Risti - Kohila 5-0(1-0)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Lääs 2008a.
Collapse
X
-
FC Balteco - FC Haapsalu 1:3 (0:1)
Balteco must seeria jätkub. Kui ma ei eksi, siis oli see seitsmes järjestikune kaotus. Vigastustest räsitud koosseis kahanes veelgi kahe kaartidega vahelejätja võrra.
Mäng kulges külaliste kerge ülekaaluga, ent ka meil oli piisavalt võimalusi, ei olnud ainult realiseerijat. Tavapäraselt sai ka põiklati tugevus ära proovitud, peab veel vastu küll.
Ma pole seda siin foorumis varem vist kordagi öelnud, aga praegu emotsioonide najal ütlen küll: mängu tegi ära kohtunik. Võtmata suluseisud, ilmne käsi kastis, väga imelik pennal... Pea kõik kaheldavad otsused vilistati külaliste kasuks.
Samas ei taha ma öelda, et Haapsalu poleks võitu ära teeninud, külalised tegid korraliku mängu.
Aitäh vastastele.
Balteco koosseis: Mart Nael, Palgi, Tolkatshov, Ruditsh(Sõtshov), Zolotavkin, Fedosejev, Margus Nael, Kontram(Gluhhov), Andrei Smirnov, Lisejenko, Jeropkin.
Värav: Sõtshov.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas bjorx Vaata postitustKärdla-Lelle 1:3Jõudu ja jaksu neile meestele kes kohale ei ilmunud!
Kommentaar
-
Haiba - Toompea 2-2 (2-1)
nu täitsa ok mäng, Haiba sai 2 korda ette aga ei suutnud ikka hoida edu, 2-2 tuli muidugi sellisest nati imelikust pennust ka ja noh viimased 15min olime veel 10-si ka. Toompea muidu ikka kontrollis mängu aga ei suutnud kuidagi ära lüüa.
See on selline mäng kus võib öelda et võitsime 1 punni.
Kommentaar
-
FCBalteco - "ebaedu saabus koos majanduslangusega"
Algselt postitas norsk Vaata postitustFC Balteco - FC Haapsalu 1:3 (0:1)
Balteco must seeria jätkub. Kui ma ei eksi, siis oli see seitsmes järjestikune kaotus. Vigastustest räsitud koosseis kahanes veelgi kahe kaartidega vahelejätja võrra.
Mäng kulges külaliste kerge ülekaaluga, ent ka meil oli piisavalt võimalusi, ei olnud ainult realiseerijat. Tavapäraselt sai ka põiklati tugevus ära proovitud, peab veel vastu küll.
Ma pole seda siin foorumis varem vist kordagi öelnud, aga praegu emotsioonide najal ütlen küll: mängu tegi ära kohtunik. Võtmata suluseisud, ilmne käsi kastis, väga imelik pennal... Pea kõik kaheldavad otsused vilistati külaliste kasuks.
Samas ei taha ma öelda, et Haapsalu poleks võitu ära teeninud, külalised tegid korraliku mängu.
Aitäh vastastele.
Balteco koosseis: Mart Nael, Palgi, Tolkatshov, Ruditsh(Sõtshov), Zolotavkin, Fedosejev, Margus Nael, Kontram(Gluhhov), Andrei Smirnov, Lisejenko, Jeropkin.
Värav: Sõtshov.
On kahvatud üritused enamasti vastaste jämedamate eksimuste tõttu, kuid et suudetaks ise midagi ohtlikku luua ja vastased rünnakutega "seljamatti" lüüa, seda pole päris kaua aega näinud.
Ka kauglööke ei mäleta viimastest mängudest, mis oleks värava peale löödud ja vastaste väravavaht peaks palli järgi viskuma. Kahju on sellest.
Vigastuste ja mitmevärviliste kaartide laine on mängijate (koos väravavahiga) ridu kõvasti õrendanud ja olgem realistid, sel hooajal eelmise hooaja edu kohe kindlasti ei saavuta.
Peale lõikuslaual käimist üritaks vähe uut hingamist tuua sügisel ja talvel ning hakata mõtestatult tegutsema palliplatsil kõigi 11 mehega.
Jõudu!
Kommentaar
-
11.05.08 sai Mark Haibaga mängides kollase kaardi.
08.06.08 sai Mark meiega (Risti) mängides Haapsalus kollase.
15.06.08 sai Mark Muhumaaga mängides kollase kaardi.
Nüüd peale kolmandat kollast oleks pidanud Mark minu teada järgmise mängu vahele jätma kuid osales siiski 22.06.08 mängus Lellega ja sai veel sealgi kollase. Siit esimene disklaf.
27.07.08 ei ilmunud Haapsalu Kärdla mängule. Karistus kandub aga edasi järgnevale mängule.
03.08.08 on Mark jälle väljakul Rapla vastu kuigi karistus kestab, järgneb jälle disklaf (teine) meeskonnale ja karistus lükkub edasi järgnevale mängule.
10.08.08 on Mark taas väljakul Balteco vastu ja lööb värva (nii on vähemasti protokollis). Jällegi sama teema, karistus on all ja mängule jälle disklaf.(kolmas)
Ma võisin eksida kuid minu teada nii see süsteem käib ja minu arust saadab isegi liit sellekohase kirja alati klubile. Mark peaks nüüd järgneva mängu kindlasti vahele jätma.
Meil juhtus samalaadne asi eelmisel aastal ja sellega seoses kaotasime poodiumi koha.Tom FC Risti
Kommentaar
-
Algselt postitas tom1976 Vaata postitust11.05.08 sai Mark Haibaga mängides kollase kaardi.
08.06.08 sai Mark meiega (Risti) mängides Haapsalus kollase.
15.06.08 sai Mark Muhumaaga mängides kollase kaardi.
Nüüd peale kolmandat kollast oleks pidanud Mark minu teada järgmise mängu vahele jätma kuid osales siiski 22.06.08 mängus Lellega ja sai veel sealgi kollase. Siit esimene disklaf.
27.07.08 ei ilmunud Haapsalu Kärdla mängule. Karistus kandub aga edasi järgnevale mängule.
03.08.08 on Mark jälle väljakul Rapla vastu kuigi karistus kestab, järgneb jälle disklaf (teine) meeskonnale ja karistus lükkub edasi järgnevale mängule.
10.08.08 on Mark taas väljakul Balteco vastu ja lööb värva (nii on vähemasti protokollis). Jällegi sama teema, karistus on all ja mängule jälle disklaf.(kolmas)
Ma võisin eksida kuid minu teada nii see süsteem käib ja minu arust saadab isegi liit sellekohase kirja alati klubile. Mark peaks nüüd järgneva mängu kindlasti vahele jätma.
Meil juhtus samalaadne asi eelmisel aastal ja sellega seoses kaotasime poodiumi koha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar