex2 Vaata postitust
      Sa Kuld võiksid kasutada selle infi saamiseks ka muid kanaleid. Mis seal ikka, mäng oli suhteliselt loominguline ja üldiselt ei saa öelda, et oleks sedavõrd üle olnud, pigem kasutas Tabasalu ära omad võimalused, meie mitte.
      Mingit väga üleliigset möla ei olnud, võinuks olla isegi vähem vilet kui kohtunik andis, seega hoiti mängu eos kontrolli all. Väravate tekkimist ei hakka kirjeldama - tulid need pigem laviinina, sest esimese poolaja SK10 võitis.
      võitke siis teine mäng juba teie ja suurelt suurelt, kuid see saab väga raske olla teie peate suruma hakkama ja taha jäävad suuremad augud ning teete sellega tabasalule asja lihtsamaks aga ikkagi hoian mina teile pöialt, panen siis et normaalaega 4:1 sk 10-le ja mängu lisaajal suudetakse see üks ja II liiga päästev värav ära supsata

Kommentaar

Tabasalu paneb oma väljakul küll SK10 kraanid kinni, sellele väljakul pole see väga raske kui nad tahavad II liigasse jääda
        www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
          Tabasalu paneb oma väljakul küll SK10 kraanid kinni, sellele väljakul pole see väga raske kui nad tahavad II liigasse jääda
          Nii see polnud,kõik kraanid olid lahti ja sk10 sai võõrsil 4:0 võidu Edu II liigas.
          Olen see kes olen

Kommentaar

ohooo , edu II liigas , päris tublisti jõudsite sinna:P

Kommentaar

ma ikka ei suuda seda uskuda, ma olen ise mängind sk10-nega ja näind nende mänge... no II nad sellise koosseisuga vastu ei pea kindlasti... uskumatu lihtsalt... samas kui sk 10 II liigas terve hooaja vastu peab ja ära sealt ei lange, siis pole midagi halba... aga praegu usun, et sinna tõus pole midagi muud teie jaoks kui moraalilangus terve järgmise hooaja vältel...
              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

hahah ma uskusin kohe et sk 10 lööb 4 väravat
                tabasalu läks vist mütsiga lööma

Kommentaar

4:0 (1:0) - Margus Põllupüü, Lauri Ott, Eero Eesaarx2

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                    ma ikka ei suuda seda uskuda, ma olen ise mängind sk10-nega ja näind nende mänge... no II nad sellise koosseisuga vastu ei pea kindlasti... uskumatu lihtsalt... samas kui sk 10 II liigas terve hooaja vastu peab ja ära sealt ei lange, siis pole midagi halba... aga praegu usun, et sinna tõus pole midagi muud teie jaoks kui moraalilangus terve järgmise hooaja vältel...
                    Ma mängu ise kahjuks teatud põhjusel ei näinud, aga poiste kommentaaridest selgus, et Tabasalul puudusid üleüldse arvestatavad võimalused. Vajalik 4-s värav sündis 88. minutil - seega läbi ussim...i, aga vahet pole, võit on võit! Viimase värava puhul olla pall rahumeelselt üle väravajoone veerenud...
                    Volodja jutt on muidugi hamstrivuffel, eelmise mängu skoor mängu tegelikku pilti ei avanud. Polnud see Tabasalu miskit sedavõrd üle, et võinuks öelda, et me pasad oleme. Pealegi, panime selle augu kinni, kus eelmisel korral 3 väravat tulid ja seekord oligi neil kööga. Me lihtsalt tahtsime lõpetada hooaja ühe supermänguga - alates septembrist hakkasid meilgi asjad taas ülesmäge minema.
                    Nüüd võib tõesti öelda III-liiga lõuna satsidele, et aitähh vinge hooaja eest!
                    Järgmisel hooajal natuke teises seltskonnas - laias laastus võib aga öelda, et ise näete, kust tulevad tublid pundid, ikka Lõuna tsoonist

Kommentaar

[QUOTE=Lex2;954465]Ma mängu ise kahjuks teatud põhjusel ei näinud, aga poiste kommentaaridest selgus, et Tabasalul puudusid üleüldse arvestatavad võimalused. Vajalik 4-s värav sündis 88. minutil - seega läbi ussim...i, aga vahet pole, võit on võit! Viimase värava puhul olla pall rahumeelselt üle väravajoone veerenud...

Ise nägin mängu ja võin öelda, et seis oleks rahulikult võinud jääda ka 7 või 8:1 nii et see et värav sündis 88' polnud mingil juhul ussimu.n.
                      Mis puudub Tabasalu võimalustesse siis neid oligi vist üks.
                      Edu SK'le teises liigas!

Kommentaar

tubli sk 10 eks volodja peab 3 liiga foorumi n22d vallutama

Kommentaar

nojah, igatahes edu II teil läheb seda seal vaja ;d

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                            nojah, igatahes edu II teil läheb seda seal vaja ;d
                            edu Teile kolmandas, läheb ka siin seda vaja, sest tase on väga ühtlane ja esiviisikusse tulemine on bingoloto

Kommentaar

usu mind, meie sats on siiski tugev, tugevam kui enamus siin kolmandas ja näitame ka seda, mul noh on ka see hooaeg kokkupuuteid olnud selle liigaga, olen ka mängind siin ja pole ta midagi erilist, aint see haserv tõesti

Kommentaar

ma nagu küll eriti ei usu, et Tabasalu järgmisel aastal III Lõunas mängib, pigem Lääne tsoonis
                                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X