Algselt postitas blrip
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Esiteks vabandan oma meeskonnakaaslaste ees, kes võitlesid täiega terve mängu.Mina olin see UDU kellel juhe kokku jooksis ja pendla teenisin Pärnule.
Mis puutub minu arvamus antud olukorda kust löödi värav meile ,siis jätaks selle enda teada...liiga valus
Aga olukorda nägin selgelt pealt.meie vv kukkus vastaste ründaja peale.VV pea jäi maa ja ründaja keha vahele...tulemusest moos lahti ja korraks pilt eest.
Loomulikult oleks pidanud sekkuma kohtunik ,sest intsident toimus 5 kastis.See ,et Gert palli sisse lükkas, jäägu tema südametunnistusele.
Fair play on kirjutamata reegel,seda kasutavad ja teavad intelligentsed mängijad....
Pärnus tuleb igatahes kõva andmine....nii et rahu mehed.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustEsiteks vabandan oma meeskonnakaaslaste ees, kes võitlesid täiega terve mängu.Mina olin see UDU kellel juhe kokku jooksis ja pendla teenisin Pärnule.
Mis puutub minu arvamus antud olukorda kust löödi värav meile ,siis jätaks selle enda teada...liiga valus
Aga olukorda nägin selgelt pealt.meie vv kukkus vastaste ründaja peale.VV pea jäi maa ja ründaja keha vahele...tulemusest moos lahti ja korraks pilt eest.
Loomulikult oleks pidanud sekkuma kohtunik ,sest intsident toimus 5 kastis.See ,et Gert palli sisse lükkas, jäägu tema südametunnistusele.
Fair play on kirjutamata reegel,seda kasutavad ja teavad intelligentsed mängijad....
Pärnus tuleb igatahes kõva andmine....nii et rahu mehed.. pärnus näeme siiis .
Kommentaar
-
Algselt postitas #12. Vaata postitustEm meie oleme just need kes siin rahulikud on , ja teie mehed siin lasevad. pärnus näeme siiis .
siijuuneksttaim ...
Pmst. Fair Play eest lisa punkte tabelisse ei saa ... seda teavad isegi pärnakad ...299195
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustEsiteks vabandan oma meeskonnakaaslaste ees, kes võitlesid täiega terve mängu.Mina olin see UDU kellel juhe kokku jooksis ja pendla teenisin Pärnule.
Pärnus tuleb igatahes kõva andmine....nii et rahu mehed.fairplay ajaxi moodi
Kommentaar
-
Algselt postitas killers678 Vaata postitustSelle oleks võinud lahendadafairplay ajaxi moodi
Kommentaar
-
Olen neid kommentaare seoses selle pärnu vapruse - tabasalu mänguga lugenud juba 4 päeva ja naernud nii et junn tuleb välja.
kallid tabasalu mängijad
1) selle asemel, et tümitada vapruse mängijaid, tuleks teil ühele vennale selgeks teha, et tegemist on siiski jalgpalliga, mitte poksiga.
2)olgem ausad kohtunik selles mängus oli ikka väga vale inimene ja väga valesse kohta sattunud ja kui oligi viga seal väravavahile tehtud siis minu meelest onju 5-e kasti alas väravavahil alati õigus, kui seal oli viga siis oleks kohtunik pidanud ju vilistama, mida ta ei teinud.
nii et lõpetaks selle lasteaia siin nüüd ära ja tulete pärnu ja teeme võitlusliku ning nauditava mängu ja lähme sõpradena lahku. edu tabasalule edaspidiseks!
Kommentaar
-
Algselt postitas sanso Vaata postitustJärgmine voor selgitatakse Mulgimaa parimat - 1.vaatus ;D
Kommentaar
-
[QUOTE=ruuni;891915]
1) selle asemel, et tümitada vapruse mängijaid, tuleks teil ühele vennale selgeks teha, et tegemist on siiski jalgpalliga, mitte poksiga.
See vend on sellest kindlasti juba aru saanud...magamata öö aitas ka omajagu....kui algul mõtlesin loobumisele ,siis nüüd olen leidnud endas sportlikku viha....
Selles pole kahtlustki ,et kaotasime minu paremsirge pärast....õnneks oli kohtunik nii normaalne ,et sellest punast ei näidanud.....positiivne on see et refleksid on alles veel....äkki satub järgmine kord selle rusika ette kellegi kole lõustMa rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar