Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kohtuniku otsus oleks olnud õige kui ta oleks ka teise löögi uueks vilistanud, sest ka teise löögi ajal tormasid mehed enne vilet kasti. kui juba alustas sellise joone ajamist, siis oleks pidanud lõpuni minema
ennem viimast voori on tabel päris pingeline
2. FC Hansa United 25 16 3 6 93:53 51
3. FC HansaNet.ee 25 16 1 8 71:49 49
4. Nõmme JK Kalju IV 25 15 4 6 71:39 49
5. SK Mercury 25 14 5 6 74:41 47
Kõige raskemad mängud seisavad ees hansanetil ja kaljul , mercury peab lootma veidike teiste ebaõnnele ja viimase vooru üllatus sünniks muidugi siis kui peaks juhtuma, et toompea suudab võita hansa unitedit ning hansanet ja kalju on paremad oma vastastest. Edu kõikidele meeskondadele viimaseks vooruks !
kohtuniku otsus oleks olnud õige kui ta oleks ka teise löögi uueks vilistanud, sest ka teise löögi ajal tormasid mehed enne vilet kasti. kui juba alustas sellise joone ajamist, siis oleks pidanud lõpuni minema
seda ma kahjuks ei näinud sest ma ise ju lõin teist lööki...siis jah sul on õigus sry!
Kui sisse tormasid teie mehed, siis kohtunik ei pea küll uut pennalt andma juhul kui sooritatud löök sisse läheb.
klge eksperdid, jätke kohtunik rahule ja vaadake endale otsa. kui ise ära ei löö, siis lüüakse sulle. kaitse oli ok - üks värav tuli küsitavast penaltist ja teine poole platsi pealt löögist. selle mänguga näitasime, et kolmandasse liigasse on veel vara püüelda.
ja veelkord - kohtunik oli üle keskmise (va penalti kordamine).
Trummi oli tubli ja võitles lõpuni - tubli töö!
Midagi väga küsitavat ei olnud,teie mees lendas mulle korraga nii jalga kui selga,kindlalt mängis mind mitte palli,kahjuks kastis.Teine löök oli ikka lähemalt,kui pool platsi,umbes kaare tagant.See oli ka ainuke moment,kus teie vv nõks eksis kogu mängu jooksul,muidu oli ta väga tubli.Aga löök oli hea,autoriks Sir Tamme,talle ei meeldinud mängueelne 3:0i jutt.Hansaneti teise värava puhul arvas kogu meie kaitseliin,et oli sulg,kuid ei vilistatud ära.
Hansanetil oli 2 ilusat latti lööki,meil üks post hea kombinni lõpetuseks,veel oli kummalgi värava esiseid sagina momente.Aga milleks ei lugenud Trummi kolmas värav, ei näinud,oli mingi viga seal? Üldjoontes ma väga kohtunikku ei kiruks,sai hakkama võitlusliku mänguga.
Trummi on mingi 6-7 aastat kolmandas liigas mänginud,ma küll ei näe põhjust,miks Hansanetil seal vara oleks mängida.Treener on teid hästi mängima pannud.Seda muidugi küll,et me oleme Teiega juba harjunud ja 'sõbraks' saanud ning ei taha veel ära lasta teid. Aga...Taguge Enter savvi ja pole probleemi!
FC Reaal - Kristiine JK 0:18
Reaal mängis vähemuses
Ah, minge perse,ausalt! Kellega Reaalik üleminekut hakkab mängima...FC Mustamäe Tavalistega,Komeedi rohtukasvanud põllul..ja seal kütetakse ka kaussi.On ikka supinokud küll!
ikkagi peab hansanetti kiitma, sest võrreldes eelmiste aastatega, kus on seal neljanda liiga viimaste hulgas vireletud (http://jalgpall.struktuur.ee/2860), on see aasta tehtud suur arenguhüpe- sest võidetud on nii mitmeidki meeskondi, kelle käest eelmistel aastatel suhu on saadud. jah, kuigi ilmselt kolmandasse liigasse seekord veel asja ei ole, tuleb sedagi hinnata. palju uusi mängijaid (kelle seas on ka mõned joodikud) ja uus treener on edu toonud. sellise positiiivse noodiga lõpetan...
No mina arvan, et ma tean edu saladust.
Eks need uued hinged on teinud Hansanetist selle satsi, mis ta paljuski nüüd on.
Uued poisid, said aga oma kvaliteetkooli Piritalt.
Kes saaks unustada neid meeletuid ja põnevaid mänge PMG staadionil Pirita(mitte segi ajada Reliikviaga) tähtmängijate ja Pirita-Kose härrade vahel(Paljud neist liitusid sel hooajal Hansanetiga).
No mina arvan, et ma tean edu saladust.
Eks need uued hinged on teinud Hansanetist selle satsi, mis ta paljuski nüüd on.
Uued poisid, said aga oma kvaliteetkooli Piritalt.
Kes saaks unustada neid meeletuid ja põnevaid mänge PMG staadionil Pirita(mitte segi ajada Reliikviaga) tähtmängijate ja Pirita-Kose härrade vahel(Paljud neist liitusid sel hooajal Hansanetiga).
Ei saanud jah. Polnud plaanis ka saada.
Tervitaksin siinkohal kõiki pisikes pihkuritest nudiste kes mu laulu sisse panid Kahjuks teie madal intelligentsus ei luba vahet teha Ä ja A tähel. Samas on see pisike viga teile andeks antav. Vennikestelt kes ei tea Eesti hümni sõnu peast ei peagi Ä ja A tähel vahet tegema.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Rein, peab tunnistama, et pettumus oli suur, et sinu etteastet platsil ei saanud näha seekord Kinnitan, et hümnisõnade ja A ja Ä tähe õppimine käib täie hooga. Poisid lubasid sind ka teinekordki toetama tulla, sina pead aga lubama, et teed usinalt trenni ja sekkud vähemalt vahetusestki
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Rein, peab tunnistama, et pettumus oli suur, et sinu etteastet platsil ei saanud näha seekord Kinnitan, et hümnisõnade ja A ja Ä tähe õppimine käib täie hooga. Poisid lubasid sind ka teinekordki toetama tulla, sina pead aga lubama, et teed usinalt trenni ja sekkud vähemalt vahetusestki
Minu pettumus oli ka suur, sest nudismi te seekord ei harrastanud
Minu järgmine etteaste on tõenäoliselt pühapäeval Magistri vastu. Olete oodatud kaasaelama. Õppige siis laule ja tähti usinalt vahepeal. Samuti võin teile saladuskatte all öelda, et olen teie kahjuks heteroseksuaal. Seega te laulusõnad polnud tõesed, aga jah kus te seda pidite teadma- ma teie emasid ega õdesid pole ju pannud ... vist
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Ah, minge perse,ausalt! Kellega Reaalik üleminekut hakkab mängima...FC Mustamäe Tavalistega,Komeedi rohtukasvanud põllul..ja seal kütetakse ka kaussi.On ikka supinokud küll!
Kusjuures hakkas kohe päris hale neist tublidest, kes olid Reaali poolelt kohale tulnud ja mingit masenduse emotsiooni küll nende näolt välja lugeda ei saanud.
Ilmselt teadsid ette mis neid ees ootab ja et mitte trahvi saada liidult tulid lihtsalt kohale. Igal juhul respect ja loodan, et järgmine aasta leiab Reaal endas uue sisu või siis läheb laiali. Sedasi jätkata pole ilmselt pointi.
Vähemalt minule isiklikult selline võit mitte mingit positiivset emotsiooni küll ei tekitanud, võrdus pigem nagu kambaka tegemisega
Kommentaar