Algselt postitas hansanet
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Soccernet- Jalgpallihaigla 4-4 (3-1)
Haiglas mängivad osad vennad kelle vaimnetervis pole mu arust just kõige parem. Kõige ebameeldivam vastane just selliste vendade pärast. Tore on vaadata kuidas samas vanad peerud nagu Kirves, Remi, Emre ja veel mõni ei lange nii madalale kui need paar pooletoobist kes seal mängivad.
Tore, et Soccernet näitab südit mängu vastaste vastu kes tabeli ülemisel poolel.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Jah mäng läks suht närviliseks lõpupoole.Ja ega ka socceris neid vaimselt haigeid jagub , nagu näiteks too onkel kes suht lõpus kaks korda sõitis tagant sisse Haigla nr 12 -le , teine tackle oli suht sihilik ja pigem väärinuks punast kaarti.Socceri poistele meeldis ka üsna palju kohtunikuga vaielda , õnneks või kahjuks oli too suht armuline ses suhtes , ka Haigla ridades mudugi oli juttu.
Igatahes Peace ja sügisel on uus lahing!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitusthangi endale paremad siis kommenteeri
Õnneks seda hülgemöla ennem septembrit kuulama ei peaKristiine JK
Kommentaar
-
Algselt postitas Footy007 Vaata postitustÜhinen siinkohal Alari arvamusega Hansaneti fännide kohta.Suht koht roppusi lendab ainult suust ja aina karjutakse pane kossi ja löö näkku ja mida veel sealt kuulda ei olnud.
Oleksid pidanud kuulma mis "pärleid" nad täna tribüünil suust välja ajasid.
Samas pole midagi imestada, sest enamus neist ka ju ühe meistriliiga klubi fännid ja paljud selle klubi fännid just erilise inteligentsega ei hiilga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Jalgpallihaigla mängust veel, et kui mehele lennatakse mängus kolm korda tagant jalgadesse, siis ime ei ole, et närvi läheb. Oleks siis ise kellelegi tagant jalgadesse löönd ja mitte palli... Tundub, et mõni mees teab, mis on narkohaige närvid, et nii hästi kommida kohe oskas. Me oleme siiski amatöörid ja tahaks järgmine päev tööle minna, aga kui soccerneti mehed arvavad, et nii ongi normaalne, siis jätan meelde järgmiseks mänguks. Ja see nr. 12 olin mina, tavaliselt ma närvi ei lähe, aga ma olen kahe põlvega opil käind ja tõesti ei taha rohkem, samas tundub, et tuleb hakata samamoodi käituma ja julmalt tagant jalgadesse, kui näed, et järgi ei jõua.
Kommentaar
-
jalgpalli haigla nr.2 hakkas vinguma, et meie kukume lihtsalt. ja mina kui kahe võistkonna peale kõige noorem vend ja kaalu ka just palju pole siis tõmbasin vaieldamatult platsi kõige suurem venna pikali. viimastel minutitel jooksin samuti mööda äärt, nr.0 vist, tuli rusikad ees mulle rindu, niiet hing jäi kinni. polnud tore.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas jorh Vaata postitustJalgpallihaigla mängust veel, et kui mehele lennatakse mängus kolm korda tagant jalgadesse, siis ime ei ole, et närvi läheb. Oleks siis ise kellelegi tagant jalgadesse löönd ja mitte palli... Tundub, et mõni mees teab, mis on narkohaige närvid, et nii hästi kommida kohe oskas. Me oleme siiski amatöörid ja tahaks järgmine päev tööle minna, aga kui soccerneti mehed arvavad, et nii ongi normaalne, siis jätan meelde järgmiseks mänguks. Ja see nr. 12 olin mina, tavaliselt ma närvi ei lähe, aga ma olen kahe põlvega opil käind ja tõesti ei taha rohkem, samas tundub, et tuleb hakata samamoodi käituma ja julmalt tagant jalgadesse, kui näed, et järgi ei jõua.
Kui kardad viga saada, siis vali muu spordiala. Jalgpall pole sinu jaoks.
Arvasid kindlasti, et laseme ennast nüpeldada nagu Majandusmagister?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
je veel, et soccernet tegelt vääris võitu, me olime väsinud, kas ilmast või ei tea millest ja kaitse lekkis meil, seal meil kõige rohkem vigastusi. Samas penna oli õige, sest see sama tont, kes kelku armastab jalgadesse sõita, ikka rippus mehel küljes. Aga ilusad väravad soccerneti poolt. Meie ründaja tegi jälle oma töö ilusasti ära. Ma ise ka ei poolda eriti küünarnukkidega vehkimist ja olen ka ise saanud maitsta seda, nii et hing kinni...
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui kardad viga saada, siis vali muu spordiala. Jalgpall pole sinu jaoks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar