Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II Lääs/lõuna 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas zurka1 Vaata postitust
    Hea võistkond taga ja võimalusi tuleb ka palju! Isegi Neemelo lõi 40 kunagi ML-is Aga väga hea saavutus ja viige Tamm siit liigast kiiresti minema!
    Kuuldavasti seda tehakse
    Olen see kes olen

Kommentaar

Kuhu viiakse ?
      http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
        Aga teab keegi rääkida Nõmme United-i loobumise tagamaid. Finants esiliiga jaoks? Meeste materjal? Motivatsioon?
        Nõmme koosneb põhimõtteliselt sõpruskonnast, kes teeb paar korda nädalas trenni. Suuri sponsoreid meil pole. See tähendab, et esiliigas mängimiseks pole piisavat ettevalmistust, ega rahalisi vahendeid. Treeningu koormust (kordade arvu) pole võimalik suurendada, sest mängijad käivad tööl ja koolis. Õppurite tõttu ei saa ka klubimaksu suurendada, seega tundub II liiga parim

Kommentaar

Kas Tarvastu - Kernu 5:0 mängus parandati protokollis viga? Palumaa lõi selles mängus 2 väravat! Henri Sammul ei löönud selles mängus väravat!!! Kuidas kohtunikud nii laisad on ja ei küsi kui nad ei näinud konkreetselt!

Eesti parim amatöörründaja Ants Palumaa, peab ära lugema mitmes mängus ta need väravad lõi. Igaljuhul kui Palumaa mängis tulid ka võidud ja viigid

05.10. 14.00 FC Tarvastu - Kernu JK Kadakas 5:0 (3:0)
          väravad: 8., 26. Aleksei Thielemann, 40. Henri Sammul, 68. Marek Naaris, 69. Ants Palumaa
          hoiatused:
          Esialgu on ta nii ja küllap jää-ääbki nii.

Kommentaar

Algselt postitas Roll Vaata postitust
            Nõmme koosneb põhimõtteliselt sõpruskonnast, kes teeb paar korda nädalas trenni. Suuri sponsoreid meil pole. See tähendab, et esiliigas mängimiseks pole piisavat ettevalmistust, ega rahalisi vahendeid. Treeningu koormust (kordade arvu) pole võimalik suurendada, sest mängijad käivad tööl ja koolis. Õppurite tõttu ei saa ka klubimaksu suurendada, seega tundub II liiga parim
            Tänud ammendava vastuse eest, minu huvi sai rahuldatud. Edu ja jõudu järgmiseks hooajaks!
            "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

TABASALU PK jääb püsima ülemineku mängud kokkuvõttes 10-0 TABASALULE

Kommentaar

Kas Tarvastu - Kernu 5:0 mängus parandati protokollis viga? Palumaa lõi selles mängus 2 väravat! Henri Sammul ei löönud selles mängus väravat!!! Kuidas kohtunikud nii laisad on ja ei küsi kui nad ei näinud konkreetselt!

Eesti parim amatöörründaja Ants Palumaa, peab ära lugema mitmes mängus ta need väravad lõi. Igaljuhul kui Palumaa mängis tulid ka võidud ja viigid

05.10. 14.00 FC Tarvastu - Kernu JK Kadakas 5:0 (3:0)
                väravad: 8., 26. Aleksei Thielemann, 40. Henri Sammul, 68. Marek Naaris, 69. Ants Palumaa
                hoiatused:
                Sinu vaatevinklist võib olla tõesti on Palumaa parim amatöörründaja- aga vaata tabelit.

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                  TABASALU PK jääb püsima ülemineku mängud kokkuvõttes 10-0 TABASALULE

ahaahh, nii lihtsalt nüüd kindlasti ei lähe
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Nagu mõni tross siin ütles, et Ganvix saab karikas järjekordse paki Toompealt siis eksisite.
                    Türi JK Ganvix 2:0 FC Toompea (1:0)

Kommentaar

kõva, ganvix järgmine aasta euroopasse!!! erxu hoidke oma suud kinni selle ganvixi kohapealt, samuti teho ja igbal... tõmbate halva suhtumisega endale veel mingi trahvi kaela mida metsavendlus kohe kindlasti ära ei toida..
                      härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Mida ma öelnud olen? Lihtsalt mõni tross ütles, et saame paki aga ei saanud.

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                          kõva, ganvix järgmine aasta euroopasse!!! erxu hoidke oma suud kinni selle ganvixi kohapealt, samuti teho ja igbal... tõmbate halva suhtumisega endale veel mingi trahvi kaela mida metsavendlus kohe kindlasti ära ei toida..
                          Imelik ,et Volodka on nii tige Ganvixi peale, et ei oska isegi õnnitleda, kas oledki elus ka nii kuri?

Kommentaar

mille üle ma õnnitlen? ma olen ise kõvasti kaugemale jõudnud seal karikas, minu jaoks pole see mingi eriline saavutus... järgmine mäng saate ju niikuinii suhu ka... te olete ise ennast muide siin foorumis nii imelikeks teinud, et ma suhtun teisse niigi hästi

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                              mille üle ma õnnitlen? ma olen ise kõvasti kaugemale jõudnud seal karikas, minu jaoks pole see mingi eriline saavutus... järgmine mäng saate ju niikuinii suhu ka... te olete ise ennast muide siin foorumis nii imelikeks teinud, et ma suhtun teisse niigi hästi
                              Kahju,et oled nii kurjust täis.
                              Meil oleks küll hea meel kui Tabasalu või mõni meie II liiga vastane oleks 1/4 fiinaalidese jõudnud ja muide suhu meie ei saa aga kaotada võime, aga pall on ümargune.
                              Ja veel siin on jalgpalli foorum ära raiska siin teiste aega enda nõmedate ütluste peale, ja edu sulle Volodka ma ei taha sinuga rohkem suhelda keegi peab targem olema.

Kommentaar

sa oled lihtsalt nõrgem

Kommentaar

Working...
                                X