Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nonii alljärgnev on sügavalt minu isiklik arvamus, nii et palun selle peale mitte väga kurjaks saada:

FC Klooga - Klooga teenis eelmine aasta II-s liigas kokku 11 punkti, kipun arvama, et see ei ole piisavalt näitaja valitsemaks III-liigat. samas ei ole mul absoluutselt eelaimu selle meeskonna tugevusest ega ka nõrkusest. Ilmselt on tegu satsiga, kellega lihtne ei ole kellegil. Tugev keskmik? 4-5 koht.

FC Haapsalu - Selle liiga ilmne favoriit üldvõidule, samas on ka Haapsalu haavatav, kui kinni saadakse kaks meest Vassiljev või Andrejev, siis võib see oma jälje küll Haapsalu mängule jätta. Aga ikkagi kindel esikolme sats. 1 koht

FC Risti - tugev ja erakordselt füüsilist ja jõulist mängu harrastav sats, kes tõenäoliselt ei kesta kiiret mängu. Kui tahate neid võita, siis jookse nagu hull ja ärge magama jääge . Ja see kes Ristilt nende kodus punkte napsab on väärt sügavat kummardust, pakun et Risti tuleb kolmandaks.

FC Haiba - ka raske sats, kellel on omad kindlad liidrid igas liinis, ründes Zoova ja poolkaitses on Jägel ja Vooremaa ja üks mees veel ning väravavaht on väga tubli. Kuid Haiba nõrkuses loeks ma siiski nende lühikese pingi, kui olulised mehed on puduu, siis ei ole kedagi asemele võtta ja mängud ei tule välja. Kokku tuleb 4-5. koht

Tallinna FC Balteco - jällegi tugev keskmik, kes ära ei anna niisama midagi. Ees oli terav mees ja ka paremal äärel, kui täpselt mäletan, samas oli kaitseliin kuidagi ebakindel kohati, pakun 6-7 koht.

Kohila JK Püsivus - ei kommentaari, kohaks pakun 6-7

Rummu Dünamo - võistkond keda paljud eelmisel aastal alahindasid, kuid rummukad võitlesid ilusasti kõigiga. Nii palju kui kuulnud olen on selle meeskonna probleemiks osade põhimeeste kohalkäimised, kuidagi ei saada põhisatsi kokku. Ja Rummu kodmängud on ka muidugi rasked, kuna paljud meeskonnad ei mäleta enam, kuidas nendes oludes mängida saab. 10 koht

Kärdla Linnameeskond - Kärdla ajas eelmine aasta pärast ühinemist kõva satsi kokku, kuid ikkagi jäädi kuidagi lahjaks, ka oli kohalkäimise probleemid? Samas ei ole midagi vingemat amatöörjalgpallurile, kui suisel ajal Hiiumaal mängimas käia. Fantast! 9- koht

Rapla JK Atli - nii Taavi annan sulle portsu krediiti ja pakun et atli tuleb II-ks. Meeskond kus valitseb kohati peataolek, distsiplineerimatus ning keemia meeskonnamängijate vahel muutub pudinguks, kui kõik sõimavad kõiki. Samas on satsil olemas oma kindel tuumik, kes hästi kokkumänginud ning kiiret ja täpset söödumängu demontsreerida oskab. II koht siis

Muhumaa JK - sats võitis parema väravavatevahega möödunud aastal IV-liiga, samas kas see on piisav argument kohe ka III-s esiotsa pürgida, arvan et kui sats on koosseisult sama mis möödnud hooaeg, siis Muhumaal tuleb võidelda püsimajäämise eest, kokku 11.koht

FC Toompea - raske kahurvägi(meelega lahu), kus tooni annavad endised tähed, samas kiire mängu puhul jäävad aeglaseks ning kui tõsiselt asja võetakse, pakun siiski et see annab kokku 8. koha

FC Lelle - ilmselt selle hooaja kõige lõbusam sats, kus mängivad ka mehed kes eriti mängida ei oskagi, kuid see korvatakse tohutu lõbususega ning armastatakse jalgpalli iseendas mitte vastupidi. Lellel on ka mõned kõvad mängumehed Kaarel Saaremets ja Tanel Lips näituseks. Kuid siiski ma kipun arvama, et ebastabiilsus saab selle meeskonna komistuskiviks ning hetke seisuga pakun neile raske südamega 12. kohta

Seega esinelik:

1. FC Haapsalu
    2. Rapla Atli
    3. FC Risti
    4. FC Klooga

Kommentaar

mis toimub, miks mu post ära on kustunud?
      Kas kellegil on veel sellist asja esinenud?

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
        mis toimub, miks mu post ära on kustunud?
        Kas kellegil on veel sellist asja esinenud?
        Oled tuntud värvikate kommentaaride kirjutamises. Vist peab Sind keegi konkurendiks.

