Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

HansaNet, miks te Hiiult Männikule kolisite?

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
      HansaNet, miks te Hiiult Männikule kolisite?

Hiiu on liiga suur plats.
      Männikul on neil parem joosta, ei väsi nii kiiresti ära.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        Kas sul sarvilisel ikka häbbi ei ole???

Ma vaatan,et viimased lk.-d on on aint sudjaade kirumist täis.Ma tegin sedasama sõimu nende aadressil siin juba paar-kolm aastat tagasi.Ja siis tuli mõni ütlema:hakka ise kohtunikuks...No türade türa,mina fakk olen mängija ja maksan mängimise eest pappi.Aga kohtunik saab selle eest pappi.Ja ma tahan(või mul vähemalt on õigus teda oinaks kritiseerida,kui ülbe tohman seda on)Mehed,kes on üle kümne aasta siin mänginud ei ole mitte võrdsed selle õnnetu kohtuniku tasemega,kes esimest aastat siristab ja ilma äärekohtunikudeta.Kordan veel:vutt ilma äärekohtunikuta on sama mis ilma keppideta murdmaasuusatamine.

oeh,persse,ei viitsi...kes viitsib otsige see naljakamate vilemeeste rubriik üles ja naerge südamest...ja neid nalju ja kurbusi on nii tohutult veel.Ühele kohtunikule ma ütlesin ükskord poolajal,et tõmba nahhui sõbrake,me saame ilma sinuta hakkkama,mille peale terve vastassats aplodeeris.

Lahendus oleks:enne naised ja noored ja igast turniirid ,ja end sõprusmängudes proovile panna.Aga keegi ei viitsi,kõik in jube isad.

Kui meil Socceriga nüüd sitt sudjaa peaks tulema,saadame ta Hiiu õllekasse ära? Deal???
        raivo mis sa üldse muretsed...las see bachmann orgunnib teile jälle omad joped vilistama!
        2002 FC EBS Team
        2003 FC Nimeta
        2004 FC Nimeta
        2005 FC Nimeta
        2006 Tallinn United FC
        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
          raivo mis sa üldse muretsed...las see bachmann orgunnib teile jälle omad joped vilistama!
          kas ta teinud seda siis?

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Hiiu on liiga suur plats.
            Männikul on neil parem joosta, ei väsi nii kiiresti ära.
            erinevalt teistest me ei jookse me mängime nii nagu jalkas ikka tehakse, jooksmiseks on teile tehtud ümber väljaku ring kus hea siblida asi tgelt selles et platsilt ajab kalju minema oma treeningute pärast

Kommentaar

ni palju siis jalgpalli edendamisest

Kommentaar

soccernet - trummi vist oli 1-3

Kommentaar

väga närviline mäng oli... 3-4 kollast ja 2 punast kaarti :P

väga sitt päev oli lihtsalt

Kommentaar

Algselt postitas kristjan84 Vaata postitust
                    trummi-soccerneti mängust natuke minu vaatenurgast... seisin siis mina see kord trummi väravas... mäng oli nagu ta oli neeed punased mis kohtuniku poolt anti olid selgelt liialdatud! aga jah hea on alati mängida soccernetiga pole tegelikult palju mölinat ja mõnud on kohe isegi mind see ei morjenda et eelmine aasta just soccerneti mees oli see kes mul jalad ees sisse sõitis ja jalaluu murdis pole hullu isegi vabandas täna..aga teate ikka ju juhtub.. aga mul siiani hinges...et soccerneti parem poolik kui ma ei eiksi ei tule mulle ütlema et ma jobikas..enne tehku omale reeglid selgeks..kui ma olen väravas ja pall on 3 meetri kõrgusel ning karjun täiest kõrist mina aga soccerneti mängijal vist kõrvadega probleeme et tuli palli katma- mulle pukki tehes...ja siis veel süüdistab mind et ma jobikas anna andeks aga kui ei mõista seda mänmgu ära mängi..!"

tänud teistele hea mängu eest!

PS.. lääge rohkem peale järgmistes mängudes, palliga ei saa väravasse joosta minu poolne soovitus

edu teile järgmisteks mängudeks!

Kommentaar

löögid ei olnud meie tugevam külg siis ikkagi. mõlemal meeskonnal oli pall ka väravajoonelt puhtaks löödud. trummi kaitsed olid pikad, väga ei suutnud midagi teha. ühest sai mööda siis teine jäi alati ette. aga muidu keskmine mäng ning soccernet otsib ikka veel võitu.
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas ralf85 Vaata postitust
                        enne tehku omale reeglid selgeks..kui ma olen väravas ja pall on 3 meetri kõrgusel ning karjun täiest kõrist mina aga soccerneti mängijal vist kõrvadega probleeme et tuli palli katma- mulle pukki tehes...
                        Vabandan, ise ka mõne mängu väravas seisnud. Jah, see on viga, aga samas see ei tähenda, et ründaja näpu suhu paneb ja palli rahulikult sulle jätab.
                        Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                          Vabandan, ise ka mõne mängu väravas seisnud. Jah, see on viga, aga samas see ei tähenda, et ründaja näpu suhu paneb ja palli rahulikult sulle jätab.
                          Siis sa tead ju,et 5kast on vv ala ja peale seal tema ründamist,kui pall tal selgelt käes ning veel sõimata...no see on ju üliarmetu
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Sry, ei näinud intsidenti (kus ma seda enne kuulnud olen..) aga ründaja ei pea seisma jääma kui vv ütleb, et pall on tema oma.
                            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitust
                              Soccernet-Trummi 1:3(1:1) Kalevi kunstmurust. Ilm hakkab juba heaks minema,kisub kaasaelajaidki.

Omat jopet ei olnud,oli jälle selline reeglite mitteteadja või siis üliaktiivne õpikust kinnipidaja,slaavi poiss.Tean teda ammust ajast,mänginud IFK-s,Tondil,Araratis(ja ta pole seal kuskil mingi esimene viiul olnud,pigem selline nõrgem lüli).Nüüd mängib....Ahtamaris!Huvitav,vanasti oli nii et jalkaliit samas piirkonnas pallivat meest konkurentide sekka vilistama ei pannud,aga no see selleks.Igatahes Bachmann oli tubli,just vile pealt tulnud ja esimese poolaja lõpus sekkununa, võiks öelda,et tõi teise algul väikse murrangu,kui vasakult äärelt läbi purjetas ja ära lõi.

Mäng ise oli tore ja võimalusterohke,kahe peale kokku kolksus post või latt oma viiel korral + joonelt minemapühkimised.Jäime taha,poolaja lõpus viigistasime ja siis need punased kaardid.No tavaline väike tõuklus ja sõim.Kohtunik ise ka pärast tunnistas,et neile võiks leebe karistus tulla,polnud hullu,kuid ta ei tahtnud mängu kontrolli alt väljuda lasta.
                              Teine poolaeg siiski tundus vähe kindlamalt meie olevat,vahetused õigustasid ja tõid uut jõudu ning tulemus oli vast õiglane,kui Soccerneti poisid ei pahanda.Nende kiituseks võiks öelda,et võrreldes viimatise meie sõprusmänguga Kotka sisehallis,olid nad kõvasti paremaks läinud.Rüütli-vanameister keerutas ka lõpus nurgalöögi äärepealt otse sisse.Aitäh ja edu edasiseks.
                              Kapten Trumm

Kommentaar

tead, teil lihtsalt vedas, et ma maal olin/olen .

muidu saanuksite 5:2 pähe .

hehe, aga punastest tahaks küll rohkem teada, alustuseks, kes said? .

Kommentaar

Working...
                                X