ilmselt saate 5:0 sumpsi
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustJa kindalsti tahaks ka linnugrippi võita, kuid eeldan et see tuleb väga raske
Kommentaar
-
Peaaegu
Paide Linnameeskond - Paide Kumake esimene poolaeg 4:0, esiliiga domineeris nagu arvata oli, löömata jäi neil veel paar-kolm momenti...meil endal oli paar poolvõimalust, väga palju üle poole ei saanud ka...
Teise poolaja algus oli juba täiesti esiliiga kontrolli all ja varsti seis 6:0, meie üle poole enam üldse eriti ei saanud, aga ühe lõime ühe kontrast tagasi...taga jäi neil üldse aina hõredamaks, kõik tahtsid vist jalga valgeks saada...võimalusi jäi neil kõvasti realiseerimata, aga ühe lõid siiski veel ja meie suutsime kaks lüüa...seis siis 7:3
Tasemevahe oli ikka selge, nii palli liigutamine kui füüsis, inviduaalsetest oskustest rääkimata...igatahes saime hea mängu ja esimest korda sel hooajal tunda, kui meid ka tugevalt surutakse...väga kasulik kogemus/treeningmäng
Algselt postitas El Nino Vaata postitustilmselt saate 5:0 sumpsi
Kommentaar
-
Algselt postitas -k2ver- Vaata postitustKeila JK - Rolling Doors 9-0(4-0)
Mäng oli ühepoolne, RD-l võimalusi vist polnudki. RD-l sai üks tüüp punase kaardi mängu lõpupoole(2 kollast) ja veel päris mitu kollast kaarti jagati seal neile, kusjuures kõik mölisemise eest. Keila mängis rahulikult oma mängu ja võttis oma.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Mendu Vaata postitustjummala närvi ajab et mingi lampi muudetakse kohtumise aegu....meil pidid olema LG kell 12 mäng nyyd on õhtul kell 6 olin juba 2 nädalat varem plaani ära teind nyyd kõike muutma
Kommentaar
-
Algselt postitas -k2ver- Vaata postitustKeila JK - Rolling Doors 9-0(4-0)
Mäng oli ühepoolne, RD-l võimalusi vist polnudki. RD-l sai üks tüüp punase kaardi mängu lõpupoole(2 kollast) ja veel päris mitu kollast kaarti jagati seal neile, kusjuures kõik mölisemise eest. Keila mängis rahulikult oma mängu ja võttis oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mendu Vaata postitustjummala närvi ajab et mingi lampi muudetakse kohtumise aegu....meil pidid olema LG kell 12 mäng nyyd on õhtul kell 6 olin juba 2 nädalat varem plaani ära teind nyyd kõike muutma
Saate ilusasti kaineks kõik
Kommentaar
-
Algselt postitas kuldar pajula Vaata postitustMilles probleem, et nii suure skooriga kaotati? Ootaks mõlemapoolset tagasisidet!Kaitse lasi nel väga vabalt meil teha mis tahtsime ja sellest siiska väravad.
Kommentaar
-
Algselt postitas drago Vaata postitustkeila ja rd mängust veel, et leokin lõi 5 väravat, ei tea kas keegi ongi nii palju sel hooajal ühes mängus mõnes meeskonnas löönud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar