Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kuna raivo19, siis liivakastis.. 2 aasta pärast oled raivo21 ja siis võid kasiinos trumme mängida
trumme mängisin juba 5 aastaselt,oma esimese miljoni(kasiinos) võitsin 10selt,esimest korda suhu andsin 11selt, ja sellise geelisoenguga nagu sul, käisin 12selt...skoorisin süütusi,ja ei mölisenud.Jõudu!
Upute vä...
Rääkige midagi...kuidas nädal on läinud, kes kui palju teenis, kes käis trennis kes mitte...
Sorry vaaaaan pole käinud veel mitte üheski trennis selle hooajal, aga loodan et minu meeskonna kaaslased mõistavad...
Pehmelt öeldes kummaline tulemus. Mis juhtus? Oli jälle kõvem viinavõtt eelnevalt?
Selles see asi ongi,et hoopis vähese viina viga enne mängu.Vanasti sai võetud ja tunduvalt paremini realiseeritud.Nüüd aga puhta p....s,terve teise poolaja andsime turmtuld ja Ahtamargi möönis,et olite võitu väärt.....No aga ei olnud ju!!!
Peaks järgmine nädal täis jooma enne mängu.Muide, kohtunik oli vingete "jääknähtudega",aga tegutses hästi.See tähendab...
(p.s. ma mõtlesin pärast Toompead,et see 'võimalustemeri' on nüüd sejataha purjetatud,aga kus kurat)
kusjuures.. joomine on väga kasulik.. eelmine või üleelmine hoaoeg ku mängule sai reinuga ja keegi oli veel vist.. otse kasiinost mindud, suht jokkis veel.. ol isee mul hooaja parim mäng väravas
Jalgpallihaigla -Magister 9-0 kodumeeskonnale kes mängis ka ilma mitme põhitegijata, magister oli kohal üheksakesi.Hea mängida kui liigset möla polnud
Tänud ilusa mängu eest ja jääme järgmist vastast ootama
Kommentaar