Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

KAITZ

miks valesti protkollisid?
    Pubi eest lõi värava Ant ju :P
    JK Liverpool Pub nr 8

Kommentaar

minu teada just Kotkad karjusid siin k6ige rohkem et nad lenadavad k6rgelt nii ja naa
      aga n2ed...ysna kiiresti neid pandi oma koha peale
      mul pole midagi nende vastu...
      nad tegid sama vea nagu meiegi.

pakkuks ikka olla s6brad edasi !

esiteks..keegi polegi vätinud, et sõprus katkenud on..okei..palliplatsil sa seda ilmselt ei saa..ja sinu umbkaudne jutt, et me siin karjume(???) keda sa karjumas oled näinud..see et meie meeskond rõkkab positiivsusest ja see et me kõrgelt lendame on juba ilmselge ju..me olime eelmine aasta teised ja me pole see aasta kehvemad..kõigil on mõõnahetki aga usu, kui ütlen, et pühapäevane mäng oli üks vähestest mille me kaotame

ja sul on tuline õigus - pandi küll üsna kiirelt meid enda koha peale jah..me oleme ju tabelitipus..kus maal sa oled?

Kommentaar

08.06. 12.00 Põltsamaa JK Sport - Põlva FC Lootos 1:0, põlva ei olnud midagi väga erilist
        08.06. 12.00 Jõgeva SK Noorus 96 - Tartu Ülikool Fauna 3:1 Jõgeva on viimased mängud ennast hästi näidanud
        08.06. 12.00 Pärnu JK Vaprus III - Tartu SK 10 Premium X:X eks me näeme
        08.06. 12.00 FCF Järva-Jaani SK - Tartu FC Metec 1:3 metec peaks olema tugevam järva jaanist
        08.06. 12.00 Koeru SK - JK Liverpool Pub 1:1 koeru kaotaks aga tänu väljakule saavad oma 1 punkti kätte
        08.06. 15.00 Viljandi JK Kotkad - FC Elva II 1:2 pole usku kotkastesse, elval noor tehniliselt väga hea meeskond

Kommentaar

Algselt postitas Harrastaja Vaata postitust
          2xTverdohleb, 3xAnt, 1xRome Mutle.

Millest tingitud huvi just pubi väravalööjate vastu ?
          inimene on oma loomult uudishimulik. mina otsustasin siin liigas olla uudishimulik Pubi tegemiste vastu

Kommentaar

Algselt postitas tootvalane Vaata postitust
            minu teada just Kotkad karjusid siin k6ige rohkem et nad lenadavad k6rgelt nii ja naa
            aga n2ed...ysna kiiresti neid pandi oma koha peale
            mul pole midagi nende vastu...
            nad tegid sama vea nagu meiegi.

pakkuks ikka olla s6brad edasi !

esiteks..keegi polegi vätinud, et sõprus katkenud on..okei..palliplatsil sa seda ilmselt ei saa..ja sinu umbkaudne jutt, et me siin karjume(???) keda sa karjumas oled näinud..see et meie meeskond rõkkab positiivsusest ja see et me kõrgelt lendame on juba ilmselge ju..me olime eelmine aasta teised ja me pole see aasta kehvemad..kõigil on mõõnahetki aga usu, kui ütlen, et pühapäevane mäng oli üks vähestest mille me kaotame

ja sul on tuline õigus - pandi küll üsna kiirelt meid enda koha peale jah..me oleme ju tabelitipus..kus maal sa oled?
            ega te ei ole ju meist ja Lootoselt kaugel yldse...1 ja 2 punkti
            seega 2rge lootke et te saate kergelt 1 koha endale
            sinna pretendeerime ka meie kindlasti
            ja ka Lootos ka vist

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
              ega te ei ole ju meist ja Lootoselt kaugel yldse...1 ja 2 punkti
              seega 2rge lootke et te saate kergelt 1 koha endale
              sinna pretendeerime ka meie kindlasti
              ja ka Lootos ka vist
              Teil kahjuks sinna eriti vist asja ei ole, murul mängud ees ning nagu näitas mäng elvas ning nagu olen ma näinud ka teie poiss maakonna meistrikatel murul palli toksimas, pakuks Metecile umbes 5 kohta hooaja lõpuks

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                Teil kahjuks sinna eriti vist asja ei ole, murul mängud ees ning nagu näitas mäng elvas ning nagu olen ma näinud ka teie poiss maakonna meistrikatel murul palli toksimas, pakuks Metecile umbes 5 kohta hooaja lõpuks
                ei kujuta ette mida sa seal maakonna meistrikatel n2gid, kuid seda suhtumist maakonna v6istulstesse ja 3 liigasee ei saa v6rrelda kuidagi. Sellistel turniiridel nagu "Maakond" saabki lihtsalt vigastust, aga meil seda pole yldse vaja, seega meie poisid seal ei rabele eriti. Ja mul yldse vahet pole kas sa usud mind v6i mitte.
                ja see mis puudutab 5 kohta Metecile, siis olgu see sinu enda ennustus ja elu unistus
                hooaja l6ppus vaatame kus oleme meie ja kus oled sina!
                peace

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                  ei kujuta ette mida sa seal maakonna meistrikatel n2gid, kuid seda suhtumist maakonna v6istulstesse ja 3 liigasee ei saa v6rrelda kuidagi. Sellistel turniiridel nagu "Maakond" saabki lihtsalt vigastust, aga meil seda pole yldse vaja, seega meie poisid seal ei rabele eriti. Ja mul yldse vahet pole kas sa usud mind v6i mitte.
                  ja see mis puudutab 5 kohta Metecile, siis olgu see sinu enda ennustus ja elu unistus
                  hooaja l6ppus vaatame kus oleme meie ja kus oled sina!
                  peace
                  Eriti mitte rabelemine avaldus vist teie võistkonnal 6 kollase kaardi ja peale mängu punasega vist aga see selleks... hooaja lõpuni on veel palju aega ning eks ma loodan, et teil läheb ka võimalikult hästi lihtsalt ennustaks enne hooaja lõppu ära, et teie parimaks jääb 5 koht

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
                    Eriti mitte rabelemine avaldus vist teie võistkonnal 6 kollase kaardi ja peale mängu punasega vist aga see selleks... hooaja lõpuni on veel palju aega ning eks ma loodan, et teil läheb ka võimalikult hästi lihtsalt ennustaks enne hooaja lõppu ära, et teie parimaks jääb 5 koht
                    kle,ma ei viitsi vaielda t6esti
                    igal yhel on oma meel, eks ole?
                    m6tle nii nagu sina tahad, ja mina nii nagu mina tahan!
                    kus sa ise m2ngid ?

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
                      dima jaoks on kõik vastased kellele punkte kaotatakse ebameeldivad.
                      Ei ole kusjuures, asi on vaid selles, et on meeskondi kus mängitakse jalgpalli. Lootos oli selline, kes meelega hakkas meid taguma, ehk siis puuduski mingi respect. Hoiti kinni ja tõmmati nii, et jube. Vedas neil, et see tuntud tegelane, kohtunik, oli täielik sitt. Aga noh mis siin enam, hoian siis oma moka maas, muidu on kõigil kogu aeg midagi öelda.

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
                        08.06. 15.00 Viljandi JK Kotkad - FC Elva II 1:2 pole usku kotkastesse, elval noor tehniliselt väga hea meeskond
                        Kui ma õigesti olen tähele pannud, siis jepiii on meile ainult kaotusi ennustanud? ;D

Kommentaar

Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitust
                          Kui ma õigesti olen tähele pannud, siis jepiii on meile ainult kaotusi ennustanud? ;D
                          No ta põhjendas juba sellega ära ka ju, et tal pole usku teisse
                          FC Otepää II

Kommentaar

ja nii ongi aga ei ole kaotusi oma teada koguaeg pakkunud, lihtsalt elva mängis hästi, poisid on noored kiired ja võitlevad iga palli pärast, kindlasti läheb teil raskeks ja see ainult minu ennustamine:P

