Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nael ja pea

Kommentaar

Hansanet kaotas Ahtamarile 2-4 ! Vigastused ja suvepuhkused hakkavad oma võtma

Kommentaar

Ahtamar-Hansaneti mängu kohtunik oli kahjuks äpu, käis ringi ja irvitas lollakalt, oli liiga aeglane, pärast kaardiandmisi ja vahetusi, noris palli asukohtade pärast, paar meetrit siia sinna ja kaardi andis ka alles siis kui Ahtamar seda venekeeles valjuhäälselt nõudis, muidu poleks andnudki. ühesõnaga iseloomutu tüüp, kui oma arvamust ei ole. kahju!

Kommentaar

Kole lugu..

Hm, Mäsa oligi siis väravas.
          Sorry Mäsa...jama lugu, tõsi mis tõsi, 30 min. enne mängule minekut avastas meie perekonna noorim jalka armastaja, et meie vetelpääste koer(65 kg.) on vanamehe vasaku jala putsa ära söönud...
          Olen järgmine mäng 100% väravas...sina aga saad oma positsioonil vastased nygida ja sõimat hehehe.
          Edu kõigile.

Head ööd...

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Mis juhtus?
          Suht üllatav tulemus! Mäsa oli jälle väravas?

Kommentaar

Algselt postitas Aulekas Vaata postitust
            Hm, Mäsa oligi siis väravas.
            Sorry Mäsa...jama lugu, tõsi mis tõsi, 30 min. enne mängule minekut avastas meie perekonna noorim jalka armastaja, et meie vetelpääste koer(65 kg.) on vanamehe vasaku jala putsa ära söönud...
            Olen järgmine mäng 100% väravas...sina aga saad oma positsioonil vastased nygida ja sõimat hehehe.
            Edu kõigile.

Head ööd...
            Nico oli esimese, mina teise
            2002 FC EBS Team
            2003 FC Nimeta
            2004 FC Nimeta
            2005 FC Nimeta
            2006 Tallinn United FC
            2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Hansa United võitis Hansaneti 6-2 (4-0).
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tallinna SC Enter - Tallinna FC Reaal 19:0
                FC Reaal mängis 7 mängijaga.

Tundub, et suvi teeb meeskondades oma töö!
                Vaikne.....

Kommentaar

Kristiine - Soccernet 3-2 (0-0)
                  Parem meeskond võitis.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tallinna SK Mercury : FC Majandusmagister 4:0

Kommentaar

Trummi- Kalju IV 0-4
                      tugevam meeskond võitis täna kuigi Trummiga on alati rasked mängud, hästi võitles terve Trummi meeskond, ka täiesti mängu lõpus. Publikut oli Hiiu Staadionile kogunenud korralikult ning tehti ka häält seal tribüünil.

Kommentaar

Ahtamar - Jalgpallihaigla , ahtamar võitis siis 4-2 seekord.Kohtunik oli nagu ta oli , tiba omadele hoidis aga selles ei saa kaotust paraku süüdistada.Juhtus ka paar pentsikut seika.Nimelt esimene tiba lõbusam siis, pall läks selgelt ahtamari mängijast välja ja kohtunik annab nurgalöögi neile, siis mängija ise läks ütles et kohtunik see ei ole nurgalöök vastane ei puudutanud peale mind palli :P.Ja teine , märksa kurvem sündmus juhtus teisel poolajal kui Ahtamari mängija, kahjuks numbrit ei mäleta hoidis meie mehelt ümbert kinni ja siis meie oma lõi käed eemale ja seepeale otsustas ahtamari mees paremsirgega meie mehele piki vahtimist virutada.Loodan et järgneb pikem võistluskeeld sellisele mehele, ehk peaks ta ala vahetamisele mõtlema.Igatahes igav ei olnud.
                        Lõpetuseks võiks vast öelda et Ahtamar on kodus ohtlik.

Kommentaar

mis ta nüüd nii paremsirge ikka oli, paraja kaarega tuli ikka see käsi.
                          aga sellised atšurrid käivad närvidele, kes julgevad kinni hoida küll, aga kui siis samaga vastu paned on pask lahti ning nuttu kui palju.
                          vägev sünnipäeva kink mulle igatahes.

Kommentaar

Nõmme Kalju IV tõstis oma kodumängud nüüd reede õhtuks.

Kommentaar

magister 3:0 trummi

Kommentaar

palju õnne magistrile .

Kommentaar

Working...
                                X