Algselt postitas Tauri.T
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustKoeru - Kotkad 2:2 (2:1)
Mängu kaks idiooti:
nr 22 (kui ma ei eksi) Kotkastel, kes pärast tehtud viga veel maas lamavale mehele jalaga pähe lõi. Ja muidugi nende väravavaht, kes lasi ennast provotseerida, vingus ja hädaldas ja tahtis pärast mängu kakelda.
btw, kui oled varumees või õllekõhuga ärikas, siis ei tasu üldse suud pruukida ja irooniliselt väita " Teil on ju super väravavaht." Kui sa ise platsile ei pääsegi siis võid rõõmust lakke hüpata, et vaadatagi saad.
Koeru poolt muidugi super mäng! 2 pealelööki ning 2 väravat. Meie võimalused kahjuks lendasid üle värava, väravast mööda või tegutses Koeru perfektne väravavaht väga edukalt. Ideaalsed mängijad Egon ja Ats, olid parimad. Viimane, kes peksis meie mehi nii, et vähe pole ning ei saanud karistada ja Egon, sest ta on lihtsalt nummi tüüp. GO GO sõimake mind nüüd, armastan teid kõiki!
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustesimene poolaeg 0-0
teine poolaeg :
0-1 (pen)
1-1
1-2
1-3
1-4
mda nashli komu proigrqvatnefig pered igrami buxat vsej komandoi:P
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustmda nashli komu proigrqvatnefig pered igrami buxat vsej komandoi:P
Kommentaar
-
SK10 Premium-Metec 1:4 (0:0). Mäng ise oli pingeline ja kohati palju segadust.
Mängu iseloomustamiseks võiks öelda nii, et Metec sõi meie laua puhtaks, ja kohati andis tooni ka ahjualusena tegitsenud kohtunik. Ei viitsiks hakata kohtuniku suunas piike loopima, samas kui keegi mängijatest (paistis, et ka Metec'i poolel) ei saa pihta, mis puhuks penalt määratakse ja kui ca 2 m suluseis jääb võtmata, on see mõnevõrra demoraliseeriv. Eks vaidlust võib tekitada ka olukord, kus pall nagu käinuks veel korra ka Metec'i väravas, kuid kohtunik viibis ilmselt liialt eemal, et seda tõdeda
Aga no ega me ise ka väga realiseerimisvõimelised ei olnud, eks me tee tööd edasi.
Järgmisel nädalal siis Kasekoplisse Järva-Jaani, loodame ikka sügishooaja võiduarve avada, kuigi jah, Järva-jaanikad paistavad üsna hoos olevat, seega saab meilgi raske olema
Kommentaar
-
tauri t.ra
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustKoeru - Kotkad 2:2 (2:1)
Mängu kaks idiooti:
nr 22 (kui ma ei eksi) Kotkastel, kes pärast tehtud viga veel maas lamavale mehele jalaga pähe lõi. Ja muidugi nende väravavaht, kes lasi ennast provotseerida, vingus ja hädaldas ja tahtis pärast mängu kakelda.
Kommentaar
-
"Ma ei oska 2. väravat komenteerida, võib olla oligi suluseis, aga penalti kohta ütlen, et oli kindlasti, sest olen isegi laksu kuulnud, kui kaitsja jalg oma tööd tegi.
Teie värava kohta on vägagi raske öelda, sest pall oli õhus ja ei saagi kindel olla kas oli sees või mitte."
Noh, ei näe ka põhjust vaielda, sest mäng on mängitud ja tulemus kirjas - eks me peame ise omad järeldused tegema - mäng iseenesest oli suht võrdne, võimalusi mõlemal poolel, ka väljakul palli liigutamise mõttes. Ilmselt olid ka kogmused need, mis palju rolli mängisid.
Igal juhul tänud Metec'ile hea mängu eest ja edu edaspidiseks!
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustLiverpool Pub - FC Lootos 1 : 11 (0:5)
Seis räägib iseenda eest ...
Jap aga suur omaosa Liverpool Pub värvavahil kui ikka seitsmest löögist 6 võrku ja arusaamatu milleks panna venda mängima,kes kaks kuud tegelenud ja nii tähtsasse positsioonile nagu vasakusse äärekaitsesse,aga see jääb Pubi treeneri südamele.Mnja,teiseltpoolt Põlva Lootose ründajate suurepärane täpsus.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJap aga suur omaosa Liverpool Pub värvavahil kui ikka seitsmest löögist 6 võrku ja arusaamatu milleks panna venda mängima,kes kaks kuud tegelenud ja nii tähtsasse positsioonile nagu vasakusse äärekaitsesse,aga see jääb Pubi treeneri südamele.Mnja,teiseltpoolt Põlva Lootose ründajate suurepärane täpsus.
Loodetavasti ei olnud täna kohtunik "süüdi"...
299195
Kommentaar
-
Algselt postitas <C>napTak Vaata postitustEga Meelis sa ei peagi aru saama, sest see pole ju sulle kirjutatud. kaks eestlast omavahel ükskõik kus ikka räägiks emakeeles, samuti ka venelased suhtlevad omavahel emakeeles. Nii et ära proovigi provotseerida, see pole selleks õige koht.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar