Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
    11.05.08 sai Mark Haibaga mängides kollase kaardi.
    08.06.08 sai Mark meiega (Risti) mängides Haapsalus kollase.
    15.06.08 sai Mark Muhumaaga mängides kollase kaardi.
    Nüüd peale kolmandat kollast oleks pidanud Mark minu teada järgmise mängu vahele jätma kuid osales siiski 22.06.08 mängus Lellega ja sai veel sealgi kollase. Siit esimene disklaf.
    27.07.08 ei ilmunud Haapsalu Kärdla mängule. Karistus kandub aga edasi järgnevale mängule.
    03.08.08 on Mark jälle väljakul Rapla vastu kuigi karistus kestab, järgneb jälle disklaf (teine) meeskonnale ja karistus lükkub edasi järgnevale mängule.
    10.08.08 on Mark taas väljakul Balteco vastu ja lööb värva (nii on vähemasti protokollis). Jällegi sama teema, karistus on all ja mängule jälle disklaf.(kolmas)
    Ma võisin eksida kuid minu teada nii see süsteem käib ja minu arust saadab isegi liit sellekohase kirja alati klubile. Mark peaks nüüd järgneva mängu kindlasti vahele jätma.
    Meil juhtus samalaadne asi eelmisel aastal ja sellega seoses kaotasime poodiumi koha.
    njh aga me võime vist täitsa alla poole kukkuda, aga egas pole midagi teha, juhtub

Kommentaar

Nüüd peaks see mängumees ühe mängu ikka vahele ka jätma, muidu see miinuste rida ei lõppegi. Mis teha, kui mänguhimu nii suur on.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Nüüd peaks see mängumees ühe mängu ikka vahele ka jätma, muidu see miinuste rida ei lõppegi. Mis teha, kui mänguhimu nii suur on.

Kummaline,et mängkeeluall olevat mängijat lolli järjepidevusega mängima pannakse
        Olen see kes olen

Kommentaar

ilmselt arvati et kui 1 mäng kohale ei tuldud et see tühistas ka keelu, mida aga ta muidugi ei teinud

Kommentaar

haapsalu - atli mängu protokoll ka ilmselt väga kiiresti liitu ei jõudnud, vastasel juhul oleksid nad kohe ühe laksu kätte saanud ja asjale jälile jõudnud.Nädal möödas ja teist korda reha otsa.

Kommentaar

Algselt postitas eenukas Vaata postitust
              Kärdla mängis esimese poolaja 8-kesi,neist üks komberdas pooleks varbaluuga niisama platsil ringi.Kärdlal õnnestus juhtima minna,kuid poolaja lõpuks leiti ennast 1:2 kaotusseisust ,millele aitas kõvasti kaasa keskkaitsjast väravavaht,kes pallid ilusti sisse imes.Poolaja lõpuks lisandus Kärdlal siiski veel üks mees.Teisel poolajal ründas Kärdla päris korralikult ja omas ka 4-5 supervõimalust kuid paraku jäi paaril korral Lelle väravavaht ette.Seekord läks siis nii Jõudu ja jaksu neile meestele kes kohale ei ilmunud!
              Ma saan aru,kui mängust infot andes tehakse seda oma mätta otsast,kuid valega välja tulles võib mõnel asjast mitteteadval inimesel teist isegi kahju olla ja kangelasteks pidada.Alustasite 9kesi ja kohe, kui juhtima saite mängu alguses,lisandus ka 10. mängija.Pole mõtet ebaõiget juttu puhuda.Teie kodumäng ka veel Hiiumaal,mingi austus vastase suhtes võiks olla kohaleilmumisel ,nii et omad vitsad...Aga kellel meeste probleemi poleks?! Jõudu edaspidiseks!
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas eenukas
                Kärdla mängis esimese poolaja 8-kesi,neist üks komberdas pooleks varbaluuga niisama platsil ringi.Kärdlal õnnestus juhtima minna,kuid poolaja lõpuks leiti ennast 1:2 kaotusseisust ,millele aitas kõvasti kaasa keskkaitsjast väravavaht,kes pallid ilusti sisse imes.Poolaja lõpuks lisandus Kärdlal siiski veel üks mees.Teisel poolajal ründas Kärdla päris korralikult ja omas ka 4-5 supervõimalust kuid paraku jäi paaril korral Lelle väravavaht ette.Seekord läks siis nii Jõudu ja jaksu neile meestele kes kohale ei ilmunud!
                midagi pole muutunud!

Kommentaar

Kle mees ,mine arsti juurde, mida sa sellega nüüd öelda tahtsid, et keegi on kangelased ,jne??!! Mis sulle eenuka jutus ei meeldinud ,kas tõesti et mees ühe numbriga eksis, muide ta ise tunnistas ka eile ,et kogematta eksis, mitte sihilikult!
                  EEnukas ei tahtnud kedagi kangelaseks teha, kas keegi sai veel nii aru, mina sinu asemel hoiaks moka maas, häbi peaks hoopis endal olema ,sest isegi 9 mehe vastu olite te kehvemad, 3:1 võit oli ka läbi häda ,2 väravat kärdla mehe armust ,kes väravas muide esimest korda. Mina ei mänginud ,kuid vaatasin pealt, ühe eesti jalgpallis väga tuntud inimesega ,kes tunnistas teie mängu ikka üsna mannetuks, olite hädised nende 9 Kärdla mehe vastu!! Tean ka väga hästi ,et ei ole midagi lihtne 9 mehe vastu mängida ,ise 11-si olles, väga raske on kuna kirjutamata võidukohustus lasub õlgadel ja vähemuses olijaid vähemus hoopis mobiliseerib ,kuna kaotada ei ole midagi ! Nii ,et 3:1 võit ju küllalt hea, ei saa aru ,mida sa seal kobised!aga sina mine kasva-arene!!:-)))))
                  Tundub ,et sa ise tead ka seda ja see kibestumus ei anna rahu, eriti see et Sina nii pask olid! Eenuka kommentaar oli "koputus" rohkem nende omade meeste südametunnistusele, kes kohale ei ilmunud, olles seda eeelnevalt lubanud! Muide üks Kärdla mängija 9-st mängis pool mängu katkise varbaluuga, mis muideks on nüüd kipsis, kui vaja tõendeid võin sulle saata artsitõendi ,ja et arstivisiidil käidi pärast mängu!:-))))))
                  Võitjate üle kohut ei mõisteta, ei oleks midagi kirjutanudki ,aga et nii idiootset arvamust siin nähes ei saanud mitte vastata!! Praegu tegid sa enda margi küll täis!! Kas on siis vahet 8 või 9 meest?! Saaks sinust aru ,kui eenukas oleks kirjutanud ,et mängis üksi terve Lelle võistkonna vastu või midagi taolist!:-))kahjuks ei tea kui vana sa oled , võib olla on sul veel vanast ajast kibestumus, kui Lelle sai meie( siis veel Hiiu Kalur) käest 8:1, jne, omades võistkonnas siis Flora süsteemi praeguseid väravavahte, A.Pohlakut ,jne!!:-)) Kui nii saa siis üle!!!
                  Mis puutub austusesse teiste vastu ,siis mäng ju toimus , aga hiidlased küllalt mandril käinud nii ,et vastane ei ole kohale tulnud ja terve päeva ära raisanud või siin mäng ära jäänud ,kuna vastane ei ole isegi viitsinud teavitadagi ,et me ei tule kohale!!! olgu, vist aitab, tegin vist valesti , et üldse kirjutasin, aga lauslollust lihtsalt ei salli!!!
                  Kindlasti on Lelle praegune võistkond andekas ja tublid mängumehed seal praegu! Nii ,et see kiri ei olnud mõeldud teile , ainult nn.Raivole.Aga sina ,Raivo võiksid palli asemel seent toksida!!!!
                  Edu Lelle võistkonnale edaspidiseks!!!
                  ps.diskussiooni ei looda sellest kirjast, lihtsalt oli soov selgitada Raivo sulle ,eenuka kirja mõtet. Aga kes tahab midagi öelda ,peale Raivo(teades nüüd tema vaimset olukorda, siis vastus temalt tuleb kindlasti), laske käia!:-)) Minu jaoks on asi ammendanud!

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                  Ma saan aru,kui mängust infot andes tehakse seda oma mätta otsast,kuid valega välja tulles võib mõnel asjast mitteteadval inimesel teist isegi kahju olla ja kangelasteks pidada.Alustasite 9kesi ja kohe, kui juhtima saite mängu alguses,lisandus ka 10. mängija.Pole mõtet ebaõiget juttu puhuda.Teie kodumäng ka veel Hiiumaal,mingi austus vastase suhtes võiks olla kohaleilmumisel ,nii et omad vitsad...Aga kellel meeste probleemi poleks?! Jõudu edaspidiseks!
                  veteran:-)

Kommentaar

seent võid küll ise toksida,labane valetaja kadakas püksis.10 meest oli kohe alguses peale esimest väravat,lugeda ei oska vä,soust????aga üsna savi,tulemus loeb..(sa sooda ei tee isegi numbritel 8 ja 9 vahet,nii lambaga polegi millestki kõnelda)

pohlak,arstitõend ja hiiu kalur??? tra,on ikka debiile maailma loodud

pane oma pea perse sellele eesti tuntud jalgpalli tegelasele ("Kogemata eksis", "9 mehe vastu olite kehvemad"...ptsi,pazoor,depressiivne madalalaubaline lontrus)
                    Kapten Trumm

Kommentaar

seent võid küll ise toksida,labane valetaja kadakas püksis.10 meest oli kohe alguses peale esimest väravat,lugeda ei oska vä,soust????aga üsna savi,tulemus loeb..(sa sooda ei tee isegi numbritel 8 ja 9 vahet,nii lambaga polegi millestki kõnelda)

pane oma pea perse sellele eesti tuntud jalgpalli tegelasele ("Kogemata eksis", "9 mehe vastu olite kehvemad"...ptsi,pazoor,depressiivne madalalaubaline lontrus)
                      No, kuule õli, nüüd tegid sa endal margi lõpuni täis! mida sa pressid, 8 ja 9 ei tee vahet. Nähtavasti ei tee sina 3. ja 40. minutil vahet. 10s mees tuli meil hiiumaa teisest otsast kohale hädavariandina, kuna talle sai mängu alguses helistatud ja õeldud, et midagi ei ole teha sa pead kohale tulema ja ta jõudis 40.minutil umbes. Madalalaubaline ahv oled sa ise! ja Lelle tundub nüüd järjest depressiivsem koht peale Sinu postitusi! Kui saad hoia oma suu kinni ja ära rohkem midagi kirjuta!

Kommentaar

Klooga-Haiba 3-2

Väga tugeva tuulega mäng, kus meil õnnestus esimeseks poolajaks saada vastutuul. Jäime 2-0 taha, viigistasime 2-2 ja siis poolaja viimastel minutitel hakkas kohtuniku show: postis olnud mees tõrjus rinnaga väravajoonelt palli ja kohtunik andis pendla ja punase. Ei tea, kus ta oli või mis ta nägi - ma kolme meetri pealt ei saanud ometi mööda vaadata - oleks olnud õlg, mida tihti saab ka käeks lugeda, aga siin nagu polnud kahtlusti. Sealjuures isegi vastased naljatasid, et vobsjee pull kohtunik. Teine poolaeg, tuul meile soodne, mängja vähem ainult. Ja saame kohe värava ja kohtunik vilistab ja annab ründajale kollase kaardi - jooksid liiga kiiresti väravavahi suunas oli põhjendus - ma ei hakka kogu situatsiooni ära tooma, aga vastased oli jälle igatahes väga õnnelikud. Kogu poolaeg oli mäng vastase poolele, aga mida ei tulnud li värav. Kloogal oli ka lõpus super 1on1, aga peale väravavahi ära tõmbamist suutis mees möda lüüa. Kokkuvõttes - uskumatu kohtunik, kes suutis teha uskumatuid otsuseid,mis paraku olid veel kõvasti mängumuutvad.

