Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
    muide kas see kehtib ainult Meistri ja esiliigas , et 2 sama meeskonda ( põhimeeskond ja duubel ) ei saa samas liigas olla?!

kuna Vaprus II asub ju 2. liigas . , kas Vaprus III saab sinna tõusta ?!
    Madalamal kehtib ka selline asi ikka :P Loodame et Elva ei lange, muidu meil neljandas liigas sitad lood
    FC Otepää II

Kommentaar

muide kas see kehtib ainult Meistri ja esiliigas , et 2 sama meeskonda ( põhimeeskond ja duubel ) ei saa samas liigas olla?!

kuna Vaprus II asub ju 2. liigas . , kas Vaprus III saab sinna tõusta ?!
      me lähme kuhu tahame

Kommentaar

Algselt postitas jepiii Vaata postitust
        me lähme kuhu tahame
        Teie kahjuks...nii need asjad ei käi!

Kommentaar

me lähme kuhu tahame
          pasitab et ilma klubi vahetuseta ei lähe te kusagile , isegi mitte unenäos.

Kommentaar

pasitab et ilma klubi vahetuseta ei lähe te kusagile , isegi mitte unenäos.
            Võivad minna kyll lihtsalt siis nad pole enam Vaprus2 duubel

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
              Madalamal kehtib ka selline asi ikka :P Loodame et Elva ei lange, muidu meil neljandas liigas sitad lood
              Kui nii juhtub siis ainukesena,mis saate teha duubli alt ära võtta,iseseisev,präägu nagu ma aru saan on FCE Puka FCE II duubel.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Rahulikult mehed,hooaja lõpuni on 5 mängu ehk max +-15 punkti .Võimalusi on pooltel ja nagu hooaeg näitab, on pall madalamates liigades eriti ümmargune.(muide ka 2 liigas,vt eelmise aasta minejaid ja tulijaid)

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                  Rahulikult mehed,hooaja lõpuni on 5 mängu ehk max +-15 punkti .Võimalusi on pooltel ja nagu hooaeg näitab, on pall madalamates liigades eriti ümmargune.(muide ka 2 liigas,vt eelmise aasta minejaid ja tulijaid)
                  seda me teame aga ikkagi on mingid favoriidid selgunud, kuigi kõik ihkavad edasipääsu aga seda küll et +- 15 punkti, eks näha ole mis saab ja kes kuhu lõpuks kukub

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                    jaja
                    enne turniiri algust keegi siin foorumis ennustas Koeru'le 1 kohta, et pidi olema mingi esiliiga vendade tiim aga tegelikus...

igal juhul...meil on vaja 15 punktist saada ainult 9 ja siis keegi meid k2tte ei saa
                    aga jah...nii lihtne see ka pole, neid 9 punkte peab veel saama

Kommentaar

selles olen ma kindel et metec siit esi koha võtab ja läheb kindlalt teise liigasse aga kes on see teine meeskond kes saab ülemineku mängudele... hmmm, eks seda otsusta viimased 5 mängu

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        Kui nii juhtub siis ainukesena,mis saate teha duubli alt ära võtta,iseseisev,präägu nagu ma aru saan on FCE Puka FCE II duubel.
                        Jaa Kaido, olete asjast õigesti aru saanud, nii tõesti on.

Kommentaar

Tartu linnakad - http://www.jkmaagtammeka.net/tc2008/?cup=4

Kommentaar

selles olen ma kindel et metec siit esi koha võtab ja läheb kindlalt teise liigasse aga kes on see teine meeskond kes saab ülemineku mängudele... hmmm, eks seda otsusta viimased 5 mängu
                            kusjuures hooaja alguses meile ennustati mingisugune maximum 8 koht

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                              kusjuures hooaja alguses meile ennustati mingisugune maximum 8 koht
                              eelmise hooaja 2 koht 4-ndas ei olnud vist eriti köva argument,et körgemat kohta pakkuda.vaatab mis kevadel HaServile pakutakse
                              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas spoke Vaata postitust
                                Ei osale ka siin liigas kuid ennustsu oleks järgnev , no comments
                                1. Koeru SK
                                2. Viljandi JK Kotkad
                                3. Põltsamaa JK Sport
                                4.Tartu Ülikool Fauna
                                5. Põlva FC Lootos
                                6. Tartu SK 10 Premium
                                7. JK Liverpool Pub
                                8. Jõgeva Sk Noorus 96
                                9. Pärnu JK Vaprus III
                                10. FCF Järva-Jaani SK
                                11. FC Elva II
                                12.Tartu FC Metec