Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga teab keegi rääkida Nõmme United-i loobumise tagamaid. Finants esiliiga jaoks? Meeste materjal? Motivatsioon?
Nõmme koosneb põhimõtteliselt sõpruskonnast, kes teeb paar korda nädalas trenni. Suuri sponsoreid meil pole. See tähendab, et esiliigas mängimiseks pole piisavat ettevalmistust, ega rahalisi vahendeid. Treeningu koormust (kordade arvu) pole võimalik suurendada, sest mängijad käivad tööl ja koolis. Õppurite tõttu ei saa ka klubimaksu suurendada, seega tundub II liiga parim
Kas Tarvastu - Kernu 5:0 mängus parandati protokollis viga? Palumaa lõi selles mängus 2 väravat! Henri Sammul ei löönud selles mängus väravat!!! Kuidas kohtunikud nii laisad on ja ei küsi kui nad ei näinud konkreetselt!
Eesti parim amatöörründaja Ants Palumaa, peab ära lugema mitmes mängus ta need väravad lõi. Igaljuhul kui Palumaa mängis tulid ka võidud ja viigid
05.10. 14.00 FC Tarvastu - Kernu JK Kadakas 5:0 (3:0)
väravad: 8., 26. Aleksei Thielemann, 40. Henri Sammul, 68. Marek Naaris, 69. Ants Palumaa
hoiatused:
Nõmme koosneb põhimõtteliselt sõpruskonnast, kes teeb paar korda nädalas trenni. Suuri sponsoreid meil pole. See tähendab, et esiliigas mängimiseks pole piisavat ettevalmistust, ega rahalisi vahendeid. Treeningu koormust (kordade arvu) pole võimalik suurendada, sest mängijad käivad tööl ja koolis. Õppurite tõttu ei saa ka klubimaksu suurendada, seega tundub II liiga parim
Tänud ammendava vastuse eest, minu huvi sai rahuldatud. Edu ja jõudu järgmiseks hooajaks!
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Kas Tarvastu - Kernu 5:0 mängus parandati protokollis viga? Palumaa lõi selles mängus 2 väravat! Henri Sammul ei löönud selles mängus väravat!!! Kuidas kohtunikud nii laisad on ja ei küsi kui nad ei näinud konkreetselt!
Eesti parim amatöörründaja Ants Palumaa, peab ära lugema mitmes mängus ta need väravad lõi. Igaljuhul kui Palumaa mängis tulid ka võidud ja viigid
05.10. 14.00 FC Tarvastu - Kernu JK Kadakas 5:0 (3:0)
väravad: 8., 26. Aleksei Thielemann, 40. Henri Sammul, 68. Marek Naaris, 69. Ants Palumaa
hoiatused:
Sinu vaatevinklist võib olla tõesti on Palumaa parim amatöörründaja- aga vaata tabelit.
kõva, ganvix järgmine aasta euroopasse!!! erxu hoidke oma suud kinni selle ganvixi kohapealt, samuti teho ja igbal... tõmbate halva suhtumisega endale veel mingi trahvi kaela mida metsavendlus kohe kindlasti ära ei toida..
härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
kõva, ganvix järgmine aasta euroopasse!!! erxu hoidke oma suud kinni selle ganvixi kohapealt, samuti teho ja igbal... tõmbate halva suhtumisega endale veel mingi trahvi kaela mida metsavendlus kohe kindlasti ära ei toida..
Imelik ,et Volodka on nii tige Ganvixi peale, et ei oska isegi õnnitleda, kas oledki elus ka nii kuri?
mille üle ma õnnitlen? ma olen ise kõvasti kaugemale jõudnud seal karikas, minu jaoks pole see mingi eriline saavutus... järgmine mäng saate ju niikuinii suhu ka... te olete ise ennast muide siin foorumis nii imelikeks teinud, et ma suhtun teisse niigi hästi
härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
mille üle ma õnnitlen? ma olen ise kõvasti kaugemale jõudnud seal karikas, minu jaoks pole see mingi eriline saavutus... järgmine mäng saate ju niikuinii suhu ka... te olete ise ennast muide siin foorumis nii imelikeks teinud, et ma suhtun teisse niigi hästi
Kahju,et oled nii kurjust täis.
Meil oleks küll hea meel kui Tabasalu või mõni meie II liiga vastane oleks 1/4 fiinaalidese jõudnud ja muide suhu meie ei saa aga kaotada võime, aga pall on ümargune.
Ja veel siin on jalgpalli foorum ära raiska siin teiste aega enda nõmedate ütluste peale, ja edu sulle Volodka ma ei taha sinuga rohkem suhelda keegi peab targem olema.
Kommentaar