Kommentaar

:-)))) Issand ,saa suureks!!!
                          Mina ei arva Pohlakust mitte midagi, lelles mängis ta ,nii et kes kelle sõber..mõistata, või helista sõbrale, sest tundub ,et sul ei ole kõrvade vahel midagi , millega mõelda!!! Ei saa ikka aru ,mis sinule hinge läks,:-)))) Kas eenukas midagi ütles ,et kehvad olite või midagi taolist ,sina tegid probleemi 8-l ja 9-l!!aga et numbritel vahet teed ,siis Tubli oled!!:-)))) Õige tulemus loeb.....aga,Kas keegi kahtles tulemuses?!? Minu arust mitte keegi.Ja ütle üks asi mida ma valetasin??!!...aga parem ära ütle ka, mine ela ennast kusagil mujal välja ,näiteks naistesaunas, üldse ei imesta kui töötadki seal ,põrandapesijana, kui kõik nii hinge läheb!!Issand ,pane oma suu kinni ,ära teiste võistkonnakaaslastele marki tee!! Kuidas ülejäänutel sinu kaaslastel, sinust kõrini ei ole! Olgu, saan sinust aru ,ema ei andnud sulle taskuraha?!..või omad mängijad tegid sulle sinu mängu pärast kriitilisi märkuseid, sest näha oli ,et kivijalgpallur olid sa 100%-ne!! ja nüüd valad oma viha ja pettumust välja vastaste peale ,kes nagu milleski süüdi ei ole!:-)))
                          Kurb ,et sul nii raske lapsepõlv on olnud või veel kestab!
                          Edu sulle edaspidiseks, aga kõigile teistele mängu kommenteerijatele kes edaspidi plaanivad midagi kirja panna,siis kontrollige mitu korda üle oma kommentaaris leiduvad ,numbrilised faktid jne,( 7 korda mööda ja 1 korda lõika!:-) muidu langete tsensori raivo19 suure viha ja põlguse alla ja näeta ,.mis teid ees ootab!!!! Pretsedent on loodud!!:-)))
                          Tundub et lelle võistkonna ülejäänud liikmetele küll eenuki postitus midagi halba ei teinud ,nii ,et see ühe mehe isklik solvumine!!:-))))
                          Ärge rohkem Raivo-t kiusake, palun väga!!:-)))))
                          Ja raivokene ,see kummal meil madalam laup on, selles ma nii kindel sinu asemel ei oleks!! Kui võimalus oleks võrdleks!!!:-))))
                          Kujutan ette IQ testi tehes ,saavutaksid numbri ,mis algab miinusega!!!!:-)))
                          Edu haridusteel!!

Kommentaar

Algselt postitas bjorx Vaata postitust
                            No, kuule õli, nüüd tegid sa endal margi lõpuni täis! mida sa pressid, 8 ja 9 ei tee vahet. Nähtavasti ei tee sina 3. ja 40. minutil vahet. 10s mees tuli meil hiiumaa teisest otsast kohale hädavariandina, kuna talle sai mängu alguses helistatud ja õeldud, et midagi ei ole teha sa pead kohale tulema ja ta jõudis 40.minutil umbes. Madalalaubaline ahv oled sa ise! ja Lelle tundub nüüd järjest depressiivsem koht peale Sinu postitusi! Kui saad hoia oma suu kinni ja ära rohkem midagi kirjuta!
                            Vabandan kõigi teistel siinviibijate ees, asi on üle võlli läinud ,rohkem ei kommenteeri, lubasin ka peale esimest selle teema postitust seda ,püüan nüüd kinni pidada sellest!

Kommentaar

Hiidlastele teadmiseks

Raivo19 peaks olema Tln Olympicu mängija, mitte Lelle

Kommentaar

Kas keegi annaks mulle Lelle meeskonna esindaja telefoni numbri. Päris kiire on
                                Võib mulle ka telefonile saata - 5162830
                                Trummi JK nr. 85
                                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Working...
                                X