Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Rahulikult mehed,hooaja lõpuni on 5 mängu ehk max +-15 punkti .Võimalusi on pooltel ja nagu hooaeg näitab, on pall madalamates liigades eriti ümmargune.(muide ka 2 liigas,vt eelmise aasta minejaid ja tulijaid)
Rahulikult mehed,hooaja lõpuni on 5 mängu ehk max +-15 punkti .Võimalusi on pooltel ja nagu hooaeg näitab, on pall madalamates liigades eriti ümmargune.(muide ka 2 liigas,vt eelmise aasta minejaid ja tulijaid)
seda me teame aga ikkagi on mingid favoriidid selgunud, kuigi kõik ihkavad edasipääsu aga seda küll et +- 15 punkti, eks näha ole mis saab ja kes kuhu lõpuks kukub
jaja
enne turniiri algust keegi siin foorumis ennustas Koeru'le 1 kohta, et pidi olema mingi esiliiga vendade tiim aga tegelikus...
igal juhul...meil on vaja 15 punktist saada ainult 9 ja siis keegi meid k2tte ei saa
aga jah...nii lihtne see ka pole, neid 9 punkte peab veel saama
selles olen ma kindel et metec siit esi koha võtab ja läheb kindlalt teise liigasse aga kes on see teine meeskond kes saab ülemineku mängudele... hmmm, eks seda otsusta viimased 5 mängu
selles olen ma kindel et metec siit esi koha võtab ja läheb kindlalt teise liigasse aga kes on see teine meeskond kes saab ülemineku mängudele... hmmm, eks seda otsusta viimased 5 mängu
kusjuures hooaja alguses meile ennustati mingisugune maximum 8 koht
Ei osale ka siin liigas kuid ennustsu oleks järgnev , no comments
1. Koeru SK
2. Viljandi JK Kotkad
3. Põltsamaa JK Sport
4.Tartu Ülikool Fauna
5. Põlva FC Lootos
6. Tartu SK 10 Premium
7. JK Liverpool Pub
8. Jõgeva Sk Noorus 96
9. Pärnu JK Vaprus III
10. FCF Järva-Jaani SK