Kommentaar

Ei viitsi teiste liigade teemasi läbi tuulata aga millal umbes mängud hakkavad aprilli keskel alguses või lõpus või üldse varem

Kommentaar

Algselt postitas kalev42 Vaata postitust
            Ei viitsi teiste liigade teemasi läbi tuulata aga millal umbes mängud hakkavad aprilli keskel alguses või lõpus või üldse varem
            Ma pakun, et aprilli 2.-3. nädalavahetus.
            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

13 aprill peaks olema avalöök
              Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

noh esimene voor peaks siis selline olema:

I voor
                10.04. 20.30 FC Klooga - Rapla JK Atli Laagri kunstmuruväljak

11.04. 20.00 FC Toompea - Saku FC Balteco Maarjamäe kunstmuruväljak

13.04. 12.00 FC Haapsalu - Kärdla LM Haapsalu linnastaadion

13.04. 12.00 Kohila JK Püsivus - Rummu Dünamo Kohila staadion

13.04. 17.00 FC Haiba - FC Risti Laagri kunstmuruväljak

13.04. 17.00 Muhumaa JK - FC Lelle Kures. kunstmuruväljak

Kohilas päris kindlasti veel mängida ei saa, ilmselt mäng on Tallinnas.
                Uued võtavad siis kohe mõõtu omavahel, teised paarid on ka päris ühtlased.

Kommentaar

Tere kõigile ka minu poolt!!
                  Kärdla LM ikka proovib paremat kohta saavutada kui eelmisel hooajal!
                  Mis ka norm ju!
                  Eelmisel aastal olid ootused suuremad kui välja kukkus, kuid eks siis püüame parandada ennast!! Kõigile kõva lahing anda!
                  Mis puutub koosseisu, siis põhisatsist lahkumisi ei ole, lisandunud on 2 "kadunud poega" ,kes mängisid eelmisel hooajal HÜJK Emmastes II liiga/ lääs, üks kui ei eksi keskkaitses ja põhimängijana, ja kuuldavasti ollakse saavutamas kokkukepet ühe väravavahiga,st et oleks ikka kindel väravavaht ja rahu majas, iseasi kui hea ,mina ei ole näinud -kuulnud!! Eelmisel aastal enamus mänge sai peetud nii et väravas seisis 2 venda keda mõlemat oleks olnud väöljakul vaja ,siis visati umbes liisku ,kes läheb!:-)))
                  Ise hakkan vaikselt loobuma ,kui siis mõne mängu mängin kaasa, nooremad tulevad peale ja edu neile!
                  Olgu ,mis ma ikka jahun ,soovin kõigile edukat hooaega!!
                  veteran:-)

Kommentaar

mina nii ei arva

Kommentaar

see tähendab et lelle 12 koht
                      ei pea paika

Kommentaar

Tervitus Näx!
                        Oskad õelda mis kell trennid tallinnas on, ma ise rohkem linnas nüüd ja liigutama peaks hakkama!

Fredi

Kommentaar

Trennid on esmaspäeval ja kolmapäeval kell 20.30 männiku staadionil! Tule kindlasti kohale!

Reimo

Kommentaar

Kas keegi meeskondadest on esitanud taotluse liidule mängude ümber vormistamiseks mõnele teisele päevale? Meie saatsime taotluse palvega kodumängud laupäeviti pidada. Pühapäevane päev ei sobi kohe üldse meile ja eks see hakkab meile nii mõnelgi mängul saatuslikuks saama.
                            Tom FC Risti

Kommentaar

Algselt postitas tom1976 Vaata postitust
                              Kas keegi meeskondadest on esitanud taotluse liidule mängude ümber vormistamiseks mõnele teisele päevale? Meie saatsime taotluse palvega kodumängud laupäeviti pidada. Pühapäevane päev ei sobi kohe üldse meile ja eks see hakkab meile nii mõnelgi mängul saatuslikuks saama.
                              No mis sellel pühapäeval siis nii väga viga on? Meie mängime oma kodu mängud nt. neljapäeviti v.a saarlastega ja hilis sügised mängud, siis lihtsalt ei kannata tööpäeva õhtul mängida.
                              Tean ,et ka Kohila plaanib oma mängud reede õhtuti ära teha ja ma soovitan seda teha ka teistel. Pühapäev on kehv päev tõesti, kui siis ainult peale 16.00 mitte ennem.

Kommentaar

Tere

Kärdla tahaks tõsta kaks mängu küll ümber, kas pühapäevale või samal päeval, aga 2 tundi varasemaks. Põhjuseks on see, et peame hakkama öömaja otsima ja tööinimestel läheb 2 tööpäeva kaotsi. Samas, kas nad saavadki kohale üldse tulla.
                                Mängudeks oleks:
                                13.06 Toompea - Kärdla, kell 20.00 Maarjamäel, reedel;
                                02.10 Klooga - Kärdla, kell 20.30 Laagris, neljapäeval.
                                Kohe mitte kuidagi ei jõua enam viimasele praamile.
                                Üldiselt Kärdlale pühapäevased mängud sobivad natuke rohkem, kui laupäevased.
                                Edu kõigile algavaks hooajaks.

Kommentaar

Working...
                                X