Kommentaar

Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitust
                              Ei ole kusjuures, asi on vaid selles, et on meeskondi kus mängitakse jalgpalli. Lootos oli selline, kes meelega hakkas meid taguma, ehk siis puuduski mingi respect. Hoiti kinni ja tõmmati nii, et jube. Vedas neil, et see tuntud tegelane, kohtunik, oli täielik sitt. Aga noh mis siin enam, hoian siis oma moka maas, muidu on kõigil kogu aeg midagi öelda.
                              Ma siis täiendaksin natuke Dimat. Minu arust oli kohtunik siiski ok, sest suutis mängu ohjata, kuigi füüsilist mängu oli omajagu ja mölinat ka.
                              Põlva kui ebameeldiva vastase kohta ütleks, et palli mängivad mehed innuga ja võitluslikult ja siin pole midagi ette heita, sest ka ise üritame sama joont ajada.

Tülgastav oli asja juures just see, et mängides ise jõuliselt, et mitte öelda räpaselt ja provokatiivselt, olid Põlva poisid samas arust ära ja möla jätkus alati pikaks ajaks kui nende vastu keegi julges vea teha või võitlusesse asuda. Ütleks kokkuvõtlikult, et tegemist suhteliselt provokatiivselt käituva võistkonnaga kes eelmine hooaeg esitas meie vastu täpselt samasuguse "appi, meile tehakse liiga" mängu, kus me ka valusad vitsad kaotuse, 3 punase ja pundi kollaste näol saime.
                              Ühesõnaga ainuke punt kellega peale mängu õlu võtmisest kindlasti kuuldagi ei tahaks.
                              Samas mänguliselt pole neile midagi etteheita ja öeldakse, et 20% inimestest ongi meile kõigile kohe esimesest tutvumisest peale ebameeldivad ja sinna ei ole midagi parata. Kahju ainult, et terve Põlva võistkond tundus suurepäraselt just sinna 20% sisse sattunud olevat.

Kommentaar

Algselt postitas kikker Vaata postitust
                                Ma siis täiendaksin natuke Dimat. Minu arust oli kohtunik siiski ok, sest suutis mängu ohjata, kuigi füüsilist mängu oli omajagu ja mölinat ka.
                                Põlva kui ebameeldiva vastase kohta ütleks, et palli mängivad mehed innuga ja võitluslikult ja siin pole midagi ette heita, sest ka ise üritame sama joont ajada.

Tülgastav oli asja juures just see, et mängides ise jõuliselt, et mitte öelda räpaselt ja provokatiivselt, olid Põlva poisid samas arust ära ja möla jätkus alati pikaks ajaks kui nende vastu keegi julges vea teha või võitlusesse asuda. Ütleks kokkuvõtlikult, et tegemist suhteliselt provokatiivselt käituva võistkonnaga kes eelmine hooaeg esitas meie vastu täpselt samasuguse "appi, meile tehakse liiga" mängu, kus me ka valusad vitsad kaotuse, 3 punase ja pundi kollaste näol saime.
                                Ühesõnaga ainuke punt kellega peale mängu õlu võtmisest kindlasti kuuldagi ei tahaks.
                                Samas mänguliselt pole neile midagi etteheita ja öeldakse, et 20% inimestest ongi meile kõigile kohe esimesest tutvumisest peale ebameeldivad ja sinna ei ole midagi parata. Kahju ainult, et terve Põlva võistkond tundus suurepäraselt just sinna 20% sisse sattunud olevat.
                                suht huvitav lugemis materjal Põlva kohta..minu mäletamist mööda karikamängus nad olid kyll päris omaette..möni seal nohises a yldiselt ei midagi hullu..vöi oli asi selles,et kui 9:0 tappa saad siis mis seal enam kiunu panna.ikkagi ei oleks arvand,et nad sellised vingujad on.
                                nr 31

Kommentaar

Working...
                                X