Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga au tuleb anda nr.2'le haiglast, muid oskusi küll polnud aga kehaga oskas osavalt ära katta ja 2 kolli lüüa.
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Peale mängu läksime pesema. Rätikud panime kraanikaussi nagu alati. Viimane haigla vend oli ka seal.Läks ära, võttis oma rätiku kraanikausist ära ja keeras vee lahti. Täielik idioot lihtsalt.
      Lisaks veel niipalju, et alati on lootust pall kätte saada, nii et ära vingu.

Kommentaar

Algselt postitas jorh Vaata postitust
        Nu selge, soccerneti meeskonna eesmärk on vastaseid vigastada ja siis öelda, et see on meeste mäng. Ma ei karda viga saada ja olengi jalgpallis need opid saanud. Aga pean ka karmimalt veeel mängima hakkama ja näitama, kui mehiselt võib mängida, nii et jalaluud lähevad. On veel hullemaidki vingujaid nähtud.

Soccerneti vendade eesmärk ei ole kohe kindlasti vastaseid vigastada ja haiget teha. Meie eesmärk on lõbus ajaviitmine ja kui sellega kaasnevad ka positiivsed emotsioonid (võidud), siis on ju elu tsill

Pidasin silmas seda, et jalgpall on mäng kus tahest tahtmata saab keegi vahest viga ja sinna ei saa midagi parata.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Pesemiskombed siis meil tõesti kellegil üsna kehvad, tuleb tunnistada.Ja alati ei ole teps mitte lootust palli saada või kui jah vastast tahtlikult vigastades mees murul on siis on jah võimalus palli saada.Ja neid vingujaid oli ka teie ridades nii et ei maksa siin laita aina.

Tänan tähelepanu eest!

Kommentaar

Ei no, ma räägingi just sellest, et pärast pesemas nii oli.
            Platsil vingumine on po'hui.

Kommentaar

Aitab sellest lärast ja ootame nüüd põnevusega parem tänaste teiste mängude tulemusi.

Peace ja edu teile edasistes lahingutes!Sügisel näeme!

Kommentaar

Sk Trummi 1-4 Hansa United

Kommentaar

Soccerneti väravad: Lõhmus, Nõu, Hallang, Kurnim

Oeh, vaevalt ükski tänase mängu taklamistest oli punast väärt või midagi.
                  Ma oskan ise selliseid teha muidu väga hästi .

Mäng oli ok, peaaegu, et lõpuni.
                  Kuna kohtunik maailma idiootseima penalti määras ja pärast seda ennast parandama hakkas läks ka mäng perse. No ei saa olla pennal, kui kumbki mees pole veel kastiski(viga oli siuke poolkõva käsi kergelt vastase keha ümber). Tra ma olen selle pärast lasua väga pahane, ja see jättis kehva maitse kogu asjast. Aga jah, mida tahta kohtunikust, kes enne mängu juba seletab, et ta võib eksida ja ärge selle vastu vaielge.

Minul oli haigla kaitsjatega muidu mõnus mängida, aga kas näete mind virisemas selle peale, et ma pikki lõugu või nina sain ja, et ka minu vastu vigu tehti. Samas tegin ka ise vigu, aga kindlasti mitte meelega.

4nda liiga ründajad peaks sellega ikka harjunud olema, et juhtub asju olukordi, kus saadakse haiget.

Soccernet vist tiba tõesti vääris rohkem võitu, aga see kohtunik RAISK!

Järgmine kord tuleb paremini mängida järelikult.

edit: kui lahusin staadionilt juhtis enter 2:0 ... üks värav oli samuti loll pennal, tehti kerge naise viga, aga enteri ründaja oli kiire apeleerima sellele ja teenis pendla.

Kommentaar

01.06. 19.30 FC Majandusmagister - Tallinna FC Reaal 2:3
                    01.06. 19.45 Trummi SK - FC Hansa United 1:4
                    01.06. 20.00 FC Toompea 1994 - Nõmme JK Kalju IV 2:0
                    01.06. 20.00 Tallinna SK Mercury - Pirita JK Reliikvia 8:1
                    01.06. 20.15 Tallinna SC Enter - Tallinna FC Ahtamar 4:1

Kommentaar

Algselt postitas Alari Vaata postitust
                      Eks kohtunik tegi ka paar meie jaoks olulist kingitust

Ja need Hansaneti fännid on ka omaette teema.
                      Ma ei kujuta isegi ette kust see lambakari lahti lastud on.
                      Oskavad ainult 3 sõna: türa, puts, munn.
                      Tõsiselt paha kuulata sellist lora terve mängu.
                      püüa rahuneda... kui sa seda ees pool devili postitusest lugesid et ei ole hea kuulata kuidas fännid ropendavad siis täna meie fännid kindlasti ei ropendanud, pigem olid vaiksemad ja vaoshoitumad kui varasemates mängudes. nii et kui sa kuulad kõigi kommenteerimist oma mängu kohta platsi kõrvalt siis oleks sul äkki targem pingil istuda on ehk ka platsil vähem haisu

Kommentaar

Algselt postitas jorh Vaata postitust
                        ... Aga pean ka karmimalt veeel mängima hakkama ja näitama, kui mehiselt võib mängida, nii et jalaluud lähevad...
                        paistab et tänapäeval on auasi idioot olla

Kommentaar

polnud jalgpallihaigla ega nende fännid (eriti võrreldes hansaneti omadega, kes tegelikult ei vääri mingit tähelepanu) midagi nii hullu. pigem võttis soccernetilt võidu kohtunik, lastes ühe värava suluseisust lüüa ja määrates soccernetile lambist penalti.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
                            Sk Trummi 1-4 Hansa United
                            poolaeg 1:1, ning meil oli teisel poolajal paar-kolm suisa 100%list võimalust juhtima minna-tühjast väravast mööda.ja kui siis endile lasime lüüa,polnud enam vahet ,kuidas kaotame.läksime ründama,et äkki õnnestub hoopis tagasi lüüa.ja nagu ikka juhtuda võib,saime veel karistada.viimane oli räige suluseis,aga see ei muutnud asja.
                            tänud hansa utd'le hea mängu eest ja edu.värava löömine on meie jaoks endiselt suur-suur probleem,nigu kuradi eesti koondus,rsk...ei,veel hullem,ptsi täna oli palju mehi puudu ka,aga keda see nssib,kellel seda poleks
                            Kapten Trumm

Kommentaar

haiglale pennu määrata soccerneti vastu oli tiba imelik küll, aga samas kohtunik põhjendas, et ta võttis vea alles siis, kui käega juba täielikult kinni hoiti. meite mees vedas seda väikest niidukit jupp aega enda järgi, kuniks siis kasti jõuti ja kohtunik ära vilistas. pole näinud, et nii hilisel ajal veel otsustav pennu anatakse, aga lõppkokkuvõttes oli kindlasti viik õige tulemus.
                              meilt üle tüki aja eriti nadi sooritus, aga ehk hakkavad mehed varsti terveks saama ja siis saab jälle rõõmsamalt mängima hakata.
                              soccerentile igatahes edu, sedasi tõusevad nad veel jõudsalt.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                Kristiine- Hansanet 1:2 (0:0)
                                Kristiine värvavaht tegi mõnusa kingituse Hansanetile.
                                Hansanetil skoorisid : Märt "mohikaanlane" Mere ja Kristjan Räämet

Kommentaar

Working...
                                X