Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Risti - Kohila 5-0(1-0)

Kommentaar

FC Balteco - FC Haapsalu 1:3 (0:1)

Balteco must seeria jätkub. Kui ma ei eksi, siis oli see seitsmes järjestikune kaotus. Vigastustest räsitud koosseis kahanes veelgi kahe kaartidega vahelejätja võrra.
      Mäng kulges külaliste kerge ülekaaluga, ent ka meil oli piisavalt võimalusi, ei olnud ainult realiseerijat. Tavapäraselt sai ka põiklati tugevus ära proovitud, peab veel vastu küll.
      Ma pole seda siin foorumis varem vist kordagi öelnud, aga praegu emotsioonide najal ütlen küll: mängu tegi ära kohtunik. Võtmata suluseisud, ilmne käsi kastis, väga imelik pennal... Pea kõik kaheldavad otsused vilistati külaliste kasuks.
      Samas ei taha ma öelda, et Haapsalu poleks võitu ära teeninud, külalised tegid korraliku mängu.
      Aitäh vastastele.

Balteco koosseis: Mart Nael, Palgi, Tolkatshov, Ruditsh(Sõtshov), Zolotavkin, Fedosejev, Margus Nael, Kontram(Gluhhov), Andrei Smirnov, Lisejenko, Jeropkin.
      Värav: Sõtshov.
      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kärdla-Lelle 1:3

Kommentaar

oskab keegi rummu ja klooga seisu öelda ?
          REAL MADRID!

Kommentaar

Algselt postitas bjorx Vaata postitust
            Kärdla-Lelle 1:3
            Kärdla mängis esimese poolaja 8-kesi,neist üks komberdas pooleks varbaluuga niisama platsil ringi.Kärdlal õnnestus juhtima minna,kuid poolaja lõpuks leiti ennast 1:2 kaotusseisust ,millele aitas kõvasti kaasa keskkaitsjast väravavaht,kes pallid ilusti sisse imes.Poolaja lõpuks lisandus Kärdlal siiski veel üks mees.Teisel poolajal ründas Kärdla päris korralikult ja omas ka 4-5 supervõimalust kuid paraku jäi paaril korral Lelle väravavaht ette.Seekord läks siis nii Jõudu ja jaksu neile meestele kes kohale ei ilmunud!

Kommentaar

Haiba-Toompea 2-2
              Kokkuvõtlikult saab öelda, et kohtunikult saadud penalti ja hiljem vastasele punase kaardi toel suutis Toompea viigi välja mängida.

Kommentaar

Haiba - Toompea 2-2 (2-1)

nu täitsa ok mäng, Haiba sai 2 korda ette aga ei suutnud ikka hoida edu, 2-2 tuli muidugi sellisest nati imelikust pennust ka ja noh viimased 15min olime veel 10-si ka. Toompea muidu ikka kontrollis mängu aga ei suutnud kuidagi ära lüüa.
                See on selline mäng kus võib öelda et võitsime 1 punni.

Kommentaar

Liidu kodukas ütleb, et Rummu Dünamo - FC Klooga 4:1.
                  Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

rapla - muhumaa 2:1
                    REAL MADRID!

Kommentaar

FCBalteco - "ebaedu saabus koos majanduslangusega"

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                      FC Balteco - FC Haapsalu 1:3 (0:1)

Balteco must seeria jätkub. Kui ma ei eksi, siis oli see seitsmes järjestikune kaotus. Vigastustest räsitud koosseis kahanes veelgi kahe kaartidega vahelejätja võrra.
                      Mäng kulges külaliste kerge ülekaaluga, ent ka meil oli piisavalt võimalusi, ei olnud ainult realiseerijat. Tavapäraselt sai ka põiklati tugevus ära proovitud, peab veel vastu küll.
                      Ma pole seda siin foorumis varem vist kordagi öelnud, aga praegu emotsioonide najal ütlen küll: mängu tegi ära kohtunik. Võtmata suluseisud, ilmne käsi kastis, väga imelik pennal... Pea kõik kaheldavad otsused vilistati külaliste kasuks.
                      Samas ei taha ma öelda, et Haapsalu poleks võitu ära teeninud, külalised tegid korraliku mängu.
                      Aitäh vastastele.

Balteco koosseis: Mart Nael, Palgi, Tolkatshov, Ruditsh(Sõtshov), Zolotavkin, Fedosejev, Margus Nael, Kontram(Gluhhov), Andrei Smirnov, Lisejenko, Jeropkin.
                      Värav: Sõtshov.
                      Arno, õige märkus! "Baltecol ei ole hetkel mängijaid kes lööks välja mängitud olukorrast väravaid".
                      On kahvatud üritused enamasti vastaste jämedamate eksimuste tõttu, kuid et suudetaks ise midagi ohtlikku luua ja vastased rünnakutega "seljamatti" lüüa, seda pole päris kaua aega näinud.
                      Ka kauglööke ei mäleta viimastest mängudest, mis oleks värava peale löödud ja vastaste väravavaht peaks palli järgi viskuma. Kahju on sellest.
                      Vigastuste ja mitmevärviliste kaartide laine on mängijate (koos väravavahiga) ridu kõvasti õrendanud ja olgem realistid, sel hooajal eelmise hooaja edu kohe kindlasti ei saavuta.

Peale lõikuslaual käimist üritaks vähe uut hingamist tuua sügisel ja talvel ning hakata mõtestatult tegutsema palliplatsil kõigi 11 mehega.

Jõudu!

Kommentaar

Haapsalu - Atli -:2 (5:2)
                        Disklafiga mängija sees

Kommentaar

Mismoodi disklafiga mängija sees sai olla,miks mark ikka disklafeeritud mängija on?

Kommentaar

ongi mismõttes kaua ta siis diskvalifitseeritud olla saab, 3-4 mängu järjest?

Kommentaar

11.05.08 sai Mark Haibaga mängides kollase kaardi.
                              08.06.08 sai Mark meiega (Risti) mängides Haapsalus kollase.
                              15.06.08 sai Mark Muhumaaga mängides kollase kaardi.
                              Nüüd peale kolmandat kollast oleks pidanud Mark minu teada järgmise mängu vahele jätma kuid osales siiski 22.06.08 mängus Lellega ja sai veel sealgi kollase. Siit esimene disklaf.
                              27.07.08 ei ilmunud Haapsalu Kärdla mängule. Karistus kandub aga edasi järgnevale mängule.
                              03.08.08 on Mark jälle väljakul Rapla vastu kuigi karistus kestab, järgneb jälle disklaf (teine) meeskonnale ja karistus lükkub edasi järgnevale mängule.
                              10.08.08 on Mark taas väljakul Balteco vastu ja lööb värva (nii on vähemasti protokollis). Jällegi sama teema, karistus on all ja mängule jälle disklaf.(kolmas)
                              Ma võisin eksida kuid minu teada nii see süsteem käib ja minu arust saadab isegi liit sellekohase kirja alati klubile. Mark peaks nüüd järgneva mängu kindlasti vahele jätma.
                              Meil juhtus samalaadne asi eelmisel aastal ja sellega seoses kaotasime poodiumi koha.
                              Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                                11.05.08 sai Mark Haibaga mängides kollase kaardi.
                                08.06.08 sai Mark meiega (Risti) mängides Haapsalus kollase.
                                15.06.08 sai Mark Muhumaaga mängides kollase kaardi.
                                Nüüd peale kolmandat kollast oleks pidanud Mark minu teada järgmise mängu vahele jätma kuid osales siiski 22.06.08 mängus Lellega ja sai veel sealgi kollase. Siit esimene disklaf.
                                27.07.08 ei ilmunud Haapsalu Kärdla mängule. Karistus kandub aga edasi järgnevale mängule.
                                03.08.08 on Mark jälle väljakul Rapla vastu kuigi karistus kestab, järgneb jälle disklaf (teine) meeskonnale ja karistus lükkub edasi järgnevale mängule.
                                10.08.08 on Mark taas väljakul Balteco vastu ja lööb värva (nii on vähemasti protokollis). Jällegi sama teema, karistus on all ja mängule jälle disklaf.(kolmas)
                                Ma võisin eksida kuid minu teada nii see süsteem käib ja minu arust saadab isegi liit sellekohase kirja alati klubile. Mark peaks nüüd järgneva mängu kindlasti vahele jätma.
                                Meil juhtus samalaadne asi eelmisel aastal ja sellega seoses kaotasime poodiumi koha.
                                Loe nagu huumorinurka. Ühe vahelejätmise asemel kogub Haapsalu 3 miinusega kaotust, kaks võitu läks vett vedama. mnjaa

Kommentaar

Working...
                                X