320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Denka1 Vaata postitust
    Koeru hakake trenni tegema, kui meid võita tahate!!!
    Kas teid siis ilma trennita polegi võimalik võita?

    Kommentaar


      Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
      Tere tulemast 3.liigasse.Jalgpallis ju ongi nii et kes taga ,see lõugab rohkem, aga kokkuvõttes loeb tulemus,kurb küll et viigi välja võitlesime.Oleks veel kohtunik andnud 3 min lisaaega oleks ka võit tulnud(võibolla).


      hea et su ego nii laes veel on

      Kommentaar


        Mina võtaks selle mula(mõlemalt poolt) siin kokku ühe lausega: jalgpalli on raske lennates mängida

        Kommentaar


          Algselt postitas jepiii Vaata postitust
          hea et su ego nii laes veel on

          Tõsi ta oli, et valitsesite 3/4 mängust totaalselt ja ma tõesti ei näinud kust meie väravad võiks tulla, aga selle 1/4 mängu lõpust kustusite ju täitsa ära. Igal juhul oli mängu lõpp juba täielikult meie ja pigem oleksin oodanud peale 3:3 löömist meie poolset väravat kui teie.

          Sinult ootaks rohkem arutlemist või vähegi arukat analüütilist mõtlemist, ning vähem tülinorimist. Jõudu sulle ja kui midagi jääb hinge kripeldama siis eks saad pinged juba mõne kuu pärast maandada Viljandi kunstmurul.

          Kommentaar


            niisiis..ma pole veel jõudnud omapoolset kommentaari siia lisada mängust pärnu vastu..proovin siis sellega nüüd siin võimalikult mõistlikult hakkama saada..

            pärnu meeskonna kui üldise vastu ei ole mul midagi..suurema osaga teist oleksin ma nõus kindlasti istuma ühise laua taga arutamas mängu momente ja muud sellega seostuvat..kahjuks aga pean tunnistama, et mõni teist(pärnu poistest) ei suudaks meiega seda ühes lauas teha kuna teie arusaam mängu arutamisest piirdub vastase mõnitamise ja ülbusega - vihje oli tegelasele, kes tundub, et ei suuda leppida sellega, et me viimase paarikümne minutiga teile need 3 tükki tagasi lõime..päris ausalt öeldes olen ma täiesti kindel, et teie satsil on lootust ka millegi suuremaga hakkama saada kui seda on 3 liiga..ent enne tuleb teil aru saada ka sellest et vastane tuleb alistada 90-minutilise mängu järel..

            mis puutub vingumisse, siis võin kätt südamele pannes öelda, et teiepoolt tuli täpselt samasugune pläma..mis puutub meie vingumise põhjustesse, siis ilmselge on see et kui iga teine personaalsesse võitlusesse sekkumine toimus jalatald ees, siis kas me peaksime tõesti leppima sellega, et hetkel niigi kergelt vigastustes vaevlev meeskond saab neid juurde, sest vastane ei suuda muudmoodi palli kätte saada, kui jalgadesse mängides?platsil on selleks omad mehed kes lõhuvad mängu aga see ei tähenda seda et terve mäng peaks kulgema pehmelt öeldes jalapeksuga..aga olgu..ei saa öelda et ka meie mäng oleks olnud viisakas..kaardid näitavad ka ühsteist..ja arvestades asjaolu mille eest sai teie mängija otse punase siis see tõestab otseselt ka minu eelnevat juttu..

            pean kahjuks ka tunnistama, kuigi ma ei ole eriline vilemeeste kritiseerija, kuna nende töö meie liigas on ülimalt raske, ei osanud kohtunik oodata sellist võitlust ja ilmselgelt olid tema arusaamad suluseisudest ja muust sarnasest kas kartuse tõttu peidetud või lihtsalt ebaselged..nii teie kui meie esimene värav sündis suluseisust..


            "Aga pean ära ka mainima et kotkad on kõige suuremad vingujad siin liigas, iga pisikese asja peale kohtunik vaata seda ja seda, vb see tuli sellest et olite 3:0 taga"

            mis puutub sellesse teksti, siis sina oled kindlasti üks neist, kes ei suuda leppida sellega, et pärast seda mängu pidid koju jalutama pea norus, sest ei suutnud 3:0 eduseisust enamat 1st punktist..ei tahaks öelda pahasti aga katsu nüüd olla natuke ja räägi jalgpallist mitte ära peksa keelt..

            ja keegi ei ole väitnud et te ei oska kunstmurul mängida..aga sa lihtsalt ei ole näinud meid kodus mängimas enesekindlus on edasiviiv jõud, aga vastase alahindamine ja sellega seoses tülinorimine näitab nõrkust..

            jõudu ja jaksu pärnakatele, tahaks loota et mäng viljandis saab olema muljetavaldav!

