Algselt postitas zurka1
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II Lääs/lõuna 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustFC Tarvastu - Valga FC Warrior II 0:3(0:2)
Imeline mäng Valgalt - 4-5 võimalust ja kolm väravat. 60 minutit istusid kenasti kaitses. Väravad olid ka muidugi ulmelised!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Santos paneb kinni sel aastal. Täna näidati Nõmmele ilusti koht kätte. Mäng oli väga jõuline ja võitluslik ning tartlased võitsid teenitult. Kodumeeskonnal kulus osa auru üksteise kallal näägutamise ja mölisemise peale.
e: kümmekond minti enne lõppu oli 1:4 Sova (pen.) - 2x Karis, Pütsepp, Tjunin (pen.)
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustSantos paneb kinni sel aastal. Täna näidati Nõmmele ilusti koht kätte. Mäng oli väga jõuline ja võitluslik ning tartlased võitsid teenitult. Kodumeeskonnal kulus osa auru üksteise kallal näägutamise ja mölisemise peale.
e: kümmekond minti enne lõppu oli 1:4 Sova (pen.) - 2x Karis, Pütsepp, Tjunin (pen.)nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustTabasalu elukad kuidas teie siis mängisite ka ?Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
peaks nentima et türi on nyyd 10 kohal mitte tarvastu. oleme ka mootorid tööle saanud
Algselt postitas kaups Vaata postitustEJL kodukalt:
Turniiritabel peale . vooru:
3. Viljandi JK Tulevik II* 22 13 3 6 57 : 30 42
8. Tabasalu Palliklubi 21 8 4 9 46 : 47 28
9. Sörve JK 22 7 7 8 34 : 36 28
10. FC Tarvastu** 22 8 3 11 29 : 51 27
* väravalööjad hilisõhtul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse