Trummi 2-0 Pirita JK Reliikvia
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitustMercury - HansaNet 1:0 (0:0)
Mercury lõi vära karistuslöögist kenasti lati alla.
viik oleks ausam olnud. Kumbki meeskond ei mänginud eriti hästi ja on suutelised kindlasti enamaks aga noh õnnelikum sats võitis ja tänud neile viisaka mängu eest ja edu viimaseks kaheks vooruks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustFC Soccernet - FC Reaal 5:-(2:0)
FC Reaal lõi ka ühe värava, autor Grossberg. Aga kuna Reaali mängijaid oli korraga platsil hetkeks maksimaalselt 9(enamasti 8), ei andnud neile vigastused ega tahe mängida armu. Mäng lõpetati 2pa 17 min. ära, kuna FC Reaalil oli platsile jäänud lubatust vähem mängijaid
FC Soccerneti väravad: Alev, Kurnim, Tšeremenin, REIN VÄIN!!!, Titov.
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustTrummi 2-0 Pirita JK ReliikviaKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustFC Soccernet - FC Reaal 5:-(2:0)
FC Reaal lõi ka ühe värava, autor Grossberg. Aga kuna Reaali mängijaid oli korraga platsil hetkeks maksimaalselt 9(enamasti 8), ei andnud neile vigastused ega tahe mängida armu. Mäng lõpetati 2pa 17 min. ära, kuna FC Reaalil oli platsile jäänud lubatust vähem mängijaid
FC Soccerneti väravad: Alev, Kurnim, Tšeremenin, REIN VÄIN!!!, Titov.
aga ma ei usu elus, et sa ise mingi olukorra tekitasid ja koti lõid.....pigem oli nii:
vv lõi klaariks....vastu sinud põlve.....siis latti, siis posti ja siis langes pall võrku.....ja loomulikult sa olid veel sulus
Kommentaar
-
hehehe
Mängu tulemus on väga ilus....heheheh. Go Enter.
Edu kõigile...
Algselt postitas hansanet Vaata postitustMercury - HansaNet 1:0 (0:0)
Mercury lõi vära karistuslöögist kenasti lati alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Üllar Vaata postitustõnne ja värki Rein!!!
aga ma ei usu elus, et sa ise mingi olukorra tekitasid ja koti lõid.....pigem oli nii:
vv lõi klaariks....vastu sinud põlve.....siis latti, siis posti ja siis langes pall võrku.....ja loomulikult sa olid veel sulus
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustTõeline neljanda liiga mäng,Reliikvial 2 meest punasega välja,meil üks+ kollaseid.Hea,et päris peksuks ei läinud.Seda peab küll ütlema,et Piirita taob mõnuga jalga,aga vanadele peerudele see eriti ei meeldi.Esimene poolaeg võrdne,palli anti Trummile vallata,kuid ei osanud miskit sellega peale hakata.Teine poolaeg,mida lõpu poole,seda rohkem Trummi siiski surus, häid momente jäi löömata.Kohtunik väga hea,siin juba juttu olnud, Raul Koppelmaa.Üleüldine möla hämmastas tedagi,aga sellega harjugu kõik õigusemõistjad ilusti ära.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
eilse võiduga sekkus teoreetiliselt kolmanda koha võitlusesse ka Mercury
1. Tallinna SC Enter 24 18 1 5 128 : 35 55
2. Tallinna FC HansaNet.ee 24 16 0 8 69 : 47 48
3. FC Hansa United 24 15 3 6 86 : 52 48
4. Nõmme JK Kalju IV 24 15 3 6 71 : 39 48
5. Tallinna SK Mercury 24 13 5 6 67 : 40 44
Enterile palju õnne liiga võidu puhul!
Teeks mõned ennustused ka:
Hansa Utd kaotab Ahtamarile ja võidab Toompead
Nõmme Kalju võidab Soccernetti ja Kristiinet
HansaNet võidab Trummit ja kaotab Enterile
Selline mängude tulemus annaks teise koha Kaljule ja kolmanda HansaNetile aga pall on ümmargune....
Kommentaar
-
Võrdsete punktide korral vaadatakse esimesena +/- kaotusi. Neid pole mu arust ei Hansadel ega Kaljul. Mida järgmisena vaadatakse? Kas omavahelisi mänge või väravatevahet? Väravatevahe korral Hansanet kohe kindlasti kolmandaks ei tule. Seda muidugi siis kui su ennustus peab paika ja 2-4 kohal olevatel meeskondadel on võrdselt punkte.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVõrdsete punktide korral vaadatakse esimesena +/- kaotusi. Neid pole mu arust ei Hansadel ega Kaljul. Mida järgmisena vaadatakse? Kas omavahelisi mänge või väravatevahet? Väravatevahe korral Hansanet kohe kindlasti kolmandaks ei tule. Seda muidugi siis kui su ennustus peab paika ja 2-4 kohal olevatel meeskondadel on võrdselt punkte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVõrdsete punktide korral vaadatakse esimesena +/- kaotusi. Neid pole mu arust ei Hansadel ega Kaljul. Mida järgmisena vaadatakse? Kas omavahelisi mänge või väravatevahet? Väravatevahe korral Hansanet kohe kindlasti kolmandaks ei tule. Seda muidugi siis kui su ennustus peab paika ja 2-4 kohal olevatel meeskondadel on võrdselt punkte.
määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
1. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu
turniiritabelis;
2. suuremat võitude arvu;
3. omavaheliste mängude punkte;
4. omavaheliste mängude väravate vahet;
5. üldist väravate vahet;
6. suuremat löödud väravate arvu.
Kommentaar
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitusteilse võiduga sekkus teoreetiliselt kolmanda koha võitlusesse ka Mercury
1. Tallinna SC Enter 24 18 1 5 128 : 35 55
2. Tallinna FC HansaNet.ee 24 16 0 8 69 : 47 48
3. FC Hansa United 24 15 3 6 86 : 52 48
4. Nõmme JK Kalju IV 24 15 3 6 71 : 39 48
5. Tallinna SK Mercury 24 13 5 6 67 : 40 44
Enterile palju õnne liiga võidu puhul!
Teeks mõned ennustused ka:
Hansa Utd kaotab Ahtamarile ja võidab Toompead
Nõmme Kalju võidab Soccernetti ja Kristiinet
HansaNet võidab Trummit ja kaotab Enterile
Selline mängude tulemus annaks teise koha Kaljule ja kolmanda HansaNetile aga pall on ümmargune....
Kuni viimase vooru lõpuni ei ole veel selge kes otse kes üleminekumängudega 3 liigasse 2009a palliveeretama pääsevad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar