Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sry. ei ole ühegi teise lelle mehe või lelle võistkonna kohta ,midagi halvustavat ka öelnud ja mõelnud, edu teile edaspidiseks!!:-)))
    Siis jääb selle tegelinsky "mure " täiesti arusaamatuks!
    Hakka või vägisi mõtlema ,et keegi hiidlastest talle tema pruudiga "sarvi teinud"!!:-)))
    Aga kui Olympicu mängija ,siis vaene mees!:-)))
    usun ,et kui nii jätkab ,siis varsti enam ei ole, loodetavasti!:-))) Väga meeldiv üllatus oli see uudis,nagu kutse tantsule!!!:-)))))

Algselt postitas kala Vaata postitust
    Raivo19 peaks olema Tln Olympicu mängija, mitte Lelle
    veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
      Klooga-Haiba 3-2

Väga tugeva tuulega mäng, kus meil õnnestus esimeseks poolajaks saada vastutuul. Jäime 2-0 taha, viigistasime 2-2 ja siis poolaja viimastel minutitel hakkas kohtuniku show: postis olnud mees tõrjus rinnaga väravajoonelt palli ja kohtunik andis pendla ja punase. Ei tea, kus ta oli või mis ta nägi - ma kolme meetri pealt ei saanud ometi mööda vaadata - oleks olnud õlg, mida tihti saab ka käeks lugeda, aga siin nagu polnud kahtlusti. Sealjuures isegi vastased naljatasid, et vobsjee pull kohtunik. Teine poolaeg, tuul meile soodne, mängja vähem ainult. Ja saame kohe värava ja kohtunik vilistab ja annab ründajale kollase kaardi - jooksid liiga kiiresti väravavahi suunas oli põhjendus - ma ei hakka kogu situatsiooni ära tooma, aga vastased oli jälle igatahes väga õnnelikud. Kogu poolaeg oli mäng vastase poolele, aga mida ei tulnud li värav. Kloogal oli ka lõpus super 1on1, aga peale väravavahi ära tõmbamist suutis mees möda lüüa. Kokkuvõttes - uskumatu kohtunik, kes suutis teha uskumatuid otsuseid,mis paraku olid veel kõvasti mängumuutvad.
      Pärast sellist "toredust" vist enam erilist isu jätkata pole. Aga mis sa ikka teed, väike puhkus ja järgimsele mängule. Iga mängu eel on väike loterii

Kommentaar

Lihtsalt nii,täpsustuseks,kuidas 8st saab 10...ning veel lisaks,et 4 varumeest oli ka protokollis,kes siis mingil põhjusel kohale ei ilmunud.

Näx,oma emotsioonirikaste ja värvikate kirjanduslike väljamõeldiste jaoks leia aega ja kirjuta raamat või mine Hiiumaa Teatajasse ehk Kärdla Sõnumitesse korrespondendiks.Seal saad moonutatud kujul villast visata ja ükski minusugune koer ei haugu su ebatäpsuste ja m....pikendamiste üle.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          http://www.jalgpall.ee/tulemused/p27459.html

Lihtsalt nii,täpsustuseks,kuidas 8st saab 10...ning veel lisaks,et 4 varumeest oli ka protokollis,kes siis mingil põhjusel kohale ei ilmunud.

Näx,oma emotsioonirikaste ja värvikate kirjanduslike väljamõeldiste jaoks leia aega ja kirjuta raamat või mine Hiiumaa Teatajasse ehk Kärdla Sõnumitesse korrespondendiks.Seal saad moonutatud kujul villast visata ja ükski minusugune koer ei haugu su ebatäpsuste ja m....pikendamiste üle.
          S
          ry jah lugesin mängu algul väljakumängijad üle ja unustasin väravavahi.Neist 4-st varumehest lisanduski üks poolaja lõpul 10-ks mängijaks.Proovin järgmine kord olla hoolikam ja teen mängu algul meestele "järjest loe".

Kommentaar

Tere tarkpea, võta teadmiseks ,kahju et sa veel ei tea, et kirja võid panna mehi küll ,aga kui nad kohale ei tule ,ei ole midagi teha!!!Kas see on siis kuritegu! Ennekuulmatu, mingi poisike hakkab karjuma ,et vastastel ei olnud nii palju mehi kohal ,kui kirjas oli ,absurd!!:-))) Ei ole kuulnud sellist nalja! Oled sellega "Meie Matsi" kandidaat nr.1 sel aastal küll!!
            Mitte 8-st ,vaid nagu ütlesin eenukas eksis ,oli 9 meest ja 10 tuli esimese poolaja teises pooles.Vot nii!
            Mis puutub minu M_ _ _ _pikendamisse, siis näljane räägib ikka leivast või kellel pole või on niigi häbisse enda omaga jäänud ,see räägib!!! :-)) Ja jäädki unistama,saa üle!:-)) Muide arvata võib et sul ei ole lusikas ka nii palju suhu käinud kui see nn M_ _ _ on mõnes teatud naiste anatoomilises kohas käinud!:-))
            Kle kas sa ei võiks korraks ,lugeda rahulikult läbi eenuka postitus ja mõelda ,mida eenukas sellega sulle kahju või liiga tegi?! Äkki saad ka aru kui idiootlik oli sinu postitus!! Tead endalgi on praegu häbi et sinuga siin maid jagan ,aga ajab vihale!!! Muide ,seda enam ,et Lelle võistkonda sa ei kuulu, kes niigi ei ole midagi halba eenuka postituses näinud?! Mina küll ei kujta ette ,kui näiteks peale Haiba-Klooga mängu hakkan Klooga mehi sarjama, Haiba meeste nimel ,kuigi ise sinna ei kuulu jne!!! Ei oleks aus ju nende vastu ,st praegu Lelle seisukohalt!! Nemad ei ole ju milleski süüdi!:-))
            Aga kui tahad veel midagi kobiseda ,siis ehk teed eraldi foorumi kus saaksime siis üksteist sõimata, teistel käib kindlasti juba närvidele!

http://www.jalgpall.ee/tulemused/p27459.html

Kommentaar

Algselt postitas eenukas Vaata postitust
              S
              ry jah lugesin mängu algul väljakumängijad üle ja unustasin väravavahi.Neist 4-st varumehest lisanduski üks poolaja lõpul 10-ks mängijaks.Proovin järgmine kord olla hoolikam ja teen mängu algul meestele "järjest loe".
              Normaalne vastus,aitäh Sulle.Sina oled kõige vähem süüdi vaidluses.Kuigi,kui juba juuksekarva lõhki ajamiseks läks,siis Lelle poolt kostus,et enne 1:1-te olite juba 10kesi,seega enne 22-t minutit.
              Ülejäänud tühikargajatel,kes endale asja tuuma selgeks ei teinud või tõest mööda püüdsid vaadata,neile väike selgitus.Siin foorumis on küllalt külastajaid ja asi saigi alguse sellest,et ühe kolmanda meeskonna seitsmes mängija ütles pisut üleolevalt Lelle mängijale(muuseas teeme kõik koos trenni),et ähh,Kärdla mängis 8kesi,miks sa seda ei maininud??Ja võttis ta selle foorumist,kontrollimata fakte.Tühiasi paisus suureks,sest näx ei suutnud tundeid vaos hoida ja hakkas valimatute sõnadega soppa loopima minu suunas,kuigi ise tunnistas eksimust.Vastasin samaga.

p.s.Lugedes su postitusi,näx,eelnevaidki,siis ei saa mainimata jätta,et päris emotsioonitu inimene ja teemast kõrvalekaldumatu tüüp sa just pole.Mahlaseid liialdusi su tekstides on ennegi ette tulnud ja sellele on ka tähelepanu juhitud.Aga võll püsti ja anna tuld,kui lehekülgede pikkune eneserahuldamine mokka mööda.
              Kapten Trumm

Kommentaar

näx mul pole selle vastu midagi )

-------------------------------

ja tead T.T. lihtsalt kurb on muud midagi, ma mõtlen koguaeg õudusega, et kes krt need hullud on kes vilistavad meie mänge, närvid peavad vist ma ei tea millest olema, et seda sõimu peale mängu unustada
                Ja ütlen ausalt et eile olin püha viha täis aga täna kui loen neid poste siin mida näx ja raivo meile pakuvad, polegi enam nii tige ja ilmselt järgmiseks mänguks on asi unustatud, kui just ei tule see sama semu vilistama

Kommentaar

Olgu ,minu viimane kommentaar selle mõttetu asja kohta!
                  Esiteks ,eenukas ei olegi milles süüdi ,aga sina ise hakkasid ju Eenukat ..või siis Kärdla meeskonda süüdistama jne.!:-) Näx hakkas sind sopaga loopima ,loe kuidas sa ennukale vastasid,muide eenukas ei ole kedagi ,Lelle mängijaid solvanud, ah jaa, eksis ühe numbriga, olgu eenukas juba vabandas sinu ees! Oled loodetavasti rahul?!Nüüd tuleb välja ,et sina kuulsid kahe mehelist vestlust, ja ise oled täiesti mitte asjasse puutuv inimene ja paned siia foorumisse ,sellise noomiise , st läksid sellepärast endast välja-no kuule ,mõtle nüüd ise!:-))) Nagu aru saan ,sa ise ei osalenudki mängul , mis faktidest siis sina räägid?! Ja tõesti hea et sellest sa vähemalt aru said ,et mina tunnistan ,erinevalt sinust,ega ilus see ei ole! Ja sinu heameeleks rohkem siia ei pane kommentaare,tegelikult kevadel juba lubasin seda teha, ja olingi pikalt eemal,kuid sinu kommentaari nähes tundsin küll et teed tühjast-tähjast mõttetu "probleemi", sina kes asjasse üldse ju ei puutu!:-):-)):-)
                  MInu siit eemale jäämise tegelik põhjus on see, et ise olen lõpetamas jalgpalli mängu,kuna 20 aastat täis ja las noored mängivad edasi, pigem siis juba lõpetanud!!:-)))
                  Aga nüüd -Kõik, aitab! Loodetavasti saad nüüd rahu!:-)))) Ning edu sulle Olympicus!!:-))Vägagi tuttav meeskond minule!!:-))))))))))) Mõtlen siin endamisi ,kes sa neist oled!:-))) Aga vahet ju ei ole!
                  Hakkan huviga sinu kommentaare lugema ,ootama ja puudust tundma kui neid ei tule enam!:-)))))))

Normaalne vastus,aitäh Sulle.Sina oled kõige vähem süüdi vaidluses.Kuigi,kui juba juuksekarva lõhki ajamiseks läks,siis Lelle poolt kostus,et enne 1:1-te olite juba 10kesi,seega enne 22-t minutit.
                  Ülejäänud tühikargajatel,kes endale asja tuuma selgeks ei teinud või tõest mööda püüdsid vaadata,neile väike selgitus.Siin foorumis on küllalt külastajaid ja asi saigi alguse sellest,et ühe kolmanda meeskonna seitsmes mängija ütles pisut üleolevalt Lelle mängijale(muuseas teeme kõik koos trenni),et ähh,Kärdla mängis 8kesi,miks sa seda ei maininud??Ja võttis ta selle foorumist,kontrollimata fakte.Tühiasi paisus suureks,sest näx ei suutnud tundeid vaos hoida ja hakkas valimatute sõnadega soppa loopima minu suunas,kuigi ise tunnistas eksimust.Vastasin samaga.

p.s.Lugedes su postitusi,näx,eelnevaidki,siis ei saa mainimata jätta,et päris emotsioonitu inimene ja teemast kõrvalekaldumatu tüüp sa just pole.Mahlaseid liialdusi su tekstides on ennegi ette tulnud ja sellele on ka tähelepanu juhitud.Aga võll püsti ja anna tuld,kui lehekülgede pikkune eneserahuldamine mokka mööda.

Kommentaar

5:1 Toompeale.Ilus mäng aga kahjuks ei saa Püsivus juba kolm viimast mängu mehi kokku.

Kommentaar

No Näx,eks ma loe ka siis teema lõpetatuks.

Küsimus tuli päevakorda sellest,et päris palju on siin juhuseid olnud(ei pea silmas Kärdlat),kus mõningad tiimid hakkavad ilustama oma kaotust,toodes meelega sisse lihtsaid faktivigu.Ja siis kõrvaltvaatajale jääb jõudude tegelikust vahekorrast nõks vale mulje.Mulle see eriti ei meeldi-oldi kehvad,kaotati ja kogu lugu.See,milleks Kärdla tegelikult võimeline on,on hoopis teine teema(mitte kehvem kui tugev Muhumaa näit.)Aga paljudes satsides on logardeid ja teised kannatavad seepärast ja üldmulje saab rikutud.Lelle muuseas mänguliselt väga kiidab Kärdlat.

Omamoodi pull,kuidas sa mu identiteeti püüad tuvastada ja vihaga poisikeseks kutsud.Ma vähe aitan sind,et telgitaguseid teadmata mitte pimesikku mängida.Ma olen Trummi meeskonna kapten,oleme Olympicu duubel ja mängin ka seal võimaliku ära.Mängimist ka juba teine aastakümme käimas,usun,ma pole sust palju noorem,kui üldse.Ja mingeid sarvi pole Hiiumaal saanud,pigem on sealsete naistega meeldejäävad-kuumad kogemused.Jalkat pole teil mänginud,küll korvpalli madalamaid liigasid kunagi ammu.Äkki kunagi satub sinnakanti,siis trehvab.Ma naudin tuliseid vaidlusi ja nahk on paks,väga südamesse ei võtagi su päris toorest hetkeemotsiooni sõimu.Ole tubli ja jõudu edasiseks,püüa rohkem mõista,mitte kohe hukka mõista.Ma ei solvanud kedagi esimese postiga,vaid juhtisin tähelepanu,ka üldisemalt.Proosit!
                      Oma mitte kohale ilmunud ässadele valage karistuseks Saaremaa õlut pähe
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Ok, olgu sellega nii!
                        Aga korvpalli?! Madalamates liigades?! Viimati osales Hiiumaa kossusats ikka üle 10 aasta tagasi ,usun et 90-te keskel eesti II-liigas, ja sealt pääseti I-liigasse, ja püsiti seni kuni sponsor pankrotti läks! Hiiumaa satsi nimi oli -ANTO, ja ise koos eenukaiga mängisime ka seal.Mäletan Haljala ja Ehitustöörista satsi ,kuna Karavajev ja Abeljanov mängisid peale tippkorvpallist loobumist nendes!:-))) Tein mängis siis Tartu ,mingi satsi eest, aga väga noor oli siis!:-)) Mingi sats oli se ekus Osula ,kamandas vägesid ,aga nimi ei tule meelde, Õismäel oli kodusaal!! Aga ok ,see selleks!!
                        Sry ,täitsa mööda jutt vist ,korvpall jalkafoorumis!:-))))))))

No Näx,eks ma loe ka siis teema lõpetatuks.

Küsimus tuli päevakorda sellest,et päris palju on siin juhuseid olnud(ei pea silmas Kärdlat),kus mõningad tiimid hakkavad ilustama oma kaotust,toodes meelega sisse lihtsaid faktivigu.Ja siis kõrvaltvaatajale jääb jõudude tegelikust vahekorrast nõks vale mulje.Mulle see eriti ei meeldi-oldi kehvad,kaotati ja kogu lugu.See,milleks Kärdla tegelikult võimeline on,on hoopis teine teema(mitte kehvem kui tugev Muhumaa näit.)Aga paljudes satsides on logardeid ja teised kannatavad seepärast ja üldmulje saab rikutud.Lelle muuseas mänguliselt väga kiidab Kärdlat.

Omamoodi pull,kuidas sa mu identiteeti püüad tuvastada ja vihaga poisikeseks kutsud.Ma vähe aitan sind,et telgitaguseid teadmata mitte pimesikku mängida.Ma olen Trummi meeskonna kapten,oleme Olympicu duubel ja mängin ka seal võimaliku ära.Mängimist ka juba teine aastakümme käimas,usun,ma pole sust palju noorem,kui üldse.Ja mingeid sarvi pole Hiiumaal saanud,pigem on sealsete naistega meeldejäävad-kuumad kogemused.Jalkat pole teil mänginud,küll korvpalli madalamaid liigasid kunagi ammu.Äkki kunagi satub sinnakanti,siis trehvab.Ma naudin tuliseid vaidlusi ja nahk on paks,väga südamesse ei võtagi su päris toorest hetkeemotsiooni sõimu.Ole tubli ja jõudu edasiseks,püüa rohkem mõista,mitte kohe hukka mõista.Ma ei solvanud kedagi esimese postiga,vaid juhtisin tähelepanu,ka üldisemalt.Proosit!
                        Oma mitte kohale ilmunud ässadele valage karistuseks Saaremaa õlut pähe

Kommentaar

Muhumaa JK - FC Balteco 4:2 (1:1).

Balteco väravad: Andrei Smirnov (pen.), Pavlov.
                          Realiseerimata pennal: Andrei Smirnov
                          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kärdla-Kohila (0:2) 4:2.
                            Vaatasin esimese poolaja ja Kohila lõi 2 minutiga 2 väravat, usun ,et kusagil esimese poolaja 30-l minuti paiku.
                            Ei paistnud kusagilt et Kärdla suudab 4 väravat teisel poolajal luua!
                            Esimesel poolajal ülekaal minu arvates Püsivusel, Kärdlal ka mõned momendid ,mida kahjuks ei suudetud adekvaatselt lahendada.
                            Kohtunik tegi mõningaid kaheldavald ,mulle arusaamatuid otsuseid, ja muide rohkem minu arvates Püsivuse kahjuks,õnneks see oli esimesel poolajal ja kuna Põsivus võitis poolaja ,siis nagu suurt numbrit ei tehtud!
                            Teist poolaega ei vaadanud enam ,nii et keegi võiks selle kohta midagi lisada!
                            Kärdlal õnneks täna 11 meest kohal ,varumehed puudusid!

Kommentaar

Kärdla-Risti 4:2(0:2).Koppel 2,Berkmann 2.Seekord oli Kärdlal 11 meest

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
                                Kärdla-Kohila (0:2) 4:2.
                                Vaatasin esimese poolaja ja Kohila lõi 2 minutiga 2 väravat, usun ,et kusagil esimese poolaja 30-l minuti paiku.
                                Ei paistnud kusagilt et Kärdla suudab 4 väravat teisel poolajal luua!
                                Esimesel poolajal ülekaal minu arvates Püsivusel, Kärdlal ka mõned momendid ,mida kahjuks ei suudetud adekvaatselt lahendada.
                                Kohtunik tegi mõningaid kaheldavald ,mulle arusaamatuid otsuseid, ja muide rohkem minu arvates Püsivuse kahjuks,õnneks see oli esimesel poolajal ja kuna Põsivus võitis poolaja ,siis nagu suurt numbrit ei tehtud!
                                Teist poolaega ei vaadanud enam ,nii et keegi võiks selle kohta midagi lisada!
                                Kärdlal õnneks täna 11 meest kohal ,varumehed puudusid!

mis mõttes

kuulge mehed:kes meie omadest salaja hiiumaal käis

Kommentaar

Working...
                                X