Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
    nagu olen varemgi maininud...nende asemele kes on jalgpallist kaugel,tulid need,kellel on selja taga k6rg-esiliiga kogemus...
    vb teate Sergej Serdjuk,V2ravaht (maag-tammeka's veetnud 5 hooaega)
    Ivan O'connel Bronin, playmaker (siin pole vaja midagi kommenteerida,seda meest teavad k6ik)
    ning nimetaks ka Ljutter ja Kalinin Roman(sammuti Merkuur ja Maag-Tammekas olnud mitmeid aastaid),kes j2gavad jalgpallis mitte v2he
    ning koos sellega on ka tulnud eesm2rk minna 2 liigasse
    teil Artjom kah mängib või ?

Kommentaar

Algselt postitas kikker Vaata postitust
      Vaatasin Meteci ja Liverpooli mängu ja võib tõesti öelda, et Meteci esimene poolaeg oli väga hea ning Liverpooli meestel oli tükk tegu, et üle poole saada kuigi ka neil keskväljal äsja meistriliigas pallinud Alonen.

Metecit võib II liiga koha eest võitlemas kindlasti näha koos meie kotkastega.

Te võidate liigat juba ?

Kommentaar

Põlva Lootos - Liverpool Pub 2:1
        JK Kotkad - Koeru3:1
        Elva II - Fauna 3:2
        Metec - SK10 2:2
        Vaprus III - Jõgeva 2:3
        Põltsamaa Sport - J Jaani 5:1

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
          Te võidate liigat juba ?
          Ülbeks ei tahaks minna, aga arvan, et sellise võistkonnaga ei tohiks keegi meid alahinnata ning eesmärgiks võiks küll liiga võitmine olla. Samas võime halval päeval pea kõikidele rumalaid kingitusi teha.

Kommentaar

Põlva Lootos - Liverpool Pub 0:2
            JK Kotkad - Koeru2:2
            Elva II - Fauna 1:3
            Metec - SK10 3:2
            Vaprus III - Jõgeva X:X
            Põltsamaa Sport - J Jaani 3:0

Kommentaar

III liiga on niivõrd lahtine liiga, et ühtegi meeskonda ei tohiks alahinnata!
              kõik liidrid on võimelised tegema kingitusi ja eeldatavalt nõrgemad meeskonnad on võimelised üllatama.

see aasta pakuks aga siiski esikolmikusse: kotkad, põlva, sk 10

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                teil Artjom kah mängib või ?
                Milline Artjom?
                kui m6tled minu venda ehk siis Lavjaginit,siis ta m2ngib Fc Ha Servis
                muid Artjome ma ei tea jalgpallis

Kommentaar

aaa ei ... yhte Artjomi tean veel
                  aga see ka m2ngib Ha Servis.

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
                    Põlva Lootos - Liverpool Pub 0:2
                    JK Kotkad - Koeru2:2
                    Elva II - Fauna 1:3
                    Metec - SK10 3:2
                    Vaprus III - Jõgeva X:X
                    Põltsamaa Sport - J Jaani 3:0
                    ei tea kyll kui hea on Lootos...aga 0-2 ei juhtu seal kindlasti Liverpooli kasuks,kui just vastupidi

Kommentaar

Milline Artjom?
                      kui m6tled minu venda ehk siis Lavjaginit,siis ta m2ngib Fc Ha Servis
                      muid Artjome ma ei tea jalgpallis
                      Teda ma mõtlesingi
                      Aga miks vennad siis ühes klubis ei mängi

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
                        Teda ma mõtlesingi
                        Aga miks vennad siis ühes klubis ei mängi
                        no mina olen Metecis 2 hooaeg...aga Artjom oli eelmine aasta Maag Tammekas ... ja siis see suvi ta lahkus sealt,koos paljutega teistega,kes nyyd Ha Servis m2ngivad...nad tegid oma meeskonda...vot

Kommentaar

no mina olen Metecis 2 hooaeg...aga Artjom oli eelmine aasta Maag Tammekas ... ja siis see suvi ta lahkus sealt,koos paljutega teistega,kes nyyd Ha Servis m2ngivad...nad tegid oma meeskonda...vot
                          Ei ma tean,aga miks siis vend ei oleks võinud Meteci tulla
                          Aga oki see selleks

Edu kõigile !!!

Kommentaar

ei tea kyll kui hea on Lootos...aga 0-2 ei juhtu seal kindlasti Liverpooli kasuks,kui just vastupidi
                            Ma vaatan, et sa oled ikka eriline Liverpooli ekspert. Suutsid Liverpooli võita ja nüüd oled nii õhku täis nagu oleks Brasiiliale ära teind !
                            http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

See jäi mulle ka selgusetuks, et kuidas maailmameistrid lasid endale kolm kolli miskitel mulgimaa amatööridel sisse lasta

Kommentaar

Põlva Lootos - Liverpool Pub 0:0 pigem väravatevaene viik,kui liverpool kindlalt kaitses seisab
                                Viljandi JK Kotkad - Koeru X,jätkame endisel kursil.Dimal rohkem tööd aga värav on puhas
                                Elva II - Fauna 3:1 Elva keskväli tugev ja skoorib
                                Metec - SK10 1:2 Lexil varsti juba kast õllet jagatud ja õpetussõnu saadud piisavalt
                                Vaprus III - Jõgeva 1:1 vast koduväljak ja pikk sõit Jõgevalt päästavad viigi
                                Põltsamaa Sport - J Jaani 2:0 põltsamaa täiskoosseis annab hea lahingu aga Jaani kaitse peab seekord paremini

Kommentaar

Working...
                                X