Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
laupäeval on oodata siis vana head Hiidlased vs Saarlased matši!
saarlased (Muhumaa JK) on kindlasti favoriidid, aga loodetavasti võõrustajad (Kärdla Linnameeskond) võtavad asja vähemalt selles mängus tõsiselt ja võidavad, sest asi on ikkagi põhimõttes!
kuidas Kärdlas stadka olukord on? mängitav juba ja mängitegi kõik kodumängud seal?
Teil pole palju vaja vaeva näha, ohtralt viina ja Koplimägi ongi Teie klubis varsti. Õnneks viina probleemi Saaremaal pole
Khm, saarlased ja muhulased loevad ka seda foorumit...
?!?! No mis siis sellest,et loevad?!:-)) Kas hiidlased omavahel ei tohigi kirjutada!?:-))) Ma ei tea ,mida siin varjata oleks saarlaste eest, lihtsalt on ju loogiline loota ,et kui hr.Dobermann lõpetab kõrgemal tasemel mängimise, siis äkki tagasi kodusaare eest mängimas, ja madalamas liigas koos mõnede kunagiste võitsluskaaslastega!!!!:-)))
Muide dobermanni postituse kommentaaris tahtsin ka kangesti öelda ,mis siin saarlastega pistmist-ikka hiiumaa ja muhumaa vaheline mäng,mõtlesin kas sobib ,äkki mõned solvuvad selle peale!!:-))) Nüüd näen ,et sinagi saarlasena ikka eraldusmärgi saarlastele ja muhulastele vahele tõmmanud!:-))))
Loodan ,et keegi nüüd ei solvunud, ei olnud plaanis! Edu kõigile saarte võistkondadele!:-))))
näx, seesama nn Muhu klubi on Kure kolmas võistkond ja sama palju Muhumaaga seotud kui Warrior Valgaga
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
näx, seesama nn Muhu klubi on Kure kolmas võistkond ja sama palju Muhumaaga seotud kui Warrior Valgaga
võrdlus Warrioriga on täiesti mööda, sest Muhumaa JK-s mängivad kõik saarlased (vb on ka mõni Muhu saarelt pärit, aga 100% kindel pole) ja ka Kure kolmandaks võistkonnaks on Muhumaa JK nimetada vale, jah Kure süsteemi ta kuulub, aga selle põhjuseks on mõned tehnilised nüansid, aga muidu on praktiliselt iseseisev klubi (minu teada pole isegi nt Sõrve duubel mitte)!
mingi eesmärgi oma postitusega saavutasin, vähemalt mingi intriig on tekkimas! :P
olid mingid sahinad, et hakkab sellises toredas Saare külas nagu Nasva kodumänge pidama, aga kuni pärismuru veel ei kannata, siis Kuressaare kunstmuruväljakul, sest see on ainuke täismõõtmetes kunstmuruplats Saaremaal
FC Risti-FC Lelle 2:1 Lelle mängis kogu kohtumise 10-kesi ja osutus minu jaoks üllatavalt tugevaks vastaseks. Hästi võitlesid ja tuleb tunnistada et kerge nendega polnud. Meie väljak muidugi ei kannata kriitikat nii et head söödu mängu on meie väljakul väga raske teha.
Jah, nii ta oli!!
Ise kliipasin staadionile, teades ,et saan varus olla ,kuna enesetunne ei ole siiani kõige parem ja...oh üllatust, Kärdlal 9 meest kohal ,ise 10-s, pidin siis piinlema terve mängu!:-) Need kes kohale olid tulnud ,au neile võitlesid ikka ka ,peale minu ,lihtsalt pidurid jäid peale!Ei olegi midagi kommida rohkem!:-)
Ei midagi hullu!
Kärdla peaks nüüd kokku saama ja asjad läbi arutama ,kuidas edasi, imelik nimekirjas üle 20-e mehe ja kokku on saadud 3 mängu, nendest 2-l on 11 meest kohal olnud, kus ka ühes mängus poolajal vigastuse tõttu lahkuma pidi, ja täna siis 10!:-)) Nii, et 3 mängu ja ajaliselt täpselt 50% 11 meest ja 50 % 10 mänginud!!!:-))
Muidugi "karuteene" tegid hiidlased endale muidugi sellega ka, et tulid vastu Muhulaste palvele:-))))))))))))))))), mäng laupäevaks lükata, kuna 5 põhimeest kohe jäid välja ,kes oleks pühapäeval saanud tulla! Ei see ei ole vabandus ,lihtsalt vastane täitsa mängitav olevat!!! Mäng iseenesest oli rahulik ,mingit kobisemist omavahel ei kuulnud,vähemalt mina mitte, norma vastased!!Võitjate üle kohut ei mõisteta, nii siis naabritele edu edaspidiseks!!
Kaljuks ei tea ,miks duublist kedagi ei olnud oli neil mäng või ...........?!
Arvatavasti oli see minu viimane kommentaar!!!
Kurb ,aga tõsi!!:-))))))))))))))
Soovin kõigile meeskondadele edu!!!!
Näx, duublil pidi olema laupäeval mäng 13.15 a kuna meie lahe kohtunik ei ilmunud välja siis ootasid teised kella 14`ni et äkki kohtunik tuleb vanade aegade järgi..ja lõpuks vilistas meie oma mees mängu. (vähemalt nii tulid jutud hiiumaa poolt. ise kohal polnud, ei tea pead anda)
Kommentaar