Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ei tea kus 3 palli jäi?

Kommentaar

Algselt postitas igbal Vaata postitust
      imelik oli see,et tänases tabasalus-türi mängus tabasalul polnud ühtegi pallipoisi ja mängisime 2 palliga?
      ei tea kus ülejänud 3 palli jäi?

Kommentaar

ei tea kus ülejänud 3 palli jäi?
        täitsa lõpp värk siis ju.
        vabanda et nii segan su monoloogi siin aga mõtle kui pallipoisid oleksid olnud aga palle poleks olnud.

Kommentaar

[QUOTE=nr 10;875861]täitsa lõpp värk siis ju.
          vabanda et nii segan su monoloogi siin aga mõtle kui pallipoisid oleksid olnud aga palle poleks olnud.[/QUOTK

Tubli, nalja peab saama, aga reeglid on reeglid, miks teised täidavad neid aga mõni viskab lolli naljaaja nagu sina?

Kommentaar

hea,et santosel niigi läks...muidugi kohtunike tase on ikka alla igasugust arvestust!

Kommentaar

JK Vaprus Pärnu II - FC Tarvastu 1:2(0:1)
              Tarvastu väravad: Palumaa 2

Hakkab tulema vaikselt
              www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas Renntech Vaata postitust
                hea,et santosel niigi läks...muidugi kohtunike tase on ikka alla igasugust arvestust!
                Aga alles värskelt lõppetanud koolituselt pole seal midagi imestada,kummaline on jah et EJL neid kohe II liigasse piirile panevad,aga mis teha pole meil ju kohtunikke nii palju.

EDIT:Eks nad saavad igamänguga aint paremaks ja kogemusi juurde
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
                  JK Vaprus Pärnu II - FC Tarvastu 1:2(0:1)
                  Tarvastu väravad: Palumaa 2

Hakkab tulema vaikselt
                  Õnnitlused
                  Olen see kes olen

Kommentaar

postituvi teatas järgmist: nõmme united - pärnu kalev 0:4

Kommentaar

Tabasalu-Türi mäng oli ju Männiku statal ja seal on võrk väga lähedal,saab ise palli kätte.Põhimõtteliselt peab olema viis palli ja kui ma ei exsi siis ka sama palju poisse.Tabasalu on selline vaene joodikute punt kellel pole raha,et palle osta,hea,et nad kolmgi kokku said.Need kindlalt kõik erinevad ja küla pealt varastatud.Kui nad teile mängima tulevad,siis hoidke silmad lahti,et nad ei laseks mõnda teie palli otse.

Kommentaar

Algselt postitas speen Vaata postitust
                        Tabasalu-Türi mäng oli ju Männiku statal ja seal on võrk väga lähedal,saab ise palli kätte.Põhimõtteliselt peab olema viis palli ja kui ma ei exsi siis ka sama palju poisse.Tabasalu on selline vaene joodikute punt kellel pole raha,et palle osta,hea,et nad kolmgi kokku said.Need kindlalt kõik erinevad ja küla pealt varastatud.Kui nad teile mängima tulevad,siis hoidke silmad lahti,et nad ei laseks mõnda teie palli otse.
                        siis võtame vaid 1 palli kaasa SIIS POLE OHTU)

Kommentaar

Algselt postitas speen Vaata postitust
                          Eks siit väike trahvike lõpuks tuleb kui nii jätkub
                          www.fcelva.ee

Kommentaar

Kirjuta neile trahv välja jah,las see mõrtsuka näoga keskkaitsja toob selle ära.

Kommentaar

siis võtame vaid 1 palli kaasa SIIS POLE OHTU)
                              minu arust on ohtu et sul nati miskit sassis on... nimelt on su kasutajanimes vist üks täht ülearu
                              Speen vist kahjuks lootis sinu intelligentsile, et saad aru et kui võrk on nii kõrge et siis pole pallipoisse väga vaja.
                              et teema lõpetuseks soovitan sul zurka punti võtta ja hakake trahve kirjutama juba vaikselt.

PS! palle oli siiski viis, nii et tee silmad lahti ja ära saasta foorumit oma jamaga...

Kommentaar

Nõmme JK United - Pärnu Kalevi SK (0:2) 0 : 4

Kommentaar

Working...
                                X