            Kommentaar


              ära hakka ajama, me olime teist paremad teil oli seekord õnne

              vabandust..unustasin ühe asja..kas sul on ikka värskelt meeles mis tulemusega mäng lõppes?

              ja kindlasti kuulub õnn jalgpallimängu juurde

              Kommentaar


                Oejh kus mõned viicivad kirjutada

                Kommentaar


                  nagu lapsed liivakastis....anna mu traktor tagasi....
                  mäng on mäng ja tulemus on tulemus mis te enam vaidlete mäng on ammu läbi juba ju....keegi ei saa öelda et ta on teistest parem sest kõik kas on saanud või saavad liiga madalamate käest ühe mängu kotti...ja kotkad suuvärk on teil hea aga proovige mäng kah nii heaks saada siis võite isegi midagi saavutada
                  ärge pahandage aga see on minu arvamus
                  peace

                  Kommentaar


                    selle jaoks foorum ju ongi et oma arvamust avaldada või mis?
                    ja loogiline et kõiki mänge ei saagi võita..aga vale on ka lasta kellelgi väita et me nõrgad oleme või mis?nalja pärast me teist aastat järjest tabelitipus ei pesitse..see aasta on aga õnneks see tipp tunduvalt tihedam ja see on ju ainult hea, sest kõik mängud on tasavägised ja kõigil on palju põnevam

                    Kommentaar


                      seda ma räägingi et keegi ei saa öelda et keegi on kellestki nõrgem pall on ju ümmargune ja kes teab mis ta mängu ajal kokku võib keerata

                      Kommentaar


                        Okei suutsid mul suu kinni panna eks kohtume siis sügisel viljandis

                        Kommentaar


                          Saaks ainult mõnitada ja halvustada vastaseid

                          Kommentaar


                            Algselt postitas pall17 Vaata postitust
                            Põlva FC Lootos 6:0 FCF Järva-Jaani SK
                            Jaani domineeris terve mängu, aga napilt ei õnnestunud
                            .

                            Kommentaar


                              jah
                              jaani tegi ilusa mängu aga ei jõudnud ei söödud ega ka löögid tihti soovitud sihtmärgini. jaani hoidids palli ilusti aga lõpux läx ikka enamasti valesöödu pähe rünnak lörri...mõni kenam rünnak oli siiski kah( löök posti nt.)
                              sügisringis näeme

                              Kommentaar


                                Kuna selle nädalaga lõpevad ära kevadringi mängud, siis on ju loogiline, et pärast mängu siirduvad, peale kerget pesu, mõlemad meeskonnad lähimasse kõrtsi meenutama kevadringi vahvaid mänge, libistama odramahla (jaanipäev ju ukse ees!) ning mõtisklema, kuidas sügisringi lõpus võiks tabeliseis välja näha.
                                Ma ennustaks, aga ei reklaami alljärgnevaid kõrtse:

                                19.06. 18.30 Viljandi JK Kotkad - Tartu SK 10 Premium (mäng Viljandis) Viljandis on plaan minna vist Väiksesse Venda, samas pole ju halb ka Liverpoolis pisut manti võtta
                                22.06. 12.00 Koeru SK - Põlva FC Lootos (Koeru staadion) – Koerus on vahva nimega kõrts – Janune Kägu (ega ma tea, kas see lahti veel on, aga seal oli ka üks Õlletuba)
                                22.06. 12.00 FCF Järva-Jaani SK - FC Elva II (Jäneda PK staadion) – ega vist varianti ei ole – Musta Täku Tall
                                22.06. 12.00 Jõgeva SK Noorus 96 - Tartu FC Metec (Jõgeva linnastaadion) – seal on variante mitu, üks neist on linna/maavalitsuse juures ja teine kuskil haigla lähedal. Piinlik, aga nimesid ei oska enam öelda, sest pole pea’ mitu aastat käinud. Vabandust Jõgeva mehed
                                22.06. 12.00 Tartu Ülikool Fauna - JK Liverpool Pub (Tartu Tamme kunstmuru) – kui pärast mängu väga kiire on, siis ilmselt lähim koht oleks 16 kannu, mis on Tammelinnas või siis kuskil kesklinnas nt. ühes uues spordipubis – Võitjate Pubis
                                22.06. 12.00 Põltsamaa JK Sport - Pärnu JK Vaprus III (Põltsamaa staadion) – vot Põltsamaa kõrtsidest, peale Imavere kõrtsi (see jääks hädapärast pärnakatele tee peale) ja Adavere Tuuliku ei tea ma miskit. Ehk Hullava Naise Pubi?

                                Oodates suureskoorilisi tulemusi, võiks teha ettepaneku, et iga vastasele löödud värava eest teeb lööja vastasele ühed sangad välja (meil on sellega muidugi natsa jama, sest meil on iseseisvalt raha teenivaid poisse üks kuni kolm). Sellegipoolest mõned ringid suudame ikka välja teha ja põhjuseks ikka – löödud väravad

                                Kommentaar

                                Working...
                                X