Algselt postitas lupard
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Liiga Lõuna 2008
Collapse
X
-
ilmselt mõtles leshiy seda, et tegelt oli kodumäng märgitud ju viljandile, aga asi selles, et kevadel kui pidi meie kodumäng olema, siis polnud jäneda staadion korras ja nii saimegi mängud vahetatud, et kevadel mängisime kunsti peal viljandis ja nende kodumäng oli jaanis.Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!
Kommentaar
-
Algselt postitas Straight Vaata postitustilmselt mõtles leshiy seda, et tegelt oli kodumäng märgitud ju viljandile, aga asi selles, et kevadel kui pidi meie kodumäng olema, siis polnud jäneda staadion korras ja nii saimegi mängud vahetatud, et kevadel mängisime kunsti peal viljandis ja nende kodumäng oli jaanis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustaga meil oli KODUm2ng Liverpooliga viljandis ... see t6ttu et tartus oli fucking TAMMECA CUP ja k6ik staadionid tartus ja tartumaa piiris olid kinni...pidime minema liverpoolile teine kord kyllaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas tootvalane Vaata postitustma väga vabandan kui see tundub ebaviisakas, ent püüame siiski jääda eestlasteks ja kirjutada siia ka eesti keeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas tootvalane Vaata postitustma väga vabandan kui see tundub ebaviisakas, ent püüame siiski jääda eestlasteks ja kirjutada siia ka eesti keeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustSiit motti Kotkastele juurde... karta on, et kui Haserv edeneb kolmandasse liigasse, siis tuleb ka seda mitte rahvuskeelset iba siia oluliselt juurde. Nii et pingutage noormehed)))) Kotkas, v6tke mind oma tiimisse! ma olen hea ryndaja!
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustRetuusi mehelt 2 komentaari: esimene kaine peaga, teine täis peagapommitaja
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustMa kah ei joo ...Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar