Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kus nüüd isa välja tulnud, teie enda mängijad mölisevad ka siin, öelgu ka näkku.

Kommentaar

Sulle võiks isa eest olla ea poolest vabalt,ära unusta ennast ja vali sõnu,eespool räägiti asi lahti.Kõigil on õigus omale arvamusele,aga jää piiridesse.

Kommentaar

Algselt postitas speen Vaata postitust
        Sulle võiks isa eest olla ea poolest vabalt,ära unusta ennast ja vali sõnu,eespool räägiti asi lahti.Kõigil on õigus omale arvamusele,aga jää piiridesse.
        Täitsa lõpp, platsi kõrval röögite nagu mingid koolieelikud kes on uusi roppe sõnu õppinud, ea poolest võite tõesti isad olla... aga suuvärgi poolest väiksed vennad

Kommentaar

Algselt postitas ämmapets73 Vaata postitust
          Lp. Tabasalu mängijad. Antud situatsioonist(mängust Vaprus2-ga ja 1 värav) , mida te siin nii palju juba seletanud olete , annaksin ka omapoolse nägemuse. Esiteks pall jõudis trahvikasti ääreni max. 7-8 sek. kust siis pall sisse löödi. Teiseks kui sa oled ründav võistkond ja värava ees on sagin siis sa jälgid ainult palliteekonda ja üritad selle võimalikult kiiresti värava poole teele saata, mitte ei jälgi kuhu väravavaht magama jäi, või kus ta on. See et te kisasite löö pall auti , võis juhtuda vahetult väravale peale löömise ajal ja siis ei jõua enam keegi reageerida ,et pall tõesti auti lüüa. Jah tõesti kui väravavaht oleks seal juba vähemalt 30 sek maas lamanud, tuleks pall välja lüüa, aga antud situatsioonis seda ei olnud. Olen teiega nõus , et kust võetakse niisugused kohtunikud nagu sellel mängul oli. Ja ka sellega olen nõus, et eriti 2 poolajal oli teil ikka väga palju häid väravavõimalusi , mida te kahjuks ei suutnud ära realiseerida. Kahjuks pall on ümmargune . Kohtume uuesti ja siis juba Pärnus.
          Kui sa mängul olid siis sa vist nägid kui ilusti ja rahulikult, kindla peale ja pehme löögiga pall raami löödi. Kui lööja tahab öelda et ta käitus õieti siis sorry mehed aga ta on ikka täielik ped...st. Minu arvamus on jalgpallist selline, et vahet pole kui rumal on kohtunik ja kui palju teineteisega mängus plõksitakse, aga fair play on alati asja juures selline asi, mis on nii öelda püha ja mida järgitakse...

Kommentaar

Algselt postitas #12. Vaata postitust
            Rahunege nüüd , oli kuidas oli , selllest olukorrast tuli värav ja mis seal ikka enam vaielda , fair play jne.
            kui kohtinik ei peatanud mängu , ja mängija ei näinud, oli värav ees lõi ära .
            pole naq mõtet enam järele õigustada .
            keegi ei õigustagi lihtsalt tahaks teada mis vapper sangar ise asjast arvab... oleks mees ja paluks vabandust ja oleks asi ühel pool aga hakata plõksima:S:S:S

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
              keegi ei õigustagi lihtsalt tahaks teada mis vapper sangar ise asjast arvab... oleks mees ja paluks vabandust ja oleks asi ühel pool aga hakata plõksima:S:S:S
              Peab vabandust paluma selle eest et lõi värava mis aitas meid võidule ning mille pärast te nii kibestunud nüüd olete? Saage üle.

Kommentaar

Nagu väiksed titad
                Olen see kes olen

Kommentaar

ei ole midagi teha kui inimesed ei oska kaotada, minu jaoks juba väga naljakas vaidlus siin

Kommentaar

Niimoodi pirtsutavad et tulgu veel kallale selle värava pärast...

Kommentaar

Algselt postitas nr 10 Vaata postitust
                      Kes siin plõksima hakkas, teie ise hakkasite.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                        Peab vabandust paluma selle eest et lõi värava mis aitas meid võidule ning mille pärast te nii kibestunud nüüd olete? Saage üle.
                        peabki. see on põhimõtteline küsimus. fair play kohaselt ei tohi võit tulla vahendeid valimata, sh vastasmängija mänguvõimetust ära kasutades. kui te seda ei tunnista siis on teil midagi, millest üle saada.

Kommentaar

Algselt postitas terav äär Vaata postitust
                          peabki. see on põhimõtteline küsimus. fair play kohaselt ei tohi võit tulla vahendeid valimata, sh vastasmängija mänguvõimetust ära kasutades. kui te seda ei tunnista siis on teil midagi, millest üle saada.
                          "Palun Vabandust me kunagi enam nii ei tee."? Ma ei tea kas sa nägid seda väravat või mitte, aga kui sa oleks näinud siis saaksid aru, et vabanduseks pole mingit põhjust.

Kommentaar

Algselt postitas terav äär Vaata postitust
                            kuule aitab küll, rahune maha.

Kommentaar

Oleks nad selle mängu mingi 7-1 võitnud, poleks keegi seda olukorda jutuks võtnud, lihtsalt kaotuskibedus muud midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                                Oleks nad selle mängu mingi 7-1 võitnud, poleks keegi seda olukorda jutuks võtnud, lihtsalt kaotuskibedus muud midagi.
                                Ma olen ka selle Vapruse vastu kunagi mänginud ja minu arvates on see UDUDE punt.See on ainult minu arvamus

Kommentaar

Working...
                                X