Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas taku* Vaata postitust
    kasiinos või liivakastis?

kuna raivo19, siis liivakastis.. 2 aasta pärast oled raivo21 ja siis võid kasiinos trumme mängida
    trumme mängisin juba 5 aastaselt,oma esimese miljoni(kasiinos) võitsin 10selt,esimest korda suhu andsin 11selt, ja sellise geelisoenguga nagu sul, käisin 12selt...skoorisin süütusi,ja ei mölisenud.Jõudu!
    Kapten Trumm

Kommentaar

ahso, kas ma võin su enda iidoliks võtta?

Kommentaar

ei või,ma annan halba eeskuju,ja vaseliini ei poolda
        Kapten Trumm

Kommentaar

jah, ta on seotud olympicuga, taku, hoia eemale.

Kommentaar

aga kui ma hakkan salapervertluurajpoisiksa, siis võib ikka raivo mu iidol olla. juhhuuuu

Kommentaar

vaseliin on neile, kellel automaatmäärimine ei funka... ehk väikestele tüdrukutele

Kommentaar

Tallinna FC Ahtamar - Trummi SK 1:1 (1:1)

Kommentaar

Mis toimub...

Upute vä...
                  Rääkige midagi...kuidas nädal on läinud, kes kui palju teenis, kes käis trennis kes mitte...
                  Sorry vaaaaan pole käinud veel mitte üheski trennis selle hooajal, aga loodan et minu meeskonna kaaslased mõistavad...

Edu nädalavahetusel.

Kommentaar

oleksime pidand igaljuhul võitma võimalusi oli 30-ne ringis
                    õnnest jäi veits puudu ja vastaste väravavaht oli ka tasemel!!!!

tänud ahtamarile hea mängu eest...edu !!!

Kommentaar

Algselt postitas kentt Vaata postitust
                      Pehmelt öeldes kummaline tulemus. Mis juhtus? Oli jälle kõvem viinavõtt eelnevalt?

Kommentaar

Algselt postitas mahagon Vaata postitust
                        Pehmelt öeldes kummaline tulemus. Mis juhtus? Oli jälle kõvem viinavõtt eelnevalt?
                        Selles see asi ongi,et hoopis vähese viina viga enne mängu.Vanasti sai võetud ja tunduvalt paremini realiseeritud.Nüüd aga puhta p....s,terve teise poolaja andsime turmtuld ja Ahtamargi möönis,et olite võitu väärt.....No aga ei olnud ju!!!
                        Peaks järgmine nädal täis jooma enne mängu.Muide, kohtunik oli vingete "jääknähtudega",aga tegutses hästi.See tähendab...
                        (p.s. ma mõtlesin pärast Toompead,et see 'võimalustemeri' on nüüd sejataha purjetatud,aga kus kurat)
                        Kapten Trumm

Kommentaar

kusjuures.. joomine on väga kasulik.. eelmine või üleelmine hoaoeg ku mängule sai reinuga ja keegi oli veel vist.. otse kasiinost mindud, suht jokkis veel.. ol isee mul hooaja parim mäng väravas

Kommentaar

FC Hansa United 4 - 3 Tallinna SK Mercury

Kommentaar

Jalgpallihaigla -Magister 9-0 kodumeeskonnale kes mängis ka ilma mitme põhitegijata, magister oli kohal üheksakesi.Hea mängida kui liigset möla polnud
                              Tänud ilusa mängu eest ja jääme järgmist vastast ootama

Kommentaar

Pirita JK Reliikvia 1 - 5 Kristiine JK

Kommentaar

Working...
                                X