HansaNet, miks te Hiiult Männikule kolisite?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas tanielo Vaata postitustHansaNet, miks te Hiiult Männikule kolisite?
Hiiu on liiga suur plats.
Männikul on neil parem joosta, ei väsi nii kiiresti ära.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustKas sul sarvilisel ikka häbbi ei ole???
Ma vaatan,et viimased lk.-d on on aint sudjaade kirumist täis.Ma tegin sedasama sõimu nende aadressil siin juba paar-kolm aastat tagasi.Ja siis tuli mõni ütlema:hakka ise kohtunikuks...No türade türa,mina fakk olen mängija ja maksan mängimise eest pappi.Aga kohtunik saab selle eest pappi.Ja ma tahan(või mul vähemalt on õigus teda oinaks kritiseerida,kui ülbe tohman seda on)Mehed,kes on üle kümne aasta siin mänginud ei ole mitte võrdsed selle õnnetu kohtuniku tasemega,kes esimest aastat siristab ja ilma äärekohtunikudeta.Kordan veel:vutt ilma äärekohtunikuta on sama mis ilma keppideta murdmaasuusatamine.
oeh,persse,ei viitsi...kes viitsib otsige see naljakamate vilemeeste rubriik üles ja naerge südamest...ja neid nalju ja kurbusi on nii tohutult veel.Ühele kohtunikule ma ütlesin ükskord poolajal,et tõmba nahhui sõbrake,me saame ilma sinuta hakkkama,mille peale terve vastassats aplodeeris.
Lahendus oleks:enne naised ja noored ja igast turniirid ,ja end sõprusmängudes proovile panna.Aga keegi ei viitsi,kõik in jube isad.
Kui meil Socceriga nüüd sitt sudjaa peaks tulema,saadame ta Hiiu õllekasse ära? Deal???2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustraivo mis sa üldse muretsed...las see bachmann orgunnib teile jälle omad joped vilistama!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHiiu on liiga suur plats.
Männikul on neil parem joosta, ei väsi nii kiiresti ära.asi tgelt selles et platsilt ajab kalju minema oma treeningute pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas kristjan84 Vaata postitustsoccernet - trummi vist oli 1-3
tänud teistele hea mängu eest!
PS.. lääge rohkem peale järgmistes mängudes, palliga ei saa väravasse joostaminu poolne soovitus
edu teile järgmisteks mängudeks!
Kommentaar
-
löögid ei olnud meie tugevam külg siis ikkagi. mõlemal meeskonnal oli pall ka väravajoonelt puhtaks löödud. trummi kaitsed olid pikad, väga ei suutnud midagi teha. ühest sai mööda siis teine jäi alati ette. aga muidu keskmine mäng ning soccernet otsib ikka veel võitu.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas ralf85 Vaata postitustenne tehku omale reeglid selgeks..kui ma olen väravas ja pall on 3 meetri kõrgusel ning karjun täiest kõrist mina aga soccerneti mängijal vist kõrvadega probleeme et tuli palli katma- mulle pukki tehes...Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustVabandan, ise ka mõne mängu väravas seisnud. Jah, see on viga, aga samas see ei tähenda, et ründaja näpu suhu paneb ja palli rahulikult sulle jätab.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustraivo mis sa üldse muretsed...las see bachmann orgunnib teile jälle omad joped vilistama!
Omat jopet ei olnud,oli jälle selline reeglite mitteteadja või siis üliaktiivne õpikust kinnipidaja,slaavi poiss.Tean teda ammust ajast,mänginud IFK-s,Tondil,Araratis(ja ta pole seal kuskil mingi esimene viiul olnud,pigem selline nõrgem lüli).Nüüd mängib....Ahtamaris!Huvitav,vanasti oli nii et jalkaliit samas piirkonnas pallivat meest konkurentide sekka vilistama ei pannud,aga no see selleks.Igatahes Bachmann oli tubli,just vile pealt tulnud ja esimese poolaja lõpus sekkununa, võiks öelda,et tõi teise algul väikse murrangu,kui vasakult äärelt läbi purjetas ja ära lõi.
Mäng ise oli tore ja võimalusterohke,kahe peale kokku kolksus post või latt oma viiel korral + joonelt minemapühkimised.Jäime taha,poolaja lõpus viigistasime ja siis need punased kaardid.No tavaline väike tõuklus ja sõim.Kohtunik ise ka pärast tunnistas,et neile võiks leebe karistus tulla,polnud hullu,kuid ta ei tahtnud mängu kontrolli alt väljuda lasta.
Teine poolaeg siiski tundus vähe kindlamalt meie olevat,vahetused õigustasid ja tõid uut jõudu ning tulemus oli vast õiglane,kui Soccerneti poisid ei pahanda.Nende kiituseks võiks öelda,et võrreldes viimatise meie sõprusmänguga Kotka sisehallis,olid nad kõvasti paremaks läinud.Rüütli-vanameister keerutas ka lõpus nurgalöögi äärepealt otse sisse.Aitäh ja edu edasiseks.Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar