Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina, olen, kose, uus, väravavaht! ei tegelt meil ei olnud väravavahti siis noh, pidin ise olema elus esimene kord väravas ja noh, kaks korda saadi 1v1 nii et ei olnud suurt midagi teha ja nurgalöögi järgne olukord taga nurka madal, ei olnud midagi teha...kodus teeme ära
    FC Kose

Kommentaar

Me hoiame teile pöialt
      ma julgeks öelda et peale 2:1`te lagunes teie mäng ja nii mõnigi mees lasi silmad alla juba:S

Kommentaar

kaits, sa räägid liiga palju

Kommentaar

mo meelest ka.vähem möla pikem samm ja tee krt trenni siis äkki saad väljakul ka mängida!

Kommentaar

muidugi peab mainima kose meeste vähesust ka sellel mängul tuleb tõdeda tõesti et väravas kogenematu keskväljamees,aga pole hullu võitleme edasi,uus nädal toob juba uue mängu

Kommentaar

18.05. 12.00 JK Tribling - Rolling Doors -:+
              Väljak oli ette valmistamata. Kuidas siis nii läks?

Kommentaar

Märjamaa-Pärnu Guwalda 4:0
                Loll võid olla,tark pead olema!

Kommentaar

Algselt postitas kanraas Vaata postitust
                  18.05. 12.00 JK Tribling - Rolling Doors -:+
                  Väljak oli ette valmistamata. Kuidas siis nii läks?
                  Eile õhtust täna hommikuni sadanud vihm pesi vanad jooned maha, mis olid tehtud ehituskriidiga. Füüsiliselt on jooned olemas, aga välget värvi seal joone põhjas enam polnud. Kohtunik leidis, et asi jama ja väljak ette valmistamata. Ka RD leidis, et niimoodi neile ei sobi, ehk siis 3p nagu maast leitud.
                  Tegelikult andis kohtunik 30 min. lisaaega, et kõik jooned maha saada, aga meie jaoks oli see ebareaalne üritus, nii et seekord läks siis niimoodi.
                  Natuke müstiline käitumine RD poolt minuarvates, aga eks näe mis edasi saab, võibolla õnnestub korduskohtumine korraldada, võibolla mitte.

Kommentaar

Kahju, et nii läks see mäng!

Kommentaar

Linnugripp - Rapla 1:4 (0:3).... teist mängu järjest ei suuda üle ühe värava lüüa ja ise suudame 4 lasta. Tegelt esimene kord võib peale kaotust öelda et vastased olid veits üle ikka. Varsti kukume 4 liigast välja poisid.... Raplal olid ääred päris teravad.

Kommentaar

Algselt postitas vuti2ss Vaata postitust
                        Eile õhtust täna hommikuni sadanud vihm pesi vanad jooned maha, mis olid tehtud ehituskriidiga. Füüsiliselt on jooned olemas, aga välget värvi seal joone põhjas enam polnud. Kohtunik leidis, et asi jama ja väljak ette valmistamata. Ka RD leidis, et niimoodi neile ei sobi, ehk siis 3p nagu maast leitud.
                        Tegelikult andis kohtunik 30 min. lisaaega, et kõik jooned maha saada, aga meie jaoks oli see ebareaalne üritus, nii et seekord läks siis niimoodi.
                        Natuke müstiline käitumine RD poolt minuarvates, aga eks näe mis edasi saab, võibolla õnnestub korduskohtumine korraldada, võibolla mitte.
                        Hiidlased igaljuhul ilma mänguta teie juurest ei lahku. Me siiski mängime IV liigat.

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                          Linnugripp - Rapla 1:4 (0:3).... teist mängu järjest ei suuda üle ühe värava lüüa ja ise suudame 4 lasta. Tegelt esimene kord võib peale kaotust öelda et vastased olid veits üle ikka. Varsti kukume 4 liigast välja poisid.... Raplal olid ääred päris teravad.
                          Suurepärane avavärav, esimene poolaeg oli üldse nauditav. Rapla poisid näitasid päris ilusaid liigutusi, samuti oli palju võitlust.
                          Teisel poolajal jäädi vist oma töö vilju nautima ja lasti jalg kergelt sirgeks.
                          Jäeti päris palju löömata, endale lasti rumal värav lüüa. Väravavaht näitas supertõrjeid.
                          Vastastele jäeti kindel punane kaart ka andmata.

Kommentaar

LG - FCF Rapla 1:4(0:3)

mängust vb nii palju, et LG on senimaani olnud vastastest raudselt tugevaim: mängupilt oli ilus. kuigi me jõudsime suhteliselt räsitud meeskonnaga - 12 tervet/poolikut poissi. esimene poolaeg olid LG lausa ehmatavalt terav, kuid väga ohtlikuks õnneks asi meie värava all ei kujunenud, vähemalt esialgu. ise muidugi suutsime kohe alguses ära nõelata.
                            teisel poolajal tegi oma töö kindlasti ka väsimus ja mängu sisu kadus. vb ka see, et me püüdsime mängu ära tappa pikkade pallide ja tühjakslöömisega. poolaja keskel jõudis LG vägagi lähedale meie väravale ja suudeti värav ära lüüa (mingil määral meie ääre ja kaitse kokkumängu segadustele) vähemalt mäng läks uuesti põnevaks, palju olukordi vastaste värava all, aga samas ka meile suudeti peavalu valmistada.
                            jah, eks täna oli minu päev(tõrjete koha pealt) ja omajagu õnne ka

Kommentaar

Algselt postitas vuti2ss Vaata postitust
                              Reeglid on reeglid ja nüüd kaasneb kopsakas rahatrahv ja kordusmängu kindlasti ei tule,kuna kui teile anti 30 min aega võinuks siis ära teha oleks ilusti jõudnud
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Ma ütlesin tehke jooned ära ja mängime aga ise te ütlesite omavahel "Mul suva ma ei tee, pole minu kord jne" nii, et teie endi viga. Olge õnnelikud, et me kuluarved ei esita.

Kommentaar

Working...
                                X