ei tea kus 3 palli jäi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas igbal Vaata postitustimelik oli see,et tänases tabasalus-türi mängus tabasalul polnud ühtegi pallipoisi ja mängisime 2 palliga?
Kommentaar
-
Algselt postitas igbal Vaata postitustei tea kus ülejänud 3 palli jäi?
vabanda et nii segan su monoloogi siin aga mõtle kui pallipoisid oleksid olnud aga palle poleks olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Renntech Vaata postitusthea,et santosel niigi läks...muidugi kohtunike tase on ikka alla igasugust arvestust!
EDIT:Eks nad saavad igamänguga aint paremaks ja kogemusi juurdeOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustJK Vaprus Pärnu II - FC Tarvastu 1:2(0:1)
Tarvastu väravad: Palumaa 2
Hakkab tulema vaikseltOlen see kes olen
Kommentaar
-
Tabasalu-Türi mäng oli ju Männiku statal ja seal on võrk väga lähedal,saab ise palli kätte.Põhimõtteliselt peab olema viis palli ja kui ma ei exsi siis ka sama palju poisse.Tabasalu on selline vaene joodikute punt kellel pole raha,et palle osta,hea,et nad kolmgi kokku said.Need kindlalt kõik erinevad ja küla pealt varastatud.Kui nad teile mängima tulevad,siis hoidke silmad lahti,et nad ei laseks mõnda teie palli otse.
Kommentaar
-
Algselt postitas speen Vaata postitustTabasalu-Türi mäng oli ju Männiku statal ja seal on võrk väga lähedal,saab ise palli kätte.Põhimõtteliselt peab olema viis palli ja kui ma ei exsi siis ka sama palju poisse.Tabasalu on selline vaene joodikute punt kellel pole raha,et palle osta,hea,et nad kolmgi kokku said.Need kindlalt kõik erinevad ja küla pealt varastatud.Kui nad teile mängima tulevad,siis hoidke silmad lahti,et nad ei laseks mõnda teie palli otse.siis võtame vaid 1 palli kaasa SIIS POLE OHTU
)
Kommentaar
-
Algselt postitas speen Vaata postitustTabasalu-Türi mäng oli ju Männiku statal ja seal on võrk väga lähedal,saab ise palli kätte.Põhimõtteliselt peab olema viis palli ja kui ma ei exsi siis ka sama palju poisse.Tabasalu on selline vaene joodikute punt kellel pole raha,et palle osta,hea,et nad kolmgi kokku said.Need kindlalt kõik erinevad ja küla pealt varastatud.Kui nad teile mängima tulevad,siis hoidke silmad lahti,et nad ei laseks mõnda teie palli otse.
Kommentaar
-
Algselt postitas igbal Vaata postitustsiis võtame vaid 1 palli kaasa SIIS POLE OHTU
)
Speen vist kahjuks lootis sinu intelligentsile, et saad aru et kui võrk on nii kõrge et siis pole pallipoisse väga vaja.
et teema lõpetuseks soovitan sul zurka punti võtta ja hakake trahve kirjutama juba vaikselt.
PS! palle oli siiski viis, nii et tee silmad lahti ja ära saasta foorumit oma jamaga...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar